JellyPages.com

Friday, July 27, 2012

ALHAMDULILLAH DAH SELAMAT KEMBALI

Assalamualaikum

semalam demam selsema
memang ramai yang demam sekarang ni kan
disebab hari ni
nak kena pi klia ambik adik
balik dari umrah
lepas je berbuka ..acik cepat2 makan ubat
sampai tak pi terawikh malam tadi
kepala sakit sangat
sahur tadi makan ubat lagi
alhamdulillah kurang sikit.
tak sangka pulak flight dari jeddah delay
lama la acik melepak di terminal
 Ngan cucu


 Adik icha ngan kakak ika.
acik telefon jugak dik irfa.
dapat lama jugak borak2 ngan irfa.
sorry dik ganggu sedang bekerja.

oklah acik nak masak 
abang anak anak nya dan adik akan berbuka 
dirumah acik hari ni

jumpa lagi,Insyaallah

35 comments:

  1. WAH...MESTI MASAK SPESEL ARI NI SBB ADA TETAMU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamsiah..rsanya tak dapat nak spesel sangat..sebab tak berapa sihat..ala kadar je

      Delete
  2. kak, org pun ada ada bunga2 demam ni ha.. tekak perit je. suara pun dah serak sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boto tu kak ngah..mulo2 e memang tokak sakit..dah hilang sakit tokak baru domam dan selsema e datang

      Delete
  3. moga cepat baik...sekarang kt tmpt saya panas,terdedah sikit pn dah pening kepala.huhuu
    slmt berbuka puasa ye nanti...;)

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh Acik... Syafikallah.. Amiiinnn.. :D

    ReplyDelete
  5. Sey kok sakit kopalo, selalu tampal koyok kek tongah2 dahi tu kak.. Kurang sikit poning ehh..

    Tapi bukan semuo sakit kopalo tu samo jonih, yo tak..

    Moga akak makin sihat yoo...

    ReplyDelete
  6. moga cepat ye acik..cuaca panas sekarang ni

    ReplyDelete
  7. salam kak,

    ati pun dah 3 hari kena tonsil nih
    seksa posa dgn tekak perit dan kepala pusing :)

    ReplyDelete
  8. Masak mulakan ngan Bismillah, InsyaAllah sedap

    ReplyDelete
  9. no hal punyalah..kalau nak tunggu saya ke umah aku tak tahu bila,kena tunggu org bawak baru sampai,kalau akak dtg klia bila2 waktu bekerja kol je..saya kan BOS.hehe

    ReplyDelete
  10. moga cepat sehat AE ..
    :)
    cucu..biar betull..
    AE nih mmg nenek zaman IT la nih..
    :)

    ReplyDelete
  11. semoga acik lekas sembuh...bila buka try minum air lemon...insya allah, sihat badan, cergas

    ReplyDelete
  12. Kak Erna sudah sihat hari ni? Selamat memasak, mesti sedap ni. :)

    ReplyDelete
  13. amboi, kemain lagi cucu acik ni suka bergmbr. semoga cepat sihat ye acik.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah hari ini sudh masuk hari ke 7 kita berpuasa... semoga akak diberi kesihatan yg baik utk menjalani ibadah puasa ya..

    ReplyDelete
  15. Saya doakan semoga Acik cepat sembuh na.

    Allah, comel sungguh la cucu tuuu!

    ReplyDelete
  16. cepat sembuh yer acik..zila pun sama nie..batuk jew x baik2..cucu tu chumill la..putih:)

    ReplyDelete
  17. Syafakillah ~ Semoga Allah memberikan kesembuhan untukmu acik..

    ReplyDelete
  18. Ohhh itu ke blogger IRFA? Keja kat KLIA? Ahaa next time kalu saya sesat ke situ, bleh la ajak dia dating... hehehehe

    ReplyDelete
  19. Salam Acik Erna,

    Comelnya cucu Acik.

    Selamat berpuas Acik. Maaflah lama kak ani tak singgah sini. Jarang2 masuk berblog.

    ReplyDelete
  20. salam..

    semoga cepat sihat. mmg puasa tahun ni cuaca agak panas .

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum AE..

    Cuaca terik mudah dpt sakit kepala. Jaga kesihatan ya AE.. :)

    ReplyDelete
  22. Salam Erna...cuaca agak panas kena minum lebih air.

    Selamat berbuka...

    ReplyDelete
  23. take care ye akak..sonoknya main dengan cucu :)

    ReplyDelete
  24. cepat sembuh kak
    kena minum air masak bnyak2 waktu berbuka :)

    ReplyDelete
  25. salam acik..semoga cepat sembuh..sama la, macam saya plak ank2 yang demam..tak larat la malam2 merengek jer..

    ReplyDelete
  26. As salam Acik,

    Syafakallah... masa buka & sahur minum air suam byk2 ye acik... bila puasa ni mudah xsihat sb dehydrated... take care...

    ReplyDelete
  27. ehem comilnya cucu saudara AE..ehem meriahnya rumah ada saudara mara dtg..mama pulak..hu2x..

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah slmt smpi....kurang air tu k.erna. Minum air lebih bulan puasa ni utk elak batuk n demam ye....

    ReplyDelete