Wednesday, April 4, 2012

WW..Alhamdulillah..Syukur

 Assalamualaikum
 
(Gambar ehsan google)
Terima kasih pada yatie yang poskan bunga yang cantik dan ucapan diFB.
Hari ni Birthday tuan punya blog sendiri.
terima kasih pada semua yang ucap selamat dan mendoakan acik

63 comments:

  1. selamat ulang tahun!! ulang tahun sape achik??
    menggoda la buat strawbery tu..

    ReplyDelete
  2. Besday Acik ker..?Happy Birthday..Semoga berbahagia selalu..dipanjangkan umur..diberkati Allah..amin

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi juga...kepada siapa tu?

    ReplyDelete
  4. Selamat hari ulang tahun. Semoga sentiasa dilimpahi rahmat. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir acik erna. Moga ceria dan di berkati selalu

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Jadi...yang ke berapa eh? semoga beroleh yang baik-baik aje...

    ReplyDelete
  7. Salam Sayang Buat Kak Erna..
    Selamat Menyambut Hari Ulang yang ke....?..semoga akak terus sihat, dimurahkan rezeki dan dilimpahi kebahagian yang berkekalan oleh Allah s.w.t....:)

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday..

    Cantik kek tu...Macam sayang nak makan...

    ReplyDelete
  9. Eppy besday buat insan teristimewa itu... Mg dilimpahi rahmatNya sentiasa....

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Acik...

    Moga mendapat limpahan rahmat dan hidayah. Menjadi wanita yg solehah. Amin...

    ReplyDelete
  11. moga sentiasa dilimpahi rahmat Allah.
    amin

    ReplyDelete
  12. `hepi bezday acik`..semuga diberkati olh Allah selama2nya..amin..

    ReplyDelete
  13. selamat ulangtahun kak..
    semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik.
    amin.

    ReplyDelete
  14. Happy birthday Puan Erna..
    Moga sentiasa dalam rahmat Dan redha Allah.. Amin!!

    ReplyDelete
  15. walaikumsalam...:)

    Alhamdulillah..utk siapa tu?

    ReplyDelete
  16. utk sapa tu acik...utk ucu ke...hehehe..berbesarlah jiwa raga kalau utk ucu...

    - gurau je..tak kira utk sapa, ucu doakan kesejahteraan dan kebahagian utk si pulan bin si pulan..

    ReplyDelete
  17. Happy bday pd tuan punya kek....hehehe....smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat.

    ReplyDelete
  18. Selamat hari lahir Kak Erna...semoga sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT hndaknya, dimurahkan rezeki selalu..aminnnn

    ReplyDelete
  19. Salam Erna...happy birthday semoga dilempahkan rezeki yang murah dan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  20. Happy birthday kpd yg berkenaan.

    ReplyDelete
  21. SELAMAT HARI LAHIR KAK....
    SEMOGA PANJANG UMUR DI MURAHKAN REZEKI DI BERKATI DI REDHAI DAN DI RAHMATI OLEHNYA YANG ESA DUNIA DAN AKHIRAT JUA

    ReplyDelete
  22. hari ulangtahun akak ke...selamat hari lahir ye...smoga sentiasa diberi kesihatan yg baik utk memikul tanggungjawab hgga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  23. Selamat ulangtahun kelahiran Kak Erna.. semoga sihat walafiat dan ceria2 selalu...

    ReplyDelete
  24. Acik.....selamat hr lahir;)
    semoga sentiasa dlindungi Allah, dmurahkan rezki...amin

    ReplyDelete
  25. Acikkk selamat hari lahir atau annivesary atau ulangtahun blog keeee...semoga acik dan keluarga sentiasa di lindungi dan di permudahkan urusan dunia akhirat... Aminnn !!:)

    ReplyDelete
  26. Assalam..
    Selamat hari lahir Acik, semoga sihat dan happy sokmo bersama kluarga dan hero2 Acik...

    ReplyDelete
  27. Heppi besdei Acik!
    moge dipanjangkan umor, dimurahkan rezki.. amiinnn!

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir acik..sory sy lmbat wish sbb pyah nak on 9 la ni..moga dirahmati Allah hendaknya....

    ReplyDelete
  29. heppy bthday smoga panjg umur dan sentiasa diberkati Allah..cantik kek tue..dh potong ke blm?..h ehee

    ReplyDelete
  30. happy birthday kak..semoga umur yang diberkati dan murah rezeki...

    ReplyDelete
  31. happy birthday Acik
    have a blast!

    ReplyDelete
  32. selamat hari lahir cik erna...:)

    ReplyDelete
  33. hepi besday....
    moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezki...

    ReplyDelete
  34. Assalam Acik Erna, saya datang nk wish kat sini pula..hehe

    Happy birthday Acik, semoga sentiasa dirahmati Allah selalu dan happy selalu disamping family tersayang amin.

    ReplyDelete
  35. assalam acik..
    selamat hari lahir..semoga terus dilimpahi kuniaNya buat acik serta keluarga tercinta..mesti la msk special ari ni kan..huhu

    ReplyDelete
  36. Selamat harijadi acik,semoga sentiasa ceria,sihat,bahagia dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  37. Selamat hari lahir, moga panjang umur, murah rezeki dan sihat sejahtera ....happy sokmo:)

    ReplyDelete
  38. happy birthday acik.. moga sentiasa dirahmati, sentiasa sihat & gembira..

    ReplyDelete
  39. Happy birthday to you my dear.
    All the best to you..

    ReplyDelete
  40. selamat hari jadi..moga murah rezki dan panjang umur..amin

    ReplyDelete
  41. selamat hari lahir acik....semoga ceria selalu...

    ReplyDelete
  42. HAPPY BIRTHDAY ACIK!!!
    Semoga sntiasa dlm rahmat Ilahi ya.

    cantik & nampak sdp kek tu lah..

    ReplyDelete
  43. selamat menyambut ulangtahun kelahiran acik, muga semua yg diimpikan milik acik,senyum2 selalu

    ReplyDelete
  44. selamat hari lahir kak acik...
    semoga hidup kak sekeluarga sentiasa di limpahi dengan rahmat Allah...

    ReplyDelete
  45. semoga panjang umo agar dp terus berbakti kepada agama, nusa n bangsa! :)

    ReplyDelete
  46. happybirthday kak erna.. Semoga terus cun

    ReplyDelete
  47. Happy birthday, moga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
  48. salam K.Erna.HAPPY BIRTHDAYYYY.Semoga pjg usia,murah rezeki,bahgia bersama kluarga.
    Success dlm apa jua yg K.Erna lakukn.Aminnnnn

    ReplyDelete
  49. Salam ulangtahun kak! Moga terus dirahmati. Amin..

    ReplyDelete
  50. selamat hari lahir acik..semoga diberkati segala galanya..

    ReplyDelete
  51. huhu sori kak tlmbat wish ampunnnn
    slamat mnyambut hari lahir aciksayang. moga sihat n ceria sokmo hokeh amin;D

    ReplyDelete
  52. Salam kenal... selamat harijadi acik..

    ReplyDelete
  53. happy belated birthday...
    xnk share ke kek tu?

    ReplyDelete
  54. Selamat ulangtahun acik semoga pjg umur dan diberkati Allah SWT.
    maaf lmbt wish smlm bz....

    ReplyDelete
  55. salam acik. selamat hari lahir yang terlewatkan ye...kite tak sempat jengah jengah semalam.

    semoga acik beroleh rahmat dan keberkatan. amin.. :)

    ReplyDelete
  56. happy birthday dari kami sekeluarga...

    ReplyDelete
  57. selamat ulangtahun acik ..
    semoga berbahagia dan panjang umur selalu hendaknyeee .. ;)

    ReplyDelete
  58. Assalam kak , happy belated besday buat akk,

    ReplyDelete
  59. happy belated besday acik..sori lambat wish..

    p/s:apa nama FB acik, sy nak add acik..reply kat entri blog salina ye acik..tq..

    ReplyDelete
  60. Happy besday acik semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.la ingatkan kek besday acik: )

    ReplyDelete