Followers

Wednesday, March 14, 2012

WW-MENDOBI

Assalamualaikum
(Gambar ihsan google)

25 comments:

  1. Kat JB sekarang hujan mencurah-curah Acik... kalau mendobi kurang sesuai...

    ReplyDelete
  2. kak.. ken baju sklh bebudak ni lom abih dobi laei. yo mondong-ujan-mondong-ujan. harini dah masuk hari rabu. osah boto la..
    bebaju dakEPal ni ha.. dah 3 hari kuar-masuk-kuar-masuk kat ampai luar tu....sojuk yo....

    ReplyDelete
  3. Rutin harian, rutin hidup, sana aje dengan makan he he hehh...

    ReplyDelete
  4. yg lamo dah gusak..boli yg baru ko kak?
    :)

    ReplyDelete
  5. dapat benda baru tu kee..klu dpt, mesti semangat nak basuh..tak payah ke mendobi..

    ReplyDelete
  6. boleh basuh comforter tak akak ? cam besar aje

    ReplyDelete
  7. saya smlm dah mendobi..balik dari kampung mmg byk la nak mendobinya..nasib baik cuaca ok smlm...

    ReplyDelete
  8. mlm tadi mendobi kaw-kaw....sampai macam nk demam...takut air xdo hari ni..katanya lah...

    ReplyDelete
  9. As salam Acik Erna,

    Jom mendobi! Dgrnye Selangor xde air... Hopefully sempatlah org selangor basuh kain... Kami di sini td Mr HB call bgtau elektrik tetiba shut down, tak lama lepas tu ok balik... Tp kat umah ok je... Letrik boleh tahan lg tp jgn xde air kan :)

    ReplyDelete
  10. salam kakErna:)

    ..cuaca mendung kat sini..asyik hujan..kalaulah ada mesin pengering kat umah..lagi best kan kak..;)

    ReplyDelete
  11. jb ujan je kak baju lembab2 je tak kering...

    ReplyDelete
  12. Hujan2 ni mencabar sikit nak mendobi kalau takde dryer .... huhuhu

    ReplyDelete
  13. mmg kalau hr jumaat sabtu, mesin ni xde mase tuk berehat..

    ReplyDelete
  14. itulah rutin hidup org pempuan..hari2 kena la buat.sy jnis yg x suka tgk baju kain kotor & bersih bertimbun dlm bakul..

    p/s: jom sertai GA contest teka gambar di www.kasihsalina.com

    ReplyDelete
  15. Shah Alam mendung dr pagi.. kesian hasil dobian sy.. huhu..

    ReplyDelete
  16. sini hujan tiap hari dari hari ahad.. macam musim tengkujuh..

    ReplyDelete
  17. bibik ni la yang wajib digunakan setiap hari..hehe

    ReplyDelete
  18. mesin baru ye kak..
    kalau tak de mesin ni, teruk kita kan kak :)

    ReplyDelete
  19. ehem dobi jgn tak dobi.. he2x..

    ReplyDelete