Sunday, July 28, 2019

NYAMAANN TEKAK

Assalamualaikum
Cuaca panas dapat semangkok ni nyaman

27 comments:

  1. Wah...memang nyaman kalau dapat ni... :)

    ReplyDelete
  2. Mmg nyaman Acik Erna..
    Nakkkk semangkuk jugak ..

    ReplyDelete
  3. dpt time panas2 nih mmg lah layan, sejuk je tekak kan

    ReplyDelete
  4. saya tengok sambil telan air liur ni kak..emmm! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai seremban ujie kedai songkok tinggi di Pancor jaya

      Delete
  5. Kek mano ni acik! nak poie soghobu pulak.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    saya sudah follow anda #751

    Jom follow blog saya lansung klik profil

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
  7. Musim jerebu ni sedap kalau dapat makan cendol

    ReplyDelete
  8. Sedapnya Acik.. nyaman tekak klu makan ni time cuaca panas...

    ReplyDelete
  9. ROku network that will always entertain you . for more about Roku visit the below link
    Roku.com/link

    ReplyDelete
  10. sedap sangat ni..lagi2 kalo kena panas litlit..

    ReplyDelete
  11. "Dapatkan SUPER BONUS NEW MEMBER 150% dalam permainan dan mainkan permainan kesukaanmu hanya dalam 1 user id. Ikuti juga promo menarik lainnya yang kami sediakan hanya di bbet99.fun . 100% TERPERCAYA.
    BOLA ONLINE
    Agen Bola
    Taruhan Bola"

    ReplyDelete