JellyPages.com

Wednesday, October 24, 2012

SELAMAT MENYAMBUT KEDATANGAN 10 ZULHIJJAH

Assalamualaikum


2 hari tak dapat nak jenjalan rumah kawan alam maya
ada kursus..
mulanya pergi untuk cukupkan 7 hari je
sekali dah ikutinya..
seronok jugak
banyak yang dah berubah..banyak yang dah bertambah
Alhamdulillah bertambah Ilmu..
tapi Ilmu pertanian la..bukan masak masak.
oklah tu kan..
tapi dah tua2 ni letih dan mengantuk juga 
bila menjelang malam

Acik ucapkan Selamat menyambut Hari Raya EidulAdha buat semua
sesiapa yang nak beraya dikampung 
hati hati dijalan raya.

Jumpa lagi,Insyaallah

30 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidiladha buat Acik sekeluarga ya..Saya beraya di Nilai sahaja...:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum Acik Erna,
    maaf saya pun dah lama tak jenjalan kat sini..apapun Selamat EidulAdha pada Acik sefamily :)

    ReplyDelete
  3. Salam AidilAdha cik! Patut tak nampak. Rindu pulak Sha.

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidiladha buat Kak Acik sekeluarga...

    ReplyDelete
  5. uiii dah start cuti ke acik .. selamat hari raya .. buat qurban erk?

    ReplyDelete
  6. Best tuh dpt gi kursus.. dah cukup yer 7 hari.. saya kena cukupkan 4 hari lagi.. mintak2 susah betul nak dpt..

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya acik...korban tak tahun ni?

    ReplyDelete
  8. Kursus kek mano tu kak..?

    Buek mudball tu untuk apo kak..? kok buek meatball boleh gak masukkan dalam kuah mee sop... hehehe...

    ReplyDelete
  9. Selamat menyambut Aidiladha untuk Acik & keluarga :)

    ReplyDelete
  10. selamat menyambut aidiladha kak.. ^_^

    ReplyDelete
  11. selamat menyambut aidiladha jg buat akk sekeluarga:))

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari raya haji kak
    Dan selamatbberkhursus...bawa gula2 supaya x ngantuk kak

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut aidiladha juga buat Acik sekeluarga.

    Juadah pagi Raya saya sudah tentunya nasi impit Kuah kacang resepi AE..

    ReplyDelete
  14. Selamat menyambut ghayo aji, achik. Anak2 dah balik cuti lum?

    ReplyDelete
  15. tengah nak tulis resepi serunding lepas ni, mungkin tengah malam baru selesai post... istimewa untukmu acik...tp kena bebel dulu la ya! siapa la Q tanpa bebel.....kan? kan?

    ReplyDelete
  16. ehem..wah bestnya pergi kursus..salam aidiladha dr mama buat AE..

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya aidiladha utk acik dan keluarga....

    ReplyDelete
  18. Agaknya Acik nak masak apa hari raya nanti?

    ReplyDelete
  19. Selamat menyambut Adiladha..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya aidiladha to Acik...

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Aidiladha acik...

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya aidiladha kak erna..

    ReplyDelete
  23. selamat hari raya haji..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  24. ilmu apa pun acik erna, kalau dimanfaatkan baru lah jadi berguna...

    ReplyDelete
  25. selamat ari raya acik..
    kursus kalau kena gaya memang best.tapi kalau dapat yg boring sabo aje la huhu

    ReplyDelete