Friday, July 27, 2012

ALHAMDULILLAH DAH SELAMAT KEMBALI

Assalamualaikum

semalam demam selsema
memang ramai yang demam sekarang ni kan
disebab hari ni
nak kena pi klia ambik adik
balik dari umrah
lepas je berbuka ..acik cepat2 makan ubat
sampai tak pi terawikh malam tadi
kepala sakit sangat
sahur tadi makan ubat lagi
alhamdulillah kurang sikit.
tak sangka pulak flight dari jeddah delay
lama la acik melepak di terminal
 Ngan cucu


 Adik icha ngan kakak ika.
acik telefon jugak dik irfa.
dapat lama jugak borak2 ngan irfa.
sorry dik ganggu sedang bekerja.

oklah acik nak masak 
abang anak anak nya dan adik akan berbuka 
dirumah acik hari ni

jumpa lagi,Insyaallah

35 comments:

❤Kamsiah❤ said...

WAH...MESTI MASAK SPESEL ARI NI SBB ADA TETAMU...

kakngah said...

kak, org pun ada ada bunga2 demam ni ha.. tekak perit je. suara pun dah serak sikit...

Acik Erna said...

kamsiah..rsanya tak dapat nak spesel sangat..sebab tak berapa sihat..ala kadar je

Acik Erna said...

boto tu kak ngah..mulo2 e memang tokak sakit..dah hilang sakit tokak baru domam dan selsema e datang

Aishah Jahirah said...

moga cepat baik...sekarang kt tmpt saya panas,terdedah sikit pn dah pening kepala.huhuu
slmt berbuka puasa ye nanti...;)

Kak Izan said...

Semoga cepat sembuh Acik... Syafikallah.. Amiiinnn.. :D

~ Cik Azz ~ said...

Sey kok sakit kopalo, selalu tampal koyok kek tongah2 dahi tu kak.. Kurang sikit poning ehh..

Tapi bukan semuo sakit kopalo tu samo jonih, yo tak..

Moga akak makin sihat yoo...

mama aryan said...

moga cepat ye acik..cuaca panas sekarang ni

Ati Masrif said...

salam kak,

ati pun dah 3 hari kena tonsil nih
seksa posa dgn tekak perit dan kepala pusing :)

gadisBunga™ said...

selamat memasak acik...!

sal-nurbeena said...

Masak mulakan ngan Bismillah, InsyaAllah sedap

Maiyah said...

salam..

moga dah makin sihat

Irfa said...

no hal punyalah..kalau nak tunggu saya ke umah aku tak tahu bila,kena tunggu org bawak baru sampai,kalau akak dtg klia bila2 waktu bekerja kol je..saya kan BOS.hehe

Hidayah Bach said...

moga cepat sehat AE ..
:)
cucu..biar betull..
AE nih mmg nenek zaman IT la nih..
:)

Daddy Ziyyad said...

semoga acik lekas sembuh...bila buka try minum air lemon...insya allah, sihat badan, cergas

Puteri Nurhayati said...

Kak Erna sudah sihat hari ni? Selamat memasak, mesti sedap ni. :)

Nieda said...

Baru kenal rupa Irfa.

izz iizza said...

eh kak erna dh ada cucu ker..

Jendela Hati said...

selamat berpuasa ye acik

KakNi (CikNi Ahnie) said...

amboi, kemain lagi cucu acik ni suka bergmbr. semoga cepat sihat ye acik.

secangkir madu merah said...

Alhamdulillah hari ini sudh masuk hari ke 7 kita berpuasa... semoga akak diberi kesihatan yg baik utk menjalani ibadah puasa ya..

Dinas Aldi said...

Saya doakan semoga Acik cepat sembuh na.

Allah, comel sungguh la cucu tuuu!

zila norazila said...

cepat sembuh yer acik..zila pun sama nie..batuk jew x baik2..cucu tu chumill la..putih:)

C'Jai said...

Syafakillah ~ Semoga Allah memberikan kesembuhan untukmu acik..

azieazah said...

Ohhh itu ke blogger IRFA? Keja kat KLIA? Ahaa next time kalu saya sesat ke situ, bleh la ajak dia dating... hehehehe

Kunang-Kunang said...

Salam Acik Erna,

Comelnya cucu Acik.

Selamat berpuas Acik. Maaflah lama kak ani tak singgah sini. Jarang2 masuk berblog.

Syira said...

salam..

semoga cepat sihat. mmg puasa tahun ni cuaca agak panas .

Deru Ombak said...

Assalamualaikum AE..

Cuaca terik mudah dpt sakit kepala. Jaga kesihatan ya AE.. :)

Zaitun said...

Salam Erna...cuaca agak panas kena minum lebih air.

Selamat berbuka...

Tihara said...

take care ye akak..sonoknya main dengan cucu :)

kasihredha said...

cepat sembuh kak
kena minum air masak bnyak2 waktu berbuka :)

Kasih Salina said...

salam acik..semoga cepat sembuh..sama la, macam saya plak ank2 yang demam..tak larat la malam2 merengek jer..

Marya Yusof said...

As salam Acik,

Syafakallah... masa buka & sahur minum air suam byk2 ye acik... bila puasa ni mudah xsihat sb dehydrated... take care...

mama aini said...

ehem comilnya cucu saudara AE..ehem meriahnya rumah ada saudara mara dtg..mama pulak..hu2x..

Ibuhani said...

alhamdulillah slmt smpi....kurang air tu k.erna. Minum air lebih bulan puasa ni utk elak batuk n demam ye....