JellyPages.com

Wednesday, July 18, 2012

NAK MARAH SIKIT..BOLEH???

Assalamualaikum

Geram betul dengan asterok ni
masa kita nak potong
kekejap  talipun ..macam macam ditawarkan
bila dah potong 
kita pos kan smartcard..siap pos xpress lagi
katanya sebelum tiga bulan.
sebulan je pun dah pos.
tadi dapat jugak bil
'unreturned smartcard RM50'
tah apa apa je.
kejap lagi nak talipun nak marah sikit 
dan nak bagi nombor pos xpress tu.

53 comments:

  1. marah acik jangan tak marah...huhu

    ReplyDelete
  2. Salam Erna...memang patut pun marah.

    Kalau kat rumah ni hubbylah yang selalu marah walaupun saya yang selalu gunakan,mungkin sebab dia yang keluar duit.

    ReplyDelete
  3. tu la js tak msk dh asterok kt umah...tengok tv yg mana ada je...hihi..


    **marah sikit achik kasi dia org fhm...hehe

    ReplyDelete
  4. kalau mcm tu mmg terok lah...

    ReplyDelete
  5. astro mmg camtu, lambat bayor ja potong tanpa sebrg notis, masa nak soh kita pasang astro, tergedik gedik promo macam2. cam hampehhh jo

    ReplyDelete
  6. gitulah org asterokk kak
    memang teroik !!!!

    ReplyDelete
  7. heheee...

    complain skali asik mngulang drama x sudah...
    ehehehehe=)
    service no good..

    ReplyDelete
  8. Laa.. Akak dah potong astro ke kak..? Dua2 astro akak tu akak potong ehh..? Akak dah pasang unifi kan..? Elok la potong astro tu.. hehe..

    Kek ghumah ni lom potong lagi.. Tunggu unifi ado line dulu.. Lopeh tu nasib ko la asterok.. haha..

    ReplyDelete
  9. sesuai sangat nama asterok tu kak... kalau bab nak dapatkan duit customer, memang A lah... servis tah hape2...dok asyik ulang manjang

    ReplyDelete
  10. meh saya nak tolong marahkan eh acik. :D

    ReplyDelete
  11. mcmana agaknya akak marah ye
    sure sopan punya marah ni kan

    ReplyDelete
  12. bab nak duit dia mesti cpt..

    eh, potong astro ya? saya pulak mmg takde astro.

    ReplyDelete
  13. nak batu api ni acik..marah jgn xmarah ye..hehe

    ReplyDelete
  14. salam..ada masa dan ketikanya memang nak kena marah

    ReplyDelete
  15. marah je kak...
    hehehhe...jahat kan ita jadi batu api plok..
    tapi diorang ni bukan leh layan sangat pun..
    time nak duit cepat je..
    tapi time perkhidmtan hancur..

    ReplyDelete
  16. Acik...memang patut acik marah pihak asterok tu...

    ReplyDelete
  17. Asterok mmg camtu.. ntah hape2..Su dah x guna Astro..sakit ati.. lagipon anak2 mals baca buku..asyik nak tgok kartun ja...hihi

    ReplyDelete
  18. ehem banyak masalah astro ni..dah lah drama yg disiarkan dah bolih hafal skripnya..ahaha..asyik ulang2 lbh 10x..

    ReplyDelete
  19. Sabar ye Kak Acik.. Marah tu kadang2 buat kita hilang kawalan diri..

    ReplyDelete
  20. Mmg terukkan..
    Marah jer acik...

    ReplyDelete
  21. dah tu bilo telepon..suh tunggu suh tunggu..ngt kito nyo bil tipon ni pree yo gek ea....
    hampeh!

    ReplyDelete
  22. biasala acik..bila dia nak duit kita cepat je respond tp time kita report psl servis diorg,mcmla jwpn yg dibagi nnt..

    ReplyDelete
  23. marah je acik... diaorang tu mmg, tang nk duit pandai je... dana kalu apa2 tak puas hati mmg dana sound kaw2, tak suh edy sbb tau dia jenis cool je... dana yg jenis kuat bebel... yelah kite dh byr kt dia...bkn skit tentulah kite nk perkhidmatan pun terbaik

    ReplyDelete
  24. Banyak kali dah saya dengar yg kurang enak pasal astro ni.. Mmg pakat tak melanggan la kot buat masa ni..lg pun belum berapa perlu..hehe

    ReplyDelete
  25. hehehhe saya tak guna astro... so acik erna marah jer kalau macam tu perangainya...

    En suami saya kata cukup channel yang ada. itu pun tak tertengok hahhaa... pandai en suami nak jimat duitnya :D

    ReplyDelete
  26. kalau bolehpun tak nak langgan asterokni.. tapi tuler dah siaran yang dertu kalau takder asterok gambar tak cun...
    ish memang terok.. paling terok antara semuanyer...

    ReplyDelete
  27. saya pun kena kak baru ni dgn astro...dia caj dlm bil..sabo je laa...kalo bab duit mereka laju je tepon mintak...kalo bab2 rosak lambat je nak reper...dan lagi,saya sebenarnya sakit ati dgn tmnet kak..saje malas nak story...hmmm

    ReplyDelete
  28. astro ni mmg dah ramai yg komplen...saya pun pernah terkena...huhu...

    akak sabar yer..

    ReplyDelete
  29. marah2. dah puasa nanti x leh marah dah. hehe

    ReplyDelete
  30. Marah je kak.. jgn kasi chan... tau nak amek duit orang jek...

    lusa kita puasa kak.. selamat berpuasa ya utk akak sekeluarga..

    ReplyDelete
  31. tau nak untung je astro ni.. tp servis ke laut jgk..sokong marah dia acik..hehe

    ReplyDelete
  32. alaaaahai bunyik marahh ponn macam chomel ajerrrr...:P

    Astro memang banyak peel..orang dah bayar pon lagi nak telepon tanya bila nak bayar..slow betul..!!

    ReplyDelete
  33. Achik, hari tu saya potong astro dari decoder kedua saya, tak de pulak dia suruh pulangkan. Tapi dia ckp simpan je lah, mana tahu nak sambung balik. Saya mmg tak nak pasal dah ada satu, cukuplah. Apa hal asterok ni, tak seragam pulak caranya.

    ReplyDelete
  34. dulu ada skang takde pasang.... macam2 kerenah asterok ni..

    ReplyDelete
  35. betul².. cite asik same je.. bohsan.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  36. Mmg ter0k pown. Malas dah nk pasang kt umah, klau nk tengok g je umah ayah bonda. Tu pown byk masalah, tiap kali klau call centre msti temperature naik. Nasibla yg jd operator tu, ktorg semb0r je, bayarkannnn...
    Customer is always right!

    ReplyDelete
  37. Marah ja, memang patut sangat pun kalau dah gitu.

    Rumah saya tak pernah ada asterok dari dulu.

    ReplyDelete
  38. memang Astro bermaharaja lela sebab dia syarikat monopoli!

    ReplyDelete
  39. hi..blog walking here...singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

    ReplyDelete
  40. As Salam k.erna. Slmt berpuasa. Maaf kalau ada slh silap sepjg berblogging ni..... :)

    ReplyDelete
  41. mmg teroookkklah klu mcm tu kak.. klu saya pun raa nak marah.. Salam ramadhan buat acik dan keluarga selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  42. Dah banyak keslah Acik. Senang macam kakak tak payah langgan. Kita pun bukan selalu menonoton tv kan..

    ReplyDelete
  43. sya tak ada astro kak ;p

    selamat menyambut ramadhan acik erna dan keluarga semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih di berkati. Amin....

    ReplyDelete
  44. marah jangan tak marah acik, kita pun dah pernah marah gak kat tukang jawab telepon astro tu gara2 dia nak potong sebab lambat bayo bil, ya la time kita bayar lebih takde plak dia nak call cakap terima kasih kerana membayar lebih. Selamat Menyambut Ramadhan untuk Acik sekeluarga

    ReplyDelete
  45. sib baik sy t.langgan asterok hahaha
    acik pekaba? ssl agak kurang sihat - threaten miscarriage.

    slamat bpuasa ye!

    ReplyDelete
  46. Asterok,kreatif jugak acik nih yer,hehe

    selamat berpuaso acik yer :-)

    ReplyDelete