JellyPages.com

Wednesday, October 10, 2012

KEJAP ADA..KEJAP......

Assalamualaikum

sebab hujan ke
atau sebab memang line ni teruk
kejap ada
kejap tak de
macam biskut
dah la perut lapo ni..
ada yang kena makan nanti ni
he he..garang betul ni sampai nak makan orang

oklah jumpa lagi,Insyaallah

34 comments:

  1. Kat tempat kakak hujan lebat juga nie Acik tapi alhamdulillah ok lagi line clear...

    ReplyDelete
  2. hujan kot acik..kat umah sy pun sama.ujan lebat mesti line on off..pelik

    ReplyDelete
  3. nak makan broadband tu ke?tak kenyang kot..hehe

    ReplyDelete
  4. line tenet tu nak kasi penampaq sikit..haha. salam kenal jugak kakak..terima kasih:)

    ReplyDelete
  5. hee dia nak main cak2 la tu.kejap ada kejap xde....line xstabil kotkan...

    ReplyDelete
  6. Dekat Nurul nie ok je line tp bila ptg dah start slow.

    ReplyDelete
  7. ala.. ngm pkl 5 hujan lebat. sangkut la kat worshop ni....

    ReplyDelete
  8. acik.. dari tadi saya nak komen.. tapi tak lepas2... bikin hati panas je bila line tak ok nih.. hurr,,,

    ReplyDelete
  9. jangan sampai makan org cik..takut pulak sha nieh:P

    ReplyDelete
  10. musim hujan petang di sini acik ... perut pun cepatt je laparrr... ;)

    ReplyDelete
  11. akak ...kita kat sini pun sama..jom pakat2 gigit si TM tuh!! geram gak ni!

    ReplyDelete
  12. mak aiii....garang bonar acik nih!
    meh sini makan lelemak kat badan saya ni huahaha

    ReplyDelete
  13. Memanglah achik. Tah apo masalah agak e. Ingat sey kan bilo dah upgred unifi, ok. Tapi tak jugak. Gogham dibuat eh.

    ReplyDelete
  14. sabar acik, ....nanti ok le tu.
    acik guna apa? broadband , stremymix ke wireless TM?

    ReplyDelete
  15. salam K.Erna.Alhamdulilah,line tenet atie okey jer.

    ReplyDelete
  16. hujan kat luar nun.. line tu basah hehelembab la jadi nya hehe

    ReplyDelete
  17. Line tu sejuk kot kena hujan, hehehe..

    ReplyDelete
  18. Lebih kurang di sini juga. Rasanya dia dah warning soh bayar bil tuuu... hehehe

    ReplyDelete
  19. acik, tempat keje saya pun sama, kata ada masalah teknikal

    ReplyDelete
  20. samalah tu Acik... kekadang berangin jugak tenet nih

    ReplyDelete
  21. kasihan nye.. nanti hujan dah ok.. insyallah line tu ok balik..

    ReplyDelete
  22. maybe ada kaitan tu..saya punye bb mmg ngek bile time hujan..sabo je le

    ReplyDelete
  23. mungkin ada kaitan juga..hujan lebat, line tak clear :)

    ReplyDelete
  24. garangnyer.. takut...
    biasaler gitu, line lembab tembab....

    ReplyDelete
  25. kalau saya kat sebelah larat ke nak makan saya yang besar gabak ni. hehehe..

    minggu ni penang tak hujan.

    ReplyDelete
  26. mama pun sekejap ada sekejap takde..hu2x..bulan line tenet lembab..mama yg lemau je..

    ReplyDelete