Wednesday, May 16, 2012

DUA TIGA KALI TEKAN..BARU DAPAT BACA...

Assalamualaikum

Geram betul..tapi sabar..he he..
setiap kali acik nak masuk blog kawan2
mesti yang keluar "google chrome could not find....."
cam tu la lebih kurang tulih nya.
acik tekan..tekan..tekan lagi..kadang2 
satu blog sampai 3..4..kali baru la dapat baca
lepas satu satu masalah yang datang.
mau bersara kalau macam ni..he he

oklah..sampai nak telolap acik dah
jumpa lagi,Insyaallah

48 comments:

  1. saya pulak tenet slow mcm siput

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih..macam2 hal kan..agaknya sebab sekarang ni tengah kempen unifi kat sini

      Delete
  2. line tak ok kut kak? tp tenet saya pun ngah slow gak ni kak

    ReplyDelete
  3. Salam Acik,
    ye ke bermasalah?
    Akak punya ok dan laju jer.

    ReplyDelete
  4. Hem..senasib la kita kalau macam tu Acik..walau pun Rahel guna talian TM WIFI tapi kadang teruk gak talian dia..kadang Rahel tak bole masuk blog kawan2...

    ReplyDelete
  5. hr nih internet mmg malu2...ssh sangat nak loading...

    ReplyDelete
  6. Mmg hangin kan acik erna kalau jd mcm tuu..
    Tenet ni plk slow kemainya lagii...

    ReplyDelete
  7. Mungkin ni masalah line internet.. Nur pun tak pasti kenapa..

    ReplyDelete
  8. saya pun kadang2 camtu jugak..betul kata nur, mungkin masa tu ada gangguan line internet...

    ReplyDelete
  9. masalah line internet...bkn masalah blog kekawan hehe...kat sini pun depa dok promote unifi jugak...org kata laju berdesup....

    ReplyDelete
  10. Unify best kak erna.. Laju berdesup... Maa zar amik dulu promosi line telefeon, channel tv bagai..

    ReplyDelete
  11. sabo ajelah kak...kita bako jerr...keh keh.

    ReplyDelete
  12. rasanya smlm problem kot..sbb js pun kena klik byk kali baru blh baca blog kwn2..huhu

    ReplyDelete
  13. Kite bako.. Kite bako... Ehh kite tuko je ... Eheheheh

    ReplyDelete
  14. Adekah line tenet bz sgt smlm kot? Tu yg jdk down merate. Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  15. Internet ni ada masanya mengong... kadang2 tu sampai seharian mengong.... kena banyak bersabar..:)

    ReplyDelete
  16. saya punya pc pulak buat hal
    pc opis la
    huruf 'C'kena tekan kuat-kuat baru keluar

    ReplyDelete
  17. acik..mmg tenet ni kdg2 ada jer wat mengong dia..hehehe..saya ni plk kalau komen ada jer dia tulis conflicting ntah ape lagi ntah..

    acik exabytes tu dia sewa blog kita 3 bulan utk letak iklan dia..pastu dia bayar la kt kita..

    ReplyDelete
  18. Patutlah acik komen kat N3 kakak kata tekan berkali-kali - sedih kalau internet slow-mlow kan acik...

    ReplyDelete
  19. internet problem ye kak. hehe..

    ReplyDelete
  20. blog kaklong pun cam gak ko kak?

    ReplyDelete
  21. pc saya pulak lain kisahnya..lembab macam apa.. dek kerana bukak banyak sangat benda.. haha..

    ReplyDelete
  22. adeh... bnyk boto ragam eh...

    ReplyDelete
  23. kene upgrade ke Unifi la ni kot Acik...hehe

    ReplyDelete
  24. salam k.erna..mmg mcm2 masalah tenet ni.Atie pon masalahnya cam fieda gak..xtau la camna:(

    ReplyDelete
  25. Samo la kak.. Line sewel... Memang sakit ati dibuek ehh... Tocangut2 yoo dio loading.. huhu..

    ReplyDelete
  26. "ntah ler acik...mcm2 hal ngan tenet ni kan..saya ni pon sllu gak camtu bila tekan2 asyik dok pusing2 jer benda alah tu(loading..loading..)..dah ler masa yg ada nak ber-online sipi2 jer tenet problem lak,last2 off jer lah.."

    ReplyDelete
  27. cuba Acik guna Mozilla ataupun Internet Explorer...sebab maybe masalah tu hanya pada Google Chrome

    ReplyDelete
  28. betol.. ada kala jadi camtu..

    ReplyDelete
  29. oh tak per... kami memahami ...
    ibarat langit tak selalu cerah ...

    ^____~

    ReplyDelete
  30. kalo nak masuk blog acik pon jadi mcm ni jugak. blog kawan2 lain pun sama. adoi...geram betol.

    ReplyDelete
  31. Eh..jgn bersara..stop je kejap bg intenet pulih.

    ReplyDelete
  32. biasa lah tu kak...intenet ngantuk...

    ReplyDelete
  33. 2-3 hari ni memang gitulah. Saya pun sama, paling sikit kena tekan 2 kali baru nak keluaq blog yg nak dibaca tu. Kekadang sampai 4-5 kali baru keluaq.

    ReplyDelete
  34. lolap dulu ye acik: ) bertabah ye cik ina pun kadang tu kena yang cam acik kena gak. janganlah bersara.

    ReplyDelete
  35. salam acik..aiishhh jgn sampai bersara laaa..kita suka baca entry acik tau..mmg mctu la..net kdg2 mcm siput..slow melow:)

    ReplyDelete
  36. As salam Acik,

    Blog Marya ada problem tak nak access?? Harap dah ok... Prob dimana2 la ni :(

    ReplyDelete
  37. Acik...saya pun kadang kena jugak mcm tu..

    ReplyDelete
  38. asam garamdunia blogger kan acik hehe

    ReplyDelete
  39. Line kurang elok kot tu, kak Erna. Yati pun kadang jadi camtu juga. :)

    ReplyDelete
  40. Nurul pun selalu juga ada masalah tu.....

    ReplyDelete
  41. Pernah juga kena mcm tu...sabar je la.

    ReplyDelete
  42. maybe dia nk kasi acik berehat sekejap kot..tapi janganlah bersara acik..nanti kita rindu lak nk baca celoteh acik:)

    ReplyDelete
  43. ehem..mau naik darah ni kalau jadi camtu..he2x..

    ReplyDelete