Followers

Sunday, April 15, 2012

TERIMA KASIH Q DAN TERIMA KASIH SEMUA

Assalamualaikum


Terima kasih pada semua kawan2 yang meninggalkan komen
seronok baca komen Queenie yang menceritakan pengalaman dia tapi tiba tiba..kah kah kah..he he he
aduhai..telopeh golak bosa acik..
sebabnya nya..cuba baca dibawah ni..he he

"eh, ni blog saper nih, panajngnya citer...erk, balik dulu laa, tata!"


Terima kasih Q dan terima kasih semua 
komen kawan2 menceriakan hari acik...
maaf walau acik tak sempat jawab komen disini
tapi acik akan tinggalkan komen diblog kawan2 

jumpa lagi Insyaallah

17 comments:

  1. bercerita mmg asyik acik...kdg tu belasah ja kat mana pun boleh! hahaha!

    ReplyDelete
  2. ekekke aah acik ieda baca komen queniee tuu lawak je ekekke selambee ;)

    ReplyDelete
  3. ha..ha.. comel aje komen dia.. itulah bernilainya komen2 dari teman2 kan.. ianya boleh menceriakan hati kita..

    ReplyDelete
  4. HAHA..sy pon kengkadang suka tinggal komen panjang berjela kat blog orang..dah mcm wat entri pulak

    ReplyDelete
  5. saya ske nak balas komen kawan2 kt blog seniri tp kdg2 tk sempat kan kak..dlu saya tk paham bila org tak balas komen saya di blog meka..rupa2 nya kadg2 kita seniri pun bz tk sempat..tp balas kunjungan Insya Allah akan diusahakan jugak ASAP :)

    ReplyDelete
  6. ngeh3...
    yo la..aritu ekau dah buat den togolak tokoncing ngan ekau punyo kes ketopi kono tipu, skang ni terimolah pembalasan eh.

    huwarharhar...

    eh pehal pun timokasih la buek entry khas untuk den yo...wa caya lu, lap u acik..mmuah! mmuah!

    ReplyDelete
  7. Macam2 botu sotail oghang tingga komen. Kadang2 togolak bosa gak baco. Hahaha.

    ReplyDelete
  8. kadang2 memang tak ingat duniakan... kalau dah asyik sangat..

    ReplyDelete
  9. hahaha....hilang seketika masalah..kehkeh.

    ReplyDelete
  10. hehe.. btul tu... komen2 tu adaka;anya mceriakan hari kita kan

    ReplyDelete
  11. Salam acik Erna..

    MyQ tu, kalau mengomen hot topic, lupa diri.. Kekekekek

    ReplyDelete
  12. seronok jugak kan kalau ada komen2 kt entry kita kan...

    ReplyDelete
  13. ahahaha... mmg sy ada baca komen Q yg pjg lebo tuh, tp yg penutup tu mmg x leh blah...harharhar

    ReplyDelete
  14. Seronokkan klu kita menulis klu ada org yg sudi komen...

    ReplyDelete