Friday, June 22, 2012

LAPAR...MAKAN...TAK LAPAR PUN MAAAKKAAANN JUGAK.

Assalamualaikum
Laparnya.. belum sempat nak keluar makan..
tengok ada pulak gambar nasi  masa makan kenduri dulu
bertambah lapar la acik
tunggu en.suami balik solat jumaat jap lagi
nak pi makan jugak.

ada tak yang macam acik ni
acik kan..kalau ada perkara yang acik fikirkan
mesti acik  laaapaaar je..
kalau tak diselesaikan cepat
mau mengecut semua baju acik ... he he
acik tengah menunggu masa untuk face to face
tak mau melalui facebook.

ok lah jumpa lagi,Insyaallah

41 comments:

  1. Saya dah kenang acik..baru jer las makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa laa tuu 'las', huhuhu baru jer lepas makan nii..

      Delete
  2. Samalah kita cik! Saya pun camtu juga. Tapi tengok keseriusan perkara yang dipikirkan tu. Kalau tahap keseriusannya tu tinggi langsung tak lalu makan pulak.

    Hmm sedap nampak nasik minyak tu!

    ReplyDelete
  3. Sedapnya acik...lapar la pulak.

    ReplyDelete
  4. face to face je
    dah selesai nanti jgn lupa stori mori ngan ai ye

    ReplyDelete
  5. Kakak pun sama lagi-lagilah kalau kita dah masak acik tak kan tak nak jamah... lagi satu bila temankan keluarga makan tak kan kita tengok aje.. sikit-sikit mesti ada yg masuk mulut juga...

    ReplyDelete
  6. Sy sudah kekenyangan. Heheheheh...

    Tapikan Acik, sy kan klu pose...mst nak citepsl makanan. Bukan apa, klu cite psl makanan...sy jdk tak lapa. Nape eh? Gila!

    ReplyDelete
  7. salam acik cyg..klu zila lg ada problem lg kuat mkn..sbb x nak fikir byk2..klu zila dh gemuk maksudnya ada pblm la tu..:)

    ReplyDelete
  8. sedap nye kakk...moga dipermudahkan urusan face2face tu kak ,insya Allah :)

    ReplyDelete
  9. Semoga apa pun masalah itu, ianya dapat diselesaikan dengan baik. :)

    ReplyDelete
  10. Apo bondo ehh pulak tu sampai nak kono face to face..? Macam ado masalah bosar yoo ni kak.. huhuhu..

    Jangan sampai main tarik rambut dah la yoo... hihihi.. Apopun, banyakkan sabar...

    ReplyDelete
  11. saya dah makan pun, kadangkala lapar balik! ahaha

    ReplyDelete
  12. kalau fikit bnda best sy lapar tp kalau benda x best jd x selera makan..


    acik nk gi jumpa sedara yg kutuk sedara lain kat pesbuk tu eh..moga dipermudahkan segala urusan acik =)

    ReplyDelete
  13. moga face to face dipermudahkan..

    ReplyDelete
  14. semoga semua dpt diselesaikan ngn baik... acik cuti ke arini?

    ReplyDelete
  15. setuju 200 % dengan statement acik ni... memang sesuai dengan saya

    ReplyDelete
  16. Macam saya ja tu, kehkehkeh! Saya bila lapar, makan yg berat2. Bila tak lapar, makan yg ringan2 tapi makan jugaks, haha!

    ReplyDelete
  17. salam K.Erna..gitulah namanya manusia.Klu ngah lapar tu mcm2 menu yg trsiarlam minda..rasa nk terkam semua.hihi

    ReplyDelete
  18. Yeah..face to face. telus..

    ReplyDelete
  19. lapar makan kengkadang tak lapar pun saya makan jugak. bila tengok tv tayang makan2 pun terus teringin nak makan

    ReplyDelete
  20. saya pun jadik lapar tgk gamba tuh..huhu

    ReplyDelete
  21. ahahah sape je kak ngan saya
    lapar makan , x lapar punn buat2 lapar ekeke ;)
    sedapp nyeee tgk pic aje nie ..
    lum tgk real ;)

    ReplyDelete
  22. Hmm.. Nur kuat makan bila stress dan kerja banyak..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. lapar makan tak lapar pun makan.....elok la tu....

    ReplyDelete
  25. makanan boleh buat kita happy kan...terlupa sekejap masalah yang datang bertandang...tapi jangan berlebihan nanti merana badan...muga acik
    dipermudahkan dlm urusan face to face tu...

    ReplyDelete
  26. ita plok kalau time bosan memang asik ingat nak makan je...

    ReplyDelete
  27. lucu2 la entry acik ni. macam terbayang2 acik ni jenis org yang ceria.

    ReplyDelete
  28. ni nasi beriani ke nasi minyak acik.....sedap je tengok..

    ReplyDelete
  29. Lauk kondughi memang mongancam qolbu. Dulu maso mongandung sey ngidam makan kondughi, achik. Buek malu yo. Sibbaik ado jomputan. Dah solosai lum face to face tu ?

    ReplyDelete
  30. baik face to face kan kak
    dari face book :)

    ReplyDelete
  31. selagi boleh mengunyah tuh kasi kunyah jer acik...hehe

    ReplyDelete
  32. Bila berfikir je lapar, bila berfikir je lapar hehehhe selalunya org bila byk berfikir takde selera nak makan.. kan?

    ReplyDelete
  33. assalam AE..banyak kan majlis kenduri..ni mama baru balik dr majlis kawen anak jiran..he2x..

    ReplyDelete
  34. adeh lapar tetiba tengok yang dalam pinggan tu..

    ReplyDelete