Saturday, May 12, 2012

TART COKLAT-ADA RESEPI?

Assalamualaikum

Dah banyak blog masakan acik jelajah
tapi belum jumpa resepi tart coklat ni
mungkin dah lama agaknya kan
bila acik google ada keluar gambar..tapi bila
acik cari resepi ..
macam tart biasa..tart nenas tu.
acik suka makan..sedap la pulak .

32 comments:

  1. Assalamualaikum AE
    Cuba browse serojakitchen.blogspot.com/2010/10/tart-coklat.html


    Selamat berhujung minggu AE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. DO..meksih ye..nnti cik cub pi tengok..mn tu kn senang nak but.

      Delete
  2. kak buat banyak banyak nanti sya nak tumpang makan ye.. ;p

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum Acik.

    Pagi2 dah mengidam tart coklat, ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsallam kak cik..tu la pasl..he he

      Delete
  4. wah! dah siap nanti nak mintak sikit boleh...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je yus..nk kena gigih ni he he

      Delete
  5. assalam kak, saya ni tau buat tat telor je, kalo cis tat atau yg coklat beli je, tu pun kdg2 je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsllm rosa..anak2 suka pulak makan akak pun beli jugak..

      Delete
  6. Replies
    1. Adylia Qarissa..acik pun jumpa di satu kedai roti..cari dikedai2 lain tak de pulak

      Delete
  7. salam akak
    saya x pernah makan yg coklat kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih..sedap jugak yang coklat ni..anak suka..

      Delete
  8. Salam acik.
    Belum pernah lagi makan tat coklat...mcm sedap aje.

    ReplyDelete
  9. Kakak tak pernah lagi makan/buat tart coklat. Ini kalau Cik Ina DDC mesti pandai punya...

    ReplyDelete
  10. saya tak pernah buat tart..selalunya beli jer...

    ReplyDelete
  11. wahh..sedapnya! tak penah tau pun.
    saya takmo resepi..tapi nak tau kat mana ada jual..nak merasa.

    ReplyDelete
  12. mmg sedap ni...saya ske beli kat kedai kek..sebijik 80 cen camtu... :)

    ReplyDelete
  13. saya ada resepi nih, dulu rajin buat, anak2 suka tp entah mana campak resepi tu, kena jadi penyangak balik selongkar gobok nih ehehe

    ReplyDelete
  14. sedap ke kak ..
    saya punn x pernah makan ;)

    ReplyDelete
  15. saya penggemar tart ceklet n tart cheese.. selamat berhujung minggu ye kak cik..

    ReplyDelete
  16. salam my dear Kak erna:)

    Yummy!!
    nampak pun cam sedap kann..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmsallam tini..memang sedap ni..tak manis sangat

      Delete
  17. Dah dapek resipi lum. Kpah ado bolaja buek ni. Kok sonang nanti kpah buek dan aupdate ke dapo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pah..saya tunggu yo..mokasih kak pah..

      Delete
  18. Replies
    1. eita..memang sedap..anak2 suka..

      Delete
    2. Salam Erna...kalau tart buah lagi sedap.

      Delete
  19. Aslmkm kak..nape x bgtau nak rsp tu..ni link rsp yang mudah yer..tryla kak, sedap..ambik resepi filling dia tu jek..
    http://zachoes.blogspot.com/2011/07/resepi-chocolate-cheese-tart-dengan.html

    ReplyDelete