Saturday, October 6, 2012

PECAH MASUK..

Assalamualaikum

Alhamdulillah dengan pertolongan anak omak ni
masaalah email acik dah dapat diatasi
dah boleh buka.
masa acik buka tu tengok email memang la banyak kan
yang masuk spam pun banyak
sekali acik tengok
mak ai..sapa lah punya kerja
email yang lansung tak bermoral masuk
acik dah hapus kan semua..dah bersih
tak tengok pun imej2 tu
nasib baik imej diblock
bila baca tulisan nya..acik terus hapuskan

Terima kasih pada hero bungsu
yang dapat menyeselaikan masaalah maknya ni.
bil unifi pun dah dapat dicetak..Alhamdulillah.

oklah jumpa lagi,Insyaallah


30 comments:

  1. Alhamdulillah...

    selamat dah dipecah masuk.
    kalau kes saya camner plak nak dibuatnya kan acik? saya boleh terlupa terus password dan serba serbinya lah! mati akal sungguh! password kedua pun lupa...

    bengang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Q..kalau dah lupa serba sebinya..buat baru je la he he

      Delete
  2. Sib baik Ada penyelamat :)


    Rajinnye acik print bil, sy bayo ikut bil je, *dasar malas kannn, ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melati..acik pernah tak bawak bil..tak mau dia terima..geram je acik

      Delete
  3. As Salam AE..

    Itula untungnya Ada anak...

    Well done adik...

    Shroootttt...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkmsallam DO..alhamdulillah..acik selalu menjawab bila ada orang yang suka kata anak acik semua lelaki..jawapan acik untung ada anak..walaupun semua lelaki

      Delete
  4. uishh kakak .. ada masuk email macam tuu ke ?? sib baikk lah bukan saya .. kalau idokk x tahu nak cakap ape kak ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda..nasib baik tak keluar gambar..acik delete je semua

      Delete
  5. assalamualaikum acik..dlm email memang mcm2 sampah yg ada..acik paki Unifi bestnya..kat tmpt sy coverage nya belum sampai lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsallam kasih salina..debelum ni email acik selamat..selepas kena godam dan tak boleh buka tu je macam2 jenis yang keluar

      Delete
  6. Wah sangat berjasa bujang akak ni.. Memang emel sekarang ni, penuh dengan spam je.. Jenuh nak men'delete'..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur-nba..alhamdulillah menag sangat2 berjasa..kalau ada apa2 masaalah tungu je dia balik..

      Delete
  7. Ingatkan pecah masuk apalah tadi.. Heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zar..saja gempak je tajuk tu ye he he

      Delete
  8. Alahai anak omak..mmg bijak!
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...untung ada hero eh...sentiasa jadi penyelamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angah..maknya ni tau guna je..bila ada apa2 masaalah memang tak tau nak buat apa.

      Delete
  10. alhamdulillah...emel mmg byk spam kak tah apr diorang send malas nk bukak delete je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tihara...dulu2 tak pernah masuk..selepas tak boleh buka ni je

      Delete
  11. mesti lega dah boleh buka emel mcm biasa....mmg hero la dia...:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...nasib baik ada hero terer settle problem tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak de dia..memang sampai sekarang ni la acik tak dapat buka email tu

      Delete
  13. alhamdulillah pandainya ank AE menyelesaikan masalah tu..budak2 memang pandai IT..tak mcm mama ni lembam sikit..he2x..

    ReplyDelete