Tuesday, October 2, 2012

SEMOGA TIDAK TERKUBUR ......

Assalamualaikum

 Sambung dari N3 semalam
sampai hari ni..dah bermacam cara acik buat..
dah ikut semua
yang kawan2 bagi tau
masih tak boleh juga.

kalau acik nak biarkan atau pun tutup 
dan tukar email lain
apa jadi dengan blog acik nanti ye
acik buka blog guna email.
boleh ke kita tukar email lain untuk buka blog
tu la..dulu masa acik muda2 tak de ni semua
dah tua baru nak mula belajar
dah ada masaalah poning tak boleh nak selesai
acik nak tukar password pun tak boleh..
dah blocked katanya

acik malas nak fikir dah
nampaknya kena tunggu hujung minggu ni
hero bungsu penyelamat acik balik nanti
kot dia boleh bantu maknya ni

oklah..jumpa lagi..Insyaallah
kalau masih ada peluang
takut blog ni pun dia block.

32 comments:

  1. Aduss tak boleh nak bantu kak.. Zar pun rabun it ni..

    ReplyDelete
  2. Memang susah hati juga kalau tak bolh buka.

    ReplyDelete
  3. Buat email baru tak ada masalah acik. Maknanya message masuk email baru. Kena inform tu.

    Tapi kalau buka blog boleh keluar guna email dan password lama teruskan aje.. Hmmm... kakak pun bukan pandai IT. selalu panggil org IT tolong

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum AE...

    kalau blog terkubur, kenalah buka blog baru... sayangnya, kan?

    ReplyDelete
  5. Alaa kesianyaa acik.. Moga masalah acik nie dpt diselesaikan bila anak acik pulang nanti yer.. Insyallah..

    ReplyDelete
  6. kesian acik..sy nak membantu pun mmg x reti..harap2 hero dapat tolong ibu ye

    ReplyDelete
  7. assalam AE..semuga ank acik blh mengatasi masalah ni..sabar ya..

    ReplyDelete
  8. As salam Acik,

    Alahai... Marya pulak terasa risaunye...harap2 selesailah cpat ye cik... Marya pun rabun IT gak ni...tak berapa nak jelas masalah acik ni..hiks...

    ReplyDelete
  9. salam Acik,
    semoga hero cepat2 datang membantu ye ... nak tolong ni tak berapa maklum apa masalahnya sbb tak depan mata ... heee...

    ReplyDelete
  10. BOLEH APDET BLOG KIRA OKEYLAH KOT.
    TAH,,SAYA PUN X PAHAM

    ReplyDelete
  11. wani pun xbapa pandai nk solve hal mcm ni hehe...btw salam kena jg dr wani yer

    ReplyDelete
  12. ada cara ni acik...cuma saya yg tak terer..

    ReplyDelete
  13. mmg kena tunggu anak akak buat, lagi mudah sbb depan mata.

    moga kembali ok ya!

    ReplyDelete
  14. hehehe dana pun buta IT gk acik hehehe.... kalu tak dpt diselamatkan, acik buka blog baru ek

    ReplyDelete
  15. salam acik..
    ujung minggu ni mcgyber balik Insyaallah settle acik punya masalah...:)

    ReplyDelete
  16. salam acik...jgn tutup!!!bekap mana yg perlu. dah lama sangat acik blogging..sygla!

    ReplyDelete
  17. pening juga masalah ni belum settle lagi Acik...
    kalau org yg pandai cepat je siap...ni kita tak mahir IT, sabar ok...

    ReplyDelete
  18. acik guna browser apa...cuba guna beberapa jenis browser

    ReplyDelete
  19. sy rs better acik stop dulu.kalau x nnt benda lain pulak yg terjadi..pnjg plak nnt cerita n masalahnya...

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum acik.. lama tak datang acik tengah ada prob pula rupanya ya.. tapi kita percaya mesti ada penyelesaiannya nih... isnyaAllah..nanti mesti keluar jalannya tu.. godek2 lagi.. take care acik.. =)

    ReplyDelete
  21. sya tak pandai nak komen apa moga dapat di selesaikan sebaiknya

    ReplyDelete
  22. Di opis AE, takde siapa ke yang boleh tengokkan? Ermm

    ReplyDelete
  23. kena ikut step nak dapatkan semula akaun,dulu dia akan minta secret question kita masa mula reg dulu utk yahoo..lebih mudah kalau depan mata...harap takde apa la dan masih blh dptkan akaun...

    ReplyDelete
  24. A'auuu~ huhuhuhu.

    Saya pun xberapa tau jugak. Tapi harap-harap anak akak dapat settlekan bila dia balik nanti. :)

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan thanks sudi follow anum

    ReplyDelete
  26. Hero sulung tak dapat bantu ke kak,

    ReplyDelete
  27. Alahai sian Acik..kalau la M ni terer pasai benda ni kan best..mesti dah bleh tlg Acik..

    ReplyDelete
  28. Untung la acik ada hero penyelamat..hehe..

    ReplyDelete
  29. Sygnya kalau terdelete blog ni....byk kngn yg hilang. Hrp semua akn ok ye......

    ReplyDelete
  30. Pendapat saya...akak kena tukar email kepada gmail....biasanya blog guna gmail lebih selamat.......

    ReplyDelete
  31. salam acik ..nekcik ni pun seroper..buta it tak leh nak bantu..blog nekcik ni pun tngah tunggang langgang!!

    ReplyDelete