Friday, June 1, 2012

SELAMAT HARI LAHIR

Assalamualaikum
 Nasi beriani cara acik la ni
 rendang daging
Dalca sayur campur daging tetel

Alhamdulillah sempat jugak acik masak ni tadi
untuk menjamu en.suami dan anak anak 
dihari lahir ayahnya.
1hb.Jun ada lah tarikh lahir en.suami
semoga en.suami dikurniakan kesihatan yang baik
dah dirahmati Allah.
semoga terus menjadi ketua keluarga 
yang baik buat kami semua.

Insyaallah..Ameen.

(p/s patut le semua gambar acik gelap..rupanya flash di kamera henpon ni off.he he)

48 comments:

  1. hari jadi suami saya pun bulan ni kak n pada tarikh kami bernikah...selamat hari jadi utk hubby akak...sedap2 masakan akak...

    ReplyDelete
  2. salam acik
    eppy bthdy jgk wt en hubby tue..semoga sentiasa dirahmati allah..nak mintak sepiring rendang tue kak:)

    ReplyDelete
  3. wah2 istimewa betul tu... selamat hari lahir bt suami acik

    ReplyDelete
  4. Selamat ulangtahun kelahiran buat suami Acik. Seronok juga sebab kena pulak hari cuti seolah. Kalau tak adik mungkin kat asrama kan...

    Acik pandai masaklah...

    ReplyDelete
  5. hepi besday buat en. hubby...
    tu yang masak special hari ni...sedap..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat suami Acik.. slamat hari lahir, moga sihat dan bahagia selamanya bersama Acik dan anak2

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..selamat menyambut ulangtahun kelahiran untuk suami akak..

    kak erna..dalca campur tetel tu yg mahal tu..gulpp..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari jadi untuk hubby acik...sedapnya menu tu.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir untuk husband Acik. Dan nasik beriani tu buat saya terlioq la, alamak..nasib baik saya nak keluaq pi cari makanan nih, hehe..

    ReplyDelete
  10. selamat hari jadi suami acik..semoga bahagia dan kekal ke anak cucu

    ReplyDelete
  11. happy birthday utk suami acik
    yang ke berapa ye? :)
    semoga panjang umur, sihat, dan murah rezeki

    ReplyDelete
  12. Selamat hari ulangtahun buat suami acik Erna...

    Semoga terus di beri kesihatan yang baik dan dapat selamanya bersama acik dan anak2...amin.

    ReplyDelete
  13. Selamat hari jadi untuk suami...
    Masak istimewa ea..best2..

    ReplyDelete
  14. assalam acik..selamat hari lahir buat en.hubby acik ya..semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu

    ReplyDelete
  15. Salam Acik Erna :)
    heppi besdei En. Suami!
    moge Acik sefemili dirahmati Allah selalu, aminnnn!

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir suami achik erna... masak masakan istimewa pada hari lahir suami sungguh bermakna kan acik..berbaloi baloi.. hee..

    ReplyDelete
  17. hepi besday wat suami kakerna ye..moga diberikan kesihatan yg baik serta dirahmati olehNya selalu..amin!

    ReplyDelete
  18. happy bestday utk suami acik..
    moga doamu diperkenankan Allah swt , amin...

    dapat jamu kat mata, jadi laa....
    saya tak pernah makan nasi beriani ngan rendang, boleh cuba ni...masa raya nanti hehe

    ReplyDelete
  19. selamat hari jadi kepada hubby-nya..moga berpanjangan kasih mesranya yee..

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir untuk abang....:)





    sonang nak ingat 1hb june...heheheh!

    ReplyDelete
  21. Selamat ulang thn semoga pjg umur,murah rezeki n bhgia disamping isteri tcinta n anak2....ucapan khas utk suami acik dr kak...

    Sedaplah nasi beriani + dalca+ rendang dgg:)

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah....
    selamat ulang tahun utuk suami Acik=)

    ReplyDelete
  23. selamat ulang tahun buat hubby Acik Erna... insya-Allah, kebahagiaan akan berkekalan hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  24. Happy besday utk suami kakErna.. semoga Allah panjangkan usia, dimurahkan rezeki dan kesihatan utk menjalani hari2 mendatang dgn ceria.. tentu seronok dia sbb isterinya rajin siap masak nasik beriani lagi tak payah buang duit bawak gi makan nasik arab.. hehehe

    ReplyDelete
  25. `assalam AE..maaf mama terlewat lagi kesini..`hepi belated bezday` buat en.suami..ehem mesti en.suami bertambah2 syg dgn hidangan istemewa ni !!!..terliur mama dgn pic. makanan yg sedap2 tu..hu2x..

    ReplyDelete
  26. Air tangan acik erna mesti the best...sedapnyerrr... Jemput berkelah sini

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/06/jom-mandi-kolam-mandi-pantai-pd.html

    ReplyDelete
  27. happy birthday utk suami acik..

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir utk suami Acik...semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan panjang umur...

    ReplyDelete
  29. Selamat hari lahir buat en suami akk erna tu.. Seronot kena jamu dgn nasi beryani tu kan..

    Akak, lepat pisang tu campur tpg pulut ke tpg beras... ?

    ReplyDelete
  30. EPPY BDAY BUAT HUBBY ACHIK !
    semoga diberikan kesihatan yg baik dan berbahagia bersama achik dan anak2 ..

    same lahh date ngan kiteee .. sedap nyeee menu tuu ;)

    ReplyDelete
  31. amin
    semoga dilimpahi kasihsayang, rezeki dan kesihatan yg baik..unk suami akak.

    sodappppp nya kakkk

    ReplyDelete
  32. semoga keluarga acik akan terus berbahagia unia dan akhirat....

    ReplyDelete
  33. selamat ulang tahun
    http://blogmaiyah.blogspot.com/..

    ReplyDelete
  34. Salam Acik Erna,

    Selamat hari lahir pada suami tercinta Acik. Birthdaynya sama dengan tarikh birthday anak bongsu kak ani tu.

    ReplyDelete
  35. salam acik..maaf ye dah lama x berkunjung ke teratak maya acik ni..happy birthday buat en. somi acik..molek panjang nasi beriani akak tu..seronok tgk akak rajin memasak la..

    ReplyDelete
  36. amin..jelesnye acik pandai masak ;)

    ReplyDelete
  37. Happy belated birthday buat en suami Erna semoga dikurniakan rezeki yang murah dan kesihatan yang baik.Amin.

    ReplyDelete
  38. sedap tu...

    happy belated bday untuk suami kak acik...
    ita pun bulan 6 jugak..
    tengah countdown ni..
    hehehhe

    ReplyDelete
  39. semoga panjang umur dan sihat selalu buat abangnyer :)

    ReplyDelete
  40. sedapnya..x payah nak kena gi kedai mamak dah..:)

    ReplyDelete
  41. sodappnyerr rendang makk tuu.. ehhhee

    ReplyDelete
  42. hb lah kat somi Acik, smuga pjg umor, murah rezeki dh bahagia di smping keluarga tercinta...

    ReplyDelete
  43. happy belated birthday untuk asben acik!! :D

    ReplyDelete
  44. wow bestnye akak...eppy belated besday utk asben akak...:)

    ReplyDelete
  45. Walaupun dah berlalu berapa hari, saya nak ucapkan juga Selamat Hari ulang tahun buat suami acik.

    Semoga panjang umur dan murah rezeki dan selamat berbahagia selamanya.

    ReplyDelete
  46. Salam AE..
    Happy belated birthday untuk hubby AE.

    Moga doa anda dirahmati Allah swt. Amin.

    ReplyDelete
  47. Hepi belated birthday untuk hubby acik,semoga pjg umur,murah rezeki dan dirahmati Allah swt.amin.....

    ReplyDelete