Thursday, April 5, 2012

TERIMA KASIH PADA SEMUA

Assalamualaikum

Terima kasih pada semua yang mengucapkan selamat pada acik,,melalui FB,Blog,Talipun dan sms.
mulanya acik tak mau tulis diblog..segan jugak dah tua tua ni kan..kalau muda2 tu seronok jugak
tapi bila ramai yang menulis di FB..acik tulis jugak diblog.

hero bongsu acik sebelum suboh dah talipun ucap selamat dan..tanya..nanti nak makan2 ke.
acik terus jawab..mak tak pi makan2 dan ayah pun tak belikan kek..sebab adik tak de.
tak mau hero bongsu terasa..dah la dia kuat nangis kan..he he

semalam jugak rupanya ulang tahun kedua blog Nieza..'our jurney begins'
Tahniah pada Nieza..dan acik dah angkut bunga yang cantik ni letak diblog acik
Tahniah sekali lagi dan Terima kasih Nieza.

21 comments:

  1. Adik ingat juga birthday ibu dia tapi betul acik kata tak buat apa-apa... baik tunggu kumpul semua baru buat. Nak buat pun kalau anak tak cukup macam tak best kan...

    ReplyDelete
  2. bila dah jauh ni gitu lah
    nak cakap gi makan2 kat luar pun tak sampai hati :(

    ReplyDelete
  3. tak perlu malu pun acik, tua muda, tak salah kita sambut besday ni...hehehehehe

    ReplyDelete
  4. Hehehe, sib baik x p mana, kalau x mau sentap hero bongsu tu... :D

    ReplyDelete
  5. Eiii...HAPYY BELATED BDAY, CIK ERNAKU SAYANG. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki juga sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang!

    ReplyDelete
  6. happy birthday akak..moga panjang umur dalam kerahmatan..aminn :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi .. semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat tubuh bada.

    kat sini ada komputer dan line internet. tapi manyak sangkut-sangkut.

    nak komen pun nasib2 .. ada yang lepas ada yang tidak. fb langsung out.

    pukul 4 ptg nanti akan balik Malaysia.

    tak sabar nak tengok cucu. hehe

    ReplyDelete
  8. kalau nak buat makan-makan mmg kita akan tunggu semua berkumpul kan.. kalau x de.. cam x seronok je kan.. teringat..

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday acik..
    moga panjang usiamu, moga murah rezekimu..

    lappy ayu prob.. Fb dah mengong.. aduhhhh
    pening

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum AE..

    Kita ni ibarat barang antik.. Semakin lama semakin bernilai.. :) nanti dah kumpulan ramai2 baru seronok mkn2.

    ReplyDelete
  11. nanti bila balik leh lah celebrate dengan semua...
    baru happy...

    ReplyDelete
  12. Orang kata 'usia sekadar angka'. Yang penting, bagaimana kita mewarna atau mencorakkan angka itu. :)

    ReplyDelete
  13. besday acik ya..

    happy besday acikk :)


    acik, sy dh reply emel ya.


    haritu besday abah sy pon sy lum sempat nk bg hadiah..ingat nak kasik perfume juga hikhik

    ReplyDelete
  14. setuju dgn kakcik..usia hanya angka~

    ReplyDelete
  15. X pyhlah acik nak segan2 sbb ada apa pd angka dan semua org akan melalui saat itu.......

    ReplyDelete
  16. happy besday cik erna belum terlambat lagi kan...
    ya la kalau nak buat makan2 sambut besday mesti kena kumpul ramai2 baru meriah nanti takde la yang merajuk.

    ReplyDelete
  17. apa nak malu acik..umur tu hanya pada angka saja tapi acik masih maintain muda lagi..:)

    tqvm acik diatas sokongan acik pada blog saya.tq juga sudi ambil bunga ni. best sgt dpt kenal acik dialam maya ni semoga satu hari nanti kita berkenalan dialam realiti pula..insyaAllah:)

    ReplyDelete
  18. ehem..takde apa yg nak disegankan..he2x..untungkan acik ada kawan2.. :)

    ReplyDelete
  19. mana ada tua acik, angka je yang penting acik awet muda, sumpah cik ina tak tipu, acik nampak muda,kulit muka acik cantik.

    ReplyDelete
  20. selamat berblog sis. moga perkongsia ilmu mendatangkan manfaat. =)

    ReplyDelete