Followers

Sunday, October 21, 2012

DENGARKAN LAH..

Assalamualaikum
Langit yang mendung
makan sedap hujan2 ni
dah siap masak..apa lagi kan
ni hero bungsu punya..bukan mak nya.
sambil2 tu dengar ni.
acik dah suka sangat dengar ni sekarang
macam2 lagu ada.
ni pun hero bungsu tolong..
acik tak pandai nak masukan video 
dalam blog ni

oklah..jumpa lagi,Insyaallah

24 comments:

  1. Amboi, ada gambaq cantik, ada lauk sedap, ada lagu pulak, indahnya Ahad :)

    ReplyDelete
  2. assalam AE..skrg ni musim hujan..tgk pic.ni buat mama lapar pulak..hu2..

    ReplyDelete
  3. acik tmpt ieja pun ujan..perut pun duk lapo je..makan sambil dgr lagu mmg asyik..gendang gendut tali kecapi

    ReplyDelete
  4. kat sini pun hujan...musim hujan ni perut keroncong je...cari makanan le.hehee

    ReplyDelete
  5. hujan jugak kt klang, lepas sarapan dan lunch nasik lemak terus rasa berat heee...

    ReplyDelete
  6. memang boleh jadi pakar ICT hero acik ni nanti.

    ReplyDelete
  7. salam K.Erna..ujan2 ni mmg perot lapar memanjang.Peken lak air kopi...bestnya

    ReplyDelete
  8. Ehe..lps mkn sodap, boleh tido smbil layan mendung!

    ReplyDelete
  9. Layannnn...!
    Ayam Masak Lemak Cili Padi kah itu?

    ReplyDelete
  10. dah lama x layan lagu melodi padang pasir ni.huhu

    ReplyDelete
  11. waduh3x, masak lomak...omak aiii...terbaeeek!tapi kuah kacang kak E...perggggh...lagi best...bila senang2 kak e buh lerr resipi kuah kacang bleh...kita buat asyik tak best ajerr!

    ReplyDelete
  12. petang2 ni ujan kalau ado goreng pisang paneh sodap ni.. hehe

    ReplyDelete
  13. Ala kak, sonang yoo nak masukkan video youtube ni kek dalam blog..

    Akak klik Share, pehtu akak klik Embed tu.. Pehtu akak copy la code yang ado kek Embed tu.. Kok nak ubah saiz ehh pun boleh..

    Akak tukar saiz asal ehh yang Width tu kek ruang Customised.. Nanti saiz Height ehh otomatik ikut tukar... Pehtu baru akak copy code tadi dan masukkan kek post entry akak...

    Sonang yoo kak..

    ReplyDelete
  14. sedapnya nasi & lauk tu... hujan2 memang sedap makan2...

    ReplyDelete
  15. santai2 petang kan akk
    dgr lagu sedap2 seronok gak
    cuti2 nie
    ieda skrg nie tgh nak siap2 goreng cucur udang !
    nak makan ngan kuah asam pedas pekat yg masak tgh ari tadi ;)

    ReplyDelete
  16. as salam kak

    dapnye, lauk ayam masak lomak ke tu..untung jadi anak akak, kenyam :)

    ReplyDelete
  17. Assalam kak, KL pun sama hujan je, tapi ada masa panas juga, tapi la ni hujan pulak. Mmenag perut lapas sokmo masa hujan2 ni, sedap tu msk lomak akk, sekali rasa nak rasa selalu hehe.

    Tentu lah hero bongsu punya nasi, ada nampak kicap tu hehe

    ReplyDelete
  18. gendang gendut tali kecapi
    kenyang perut senang ati
    lagu sedap halwa telinga
    sedor2 dah kelaut sebatu jauhnya

    hehehe

    ReplyDelete
  19. Cuaco ujan yo sokaghang ni kan, achik. Kongkadang tu comeh gak. Takut banjir kilat.

    ReplyDelete
  20. Memang berselera makan bila hujan... Bila2 nanti boleh cuba resepi Kak Acik ni.

    ReplyDelete
  21. laparnya acik..nak jgk nasi tu heee

    ReplyDelete
  22. suko den nengok gamba langit tu....

    ReplyDelete