JellyPages.com

Saturday, April 21, 2012

DAH TENAT..

Assalamualaikum


2 hari acik tak dapat nak komen
ish..tak tau la salah lappy ke..salah line tenet ni.
nak hantar kedai repair jugak la ni
dah lama acik tak dapat balas komen.
acik suka menjawab komen..bila jawab tu rasanya 
macam acik borak2 la dengan kawan2 yang tinggalkan komen.
tapi line ke lappy ke ni lembab ya amat
geram je rasanya..
acik  beli awal tahun 2008..agak2 dah sampai masa ke ni

ok lah..nak cuba jalan2 kerumah kawan pulak harap2 dapat tinggalkan komen.

Jumpa lagi,Insyaallah

55 comments:

  1. Memang kena beli baru Acik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amie..nampak gayanya..teerrrrpaksa jugak..ni ok sikit..hero bonsu ada balik petang tadi..

      Delete
  2. dah sampai seru kot..heee..

    nak repair pon kadang mahei kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelamaisara..dah pernah repair dah..kali ni tak tau la nak hantar lagi ke tidak..tadi anak2 je tolong godek kan..dapat jugak buka malam ni

      Delete
  3. Tapi dlm N3 kakak ada komen Acik ... maknanya on-off ianya terjadi ye Acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie..asa acik omen kakzakie punya n3 tu..acik diopis..he he..sambil2 tu buka blog..

      Delete
  4. Replies
    1. mamawana..sedang survey dan tanya anak2..

      Delete
  5. Salam Acik Erna,

    Memang betul tu, bila kita dapat tinggalkan catatan kita diblog kawan2 kita rasa seolah kita bercerita bersama.

    Semoga lappy Acik Erna tu jumpa bomohnya nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsallam kak anie..tu la kak anie..sayang la..ni anak dah buat apa tah.dapat jugak la..jawab komen ni..

      Delete
  6. Lama jugak tu dia berkhidmat, nak kena bg ubat sket kot :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. melati..meang nak kena masud wad nanti ni..

      Delete
  7. kena servis dah kot...mgkn gak sbb internet yg lmbt...moga mslh cpt selesai...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishah...acik dah hntar servis..lagi pun banyak jugak huruf dah usah nak tekan..

      Delete
  8. Tertanya2 ke mana hilangnya Acik yg tak tinggal jejak.
    Rasa mesra walaupun tak pernah bersua muka sbb selalu twitt2 di alam maya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nieda..maaf ye..kadang acik dapat masuk dan baca..bila nak komen..kadang acik dah siap tulis..bila tekan nak publish..terus keluar..servis not found tu yang geram je acik

      Delete
  9. Replies
    1. wkmasalla yong..nampak nya gitu le..

      Delete
  10. Dah sampai masanya kena ganti barulah tu kak... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam yatie..tu le..anak janji nak tolong gantikan..tak tau la bila dapat..he he

      Delete
  11. Salam Erna...beli yang baru aje kalau repair pun lebih banyak duitnya kalau dah banyak kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsallam zai..betul tu zai..dah berkali2 macam dah nak dapat satu yang baru kan.

      Delete
  12. kadang2 sebab virus dan malware line jadi slow jugak..kena rawat dia baru laju..akk guna brodben ke..mmg sonok kan kak dapat balas komen kawan2 tp tu laa kdg2 tak sempat..yg penting berbalas kunjungan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tihara..mungkin jugak virus..anak dah maukkan antivirus..kurang sikit..boleh jugak la guna walaupun sekejap2 padam sendiri..macma ada auto off pulak

      Delete
  13. Aina komputer ok tapi masa pulak tak ada...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aina..acik kalau sabtu dan ahad ni memang masa untuk mengadap blog kawan2

      Delete
  14. hehe..kalo acik nak bli baru,belanjala yat sekali..hehe

    ReplyDelete
  15. sini pulak signal asyik kena bawak lari dek angin... main kejar2.. heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. m.u.l.a.n sejak jiran2 acik guna unifi..memang lembab line streamyx acik ni

      Delete
  16. kdg2 masalah line,kdg masalah blogspot ni sendiri...blogger ni skrg dh lain kan,pelik pulak yana masuk tadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu yana..kadang tah apa2 yang keluar..tak faha jadinya..

      Delete
  17. yeay ... dpt beli baruuuu !!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ieda..akalu la semudah itu..memang bersorak acik..he he

      Delete
  18. kena beli baru tu acik erna..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yus..sebut senang yus..nak laksanakan tu..ada sikit susyah..he he

      Delete
  19. 2008???
    lama gak bertahan tu
    wajib tukar baru! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. h4ni3..tu la doktor..kalau la nak laksanakan sesenang menyebut..he he

      Delete
  20. kene beli baru jugak tu kak..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sweet honesty..sedang dala menungan..he he..kena menung dulu untuk berfikir..

      Delete
  21. kena test, tengok sape yg bersalah.
    line atau laptop..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ujie..acik tak pandai sangat..anak acik tau..

      Delete
  22. semoga lappy acik kembali sihat...agaknya dia suruh acik berehat sama juga tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sala nieza..dah rehat dah..selepas digodek..dapat jugak la acik jawab komen ni.

      Delete
  23. patutlah..
    tarikh tahun belinya sama macam lappy ayu gak..

    acik nak tau.. skrag dh lajuuuuuu, laju gile, hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayuuuuuuu..ish3 tak sabo ni ayu..nak lajuuuuu jugak..tapi tak nak gila..he he

      Delete
  24. dah kasi hint unk beli baru tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih..memang dah berkali2 hantar signal..he he

      Delete
  25. Salam Akak..
    Dia suruh akak beli baru tu, maklumlah hujung bulan ni, ada penambahan dalam gaji tu...he..he..

    Akak,
    Sayapun gunakan komputer Along ni, Natebook saya skrinnya pecah, Cik Abang terpijak ...kakak ainaa selalu letakkan merata-rata, ayahnya tak nampak...terpijaklah..nampaknya saya pun kena beli baru jugak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. azi..memang ada penambahan sikit..syukur alhamdulillah..tapi nak kena simpan..kan hujung tahun ni nak ke utara..he he

      Delete
  26. kena baiki la tu kak erna. tak pun beli baru. ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadiah..insyaallah..tapi tak tau bila..he he

      Delete
  27. aduhhh acik..kita serupa..saya punya pun 2008...baru jer suruh kawan tolong tengokkan mcm mana...tak siap2 lagi tu...nasib baik ada satu lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mp..ye ke..kalau macatu..acik pun nak kena hantar jugak la ni..nak enaip pun susah..

      Delete
  28. itu semua petanda nak suruh beli baru le tu....

    ReplyDelete