Wednesday, March 14, 2012

WW-MENDOBI

Assalamualaikum
(Gambar ihsan google)

25 comments:

kakcik said...

Bekalan air cukup tak? :)

Pen Biru said...

org gaji yg paling rajin

Kakzakie said...

Kat JB sekarang hujan mencurah-curah Acik... kalau mendobi kurang sesuai...

MulutPayau said...

jommm sama2 mendobi...

kakngah said...

kak.. ken baju sklh bebudak ni lom abih dobi laei. yo mondong-ujan-mondong-ujan. harini dah masuk hari rabu. osah boto la..
bebaju dakEPal ni ha.. dah 3 hari kuar-masuk-kuar-masuk kat ampai luar tu....sojuk yo....

Amie said...

Rutin harian, rutin hidup, sana aje dengan makan he he hehh...

kaklong said...

yg lamo dah gusak..boli yg baru ko kak?
:)

sal said...

dapat benda baru tu kee..klu dpt, mesti semangat nak basuh..tak payah ke mendobi..

Melati Qistyna's Mummy said...

ken-baju hero bongsu ke kak? :D

♥MAMASYAZA♥ said...

boleh basuh comforter tak akak ? cam besar aje

fieda said...

sama2 lah kita mendobi..

ainnoraini said...

saya smlm dah mendobi..balik dari kampung mmg byk la nak mendobinya..nasib baik cuaca ok smlm...

Ucu Faridah said...

mlm tadi mendobi kaw-kaw....sampai macam nk demam...takut air xdo hari ni..katanya lah...

MaryaYusof said...

As salam Acik Erna,

Jom mendobi! Dgrnye Selangor xde air... Hopefully sempatlah org selangor basuh kain... Kami di sini td Mr HB call bgtau elektrik tetiba shut down, tak lama lepas tu ok balik... Tp kat umah ok je... Letrik boleh tahan lg tp jgn xde air kan :)

Pn Kartini said...

salam kakErna:)

..cuaca mendung kat sini..asyik hujan..kalaulah ada mesin pengering kat umah..lagi best kan kak..;)

ratusiput said...

jb ujan je kak baju lembab2 je tak kering...

Yunus Badawi said...

Hujan2 ni mencabar sikit nak mendobi kalau takde dryer .... huhuhu

LadyBird said...

mmg kalau hr jumaat sabtu, mesin ni xde mase tuk berehat..

Salina said...

itulah rutin hidup org pempuan..hari2 kena la buat.sy jnis yg x suka tgk baju kain kotor & bersih bertimbun dlm bakul..

p/s: jom sertai GA contest teka gambar di www.kasihsalina.com

Fatin Mraz said...

mari mendobi~

Zefa NorAsmara said...

Shah Alam mendung dr pagi.. kesian hasil dobian sy.. huhu..

m.u.l.a.n said...

sini hujan tiap hari dari hari ahad.. macam musim tengkujuh..

Nieza said...

bibik ni la yang wajib digunakan setiap hari..hehe

kasihredha said...

mesin baru ye kak..
kalau tak de mesin ni, teruk kita kan kak :)

mama aini said...

ehem dobi jgn tak dobi.. he2x..