Thursday, May 3, 2012

MACAM TU RUPANYA YE..TAK TAU LA PULAK..

Assalamualaikum
Pertama kali masuk kesini tengahari tadi
dengan kawan.sama sama pertama kali
masa order tanya nama dan no.telefon.kawan acik tanya..nak buat apa
acik jawab..entah..he he.
dah siap order kami duduk.datang lagi sorang tanya.nak makan disini ke
kami jawab ye.agak lama menunggu.terdengar nama kawan acik disebut.
tapi dia tak bangun pun..acik pun sama.
kejap tu ada yang datang hantar air..dan dua kotak.
eh..kami nak makan disini..bukan 'take away'
ye la..katanya..mana sudu,garfu ke..pinggan ke..
memang tak de katanya.
ha ha ha ..kami tergelak beso..
tu la dia  tak tau pun..cam tu rupanya masuk domino ye..
pizzanya..memang sedap..nipis dan rangup..
tapiiiii..kalau masuk lagi..baik hangkut bawak 
keluar je la..tak perlu tunggu disitu..
sama je kan..

46 comments:

  1. Saya pun tak pernah makan di Domino. Lepas ni kalau pergi, dah tahulah. :)

    ReplyDelete
  2. ooo gitu... bukak kotak, mkn pki tangan je la ye kak...

    ReplyDelete
  3. heheheh dominos nih selalunyer org take away je acik, kalu mkn situ gitulah gaya nyer... dana skrg pun lbh suke lyn dominos sbb tak muak sgt... simple tp sedap

    ReplyDelete
  4. hahaha...mmg begitu konsepnya Acik...kat Domino lebih for take away..

    Saya pun prefer Domino dari Pizza Hut...

    ReplyDelete
  5. js pun x pernah lg mkn kt sini..slalu take away je...huhu

    ReplyDelete
  6. laa..ye ke..saya pun biasanya take away je domino ni..lagi pun kedai yg kat rumah tu mmg jual take away je..

    ReplyDelete
  7. Ontah ehh... Kok makan pakai tangan, baik makan kek ghumah.. buleh bosilo dopan tv.. haha..

    ReplyDelete
  8. memang sodap Dominos pizza ni kak,kaklong sllu take away yo..tak pun delivery yooo...hahahah!

    ReplyDelete
  9. x pernah mkn kat kedai domino lg sbb call htr rumah je...

    ReplyDelete
  10. assalam acik..
    hehe..x masuk x tau acik ye..dah tau leh ler masuk selalu..kat tempat ieja pun dah ada domino ni.,baru bukak..g sekali je tu ari..selalunye klu nak ke domino ni kene lah g seremban..dah ada cwgan kat cni ni senang ckit..

    ReplyDelete
  11. lama tak mengomen kat rumah acik ni, tak nampak butang komen hari ni baru ada.
    gitu ke caranya kat domino tak pernah makan kat domino biasa call aje, agaknya kalau saya makan kat domino mesti pelek gak tapi bila acik dah bagi tau ni tau la sudah hee..

    ReplyDelete
  12. haha....takpelah acik pengalaman tu..lepas ni tau dah!!..

    ReplyDelete
  13. saya selalu all je kak kalo domino hihi...pun br tau ni ha

    ReplyDelete
  14. saya lagu suka piza kat domino dari piza hut
    tapi bolognese, tetap pizza hut paling sedap. hehehe

    ReplyDelete
  15. Ni makan style ruggedlah tu. Tak yah pinggan. Amik je sekeping2. Budak2 kat rumah ni selalu order delivery je. Tak pernah pun makan kat situ. Baru tahu.

    ReplyDelete
  16. Assalam kak, saya tak pernah masuk mkn kat pizza domino, selalu kat pizza hut je, oh mcm tu pun ada,

    ReplyDelete
  17. Hahahaha..gelak besar je la..

    ReplyDelete
  18. suka domino lagi.. pizza hut kurang sikit... tapi kat sini takde domino..

    ReplyDelete
  19. Sesuai bw balik kut...kalau pizza Hut mungkin sesuai makan kat situ

    ReplyDelete
  20. Acik...anak2 tak gemo pizza bapak anak pulak pantang makan yg bercheese...mak mengikut je le kehendak bapak dan anak2.

    ReplyDelete
  21. kat tempat ayu tak ada.

    thanks acik syer.. kalau idak.. mati kutu daku lepas nie kalau kesitu

    ReplyDelete
  22. Baik jugak acik bagi info... Semuanya bermula dari tak tau, tapi kemudiannya barulah tau...

    ReplyDelete
  23. kalau domino nani pernah order dlm tepon je. lasagna memang sedap + kek coklat dengan topping coklat cair tu. tak tahulah sekarang ada lagi ke tak.

    ReplyDelete
  24. saya goma pizza hut lagi kak erna... Domino cam mahal je utk org gaji ciput cam saya nih.
    Penah saya order Pizza Hut, RM30 hinggit, kenyang makan anak branak...3 koping..
    Pastu nk terai Domino lak...Kono RM60 hinggit utk makan anak banak..sekoping yo dapek eh...hehhe...*ontah, kok bebudak ni sajo paw omak eh oda yg mahal2 tu...heheheh

    ReplyDelete
  25. Hehehe sejiwa pulak, saya esok lusa memang nak tulis pasal restoran ni :D

    ReplyDelete
  26. style dorang take away.. tu la kalu order siap ada nama kat kotak piza tu..

    ReplyDelete
  27. saya penah mkn domino.. mmg take away. sbb guna kupon utk take away sahaja.

    ReplyDelete
  28. tu la kak dulu ratu pun camtu taktau..skang ni siap bawak sos cili sendiri dr umah ehehe..

    ReplyDelete
  29. Call lagi best Acik. Goyang kaki kat umah je! =)

    ReplyDelete
  30. ye kak xde susu garfu??kesiankan..hehe..yat pon xpenah masuk sana..nanti nak try la plak.hehe

    ReplyDelete
  31. Salam kak... anie kalau makan pizza domino ni selalu take away je.. jarang makan kat sana

    ReplyDelete
  32. saya pun tk tau kak sbb kt tpt saya x de..senang la kan tk payah bsuh pgan mangkok..heheh :D

    ReplyDelete
  33. dh lama t.pgi sbb ...ntahlah PH lg sdap rsnye. mcm tu pulak kekdahnya ye? dulu elok je ada pinggn sudu

    ReplyDelete
  34. domino mmng sedap..selalu beli bawak balik jer....

    ReplyDelete
  35. saya tak pernah mkn lagi pizza ni kak..jakun tul saya ni kan.sejak dok sini buat sendiri jer kalau nk mkn pizza..:)

    ReplyDelete
  36. haha...mmg mcm tu kat Dominos kak..dorg tak letak pinggan mcm piza hut..rasenye dorg ade letak pinggan kertas klu nk mkn kat situ..tapi dominos lg sedap dr pizza kot..hihi

    ReplyDelete
  37. kan... makan situ ke.. take away ke.. samo yo.
    kek coklat eh sodap kak.... ada try tak?

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum Acik,

    Kak Ros pun baru ni tau,tak pernah masuk pun he.he.he...

    ReplyDelete
  39. ooo..gitu..saya pun tak tau jgk sbb biasa beli delivery jer kat domino ni..

    ReplyDelete
  40. Kami pon x penah mkn kat domino, selalu delivery jek, yg Ada ikan bilis tu kegemaran kami... Heeee

    ReplyDelete
  41. hahahhaa...acik..lynn pun pernah kena dah..tapi lynn ngan hubby buat2 pandai..hahahhaha...tapi sungguh tak tahumacam tu rupanya..takpe..pengajaran tu..pengalaman...hehe

    ReplyDelete
  42. owhh camtu rupanya..pernah makan sekali domino ni tapi suh diorg hantar kat rumah..masa tu kt puchong..memang sedap pizza dia..

    ReplyDelete
  43. mama tak pernah makan kat restoren dia..selalu take away je..he2x..

    ReplyDelete
  44. ye ke , first time hari tu suami cik ina beli pizza domino ni pada cik ina tak sesedap pizza hut.lenkali nak makan kat situ kita kena standby bawak garpu ngan pisau : )

    ReplyDelete