Saturday, May 19, 2012

MERISIK KHABAR

Assalamualaikum


dua hari acik tak dapat mencoret disini
Alhamdulillah pagi ni..baik hati pulak dia..
tapi acik masih dapat melawat kawan kawan semua..Alhamdulillah
berita rengkas aje ni
Insyaallah nanti kita jumpa lagi
Pagi pagi macam ni banyak tugas kan..

Jumpa lagi

22 comments:

  1. Kakak pula acik ada dua-tiga blog yg kakak tak boleh masuk ruang komennya... sedih juga sebab dia dah komen N3 kita tapi kita tak dapat kunjung balas..

    ReplyDelete
  2. Assalam kak, mmg pagi2 mcm ni sibuk, nak sidai kain, sapu rumah, buat bf kan kak heheh, tak apa siapkan dulu segala kerja, rumah maya ni tak apa, tak ada org marah heheh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum AE..

    Dia suruh rehatkan jari dua hari..MC. Hehe..

    Selamat kembali Dan selamat berhujung minggu. :)

    ReplyDelete
  4. salam pagi AE..wah sibuknya dia dihujung2 minggu ni..mama pun sibuk sikit nak anta pengantin keaiport...honeymoon..he2x..

    ReplyDelete
  5. Aina kena kerja la kak cik...:(

    ReplyDelete
  6. cepat siap tugas boleh relaks acik.......

    ReplyDelete
  7. acik bila nak update cite terkini: )

    ReplyDelete
  8. salam AE..
    ieja dah berehat hampir seminggu acik..ni turn nak melawat kengkawan lak..

    ReplyDelete
  9. acik masak ape hari ni? :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. tak aci .. tajuk mengelirukan pembaca !

      Delete
  11. Alhamdulillah, siap sempat jenguk saya lagi, timekasih acik...

    minggu ni mmg lenguh tapi sempat saya golek2 kat pondok uncle lee hehehe..

    tukar2 hangin acik....

    ReplyDelete
  12. Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
    1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
    2~BUKTI 2 * (HOT)
    3~BUKTI 3
    4~BUKTI 4
    5~BUKTI 5 * (HOT)
    6~BUKTI 6
    7~BUKTI 7
    8~BUKTI 8
    9~BUKTI 9
    10~BUKTI 10

    ~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



    Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

    5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1






    p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

    ReplyDelete
  13. jumpa lagi kak..harap akak okay2 je ye :)

    ReplyDelete
  14. Tajuk tu saspen jer Acik...ingatkan merisik khabar apa.. hehehe...

    ReplyDelete
  15. ujung2 minggu ni memang banyak tugas na. Banyak bona..

    ReplyDelete