Followers

Friday, March 16, 2012

Dah bosa anak omak

Assalamualaikum


16hb.Mac, 16 tahun yang lalu
selepas subuh acik ditolak ke bilik bersalin
dan jam 2.30 petang selamat melahirkan hero bongsu
Alhamdulillah dah 16 tahun umur hero acik ni
Selamat hari lahir Muhammad Aimi
semoga menjadi anak yang solleh.
Tabahkan hati,kuatkan semangat
teruskan kehidupan sebagai pelajar
walaupun adik diasrama. mak dirumah..
mak tetap sayang adik..tak mau nangis lagi setiap kali nak balik asrama ye
adik  dah besar.dah 16 tahun..
mak hantar adik keasrama bukan sebab tak sayang..tapi demi masa depan.

Doa mak sentiasa mengiringi semua anak anak mak
semuga adik sentiasa dirahmati yang Esa.
update gambar kek
acik tempah ngan anymz

(sorry nim comot sikit boleh nampak kan tebal mana,terima kasih banyak2 sedap
bangah yang paling cerewet tu pun makan kata sedap)

49 comments:

  1. happy brithday emi...

    cantik nombor 16hb 16tahun...

    ReplyDelete
  2. hepi besday buat anak acik...semoga menjadi anak yg soleh dunia dan akhirat...insyaallah...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum my dear KakErna:)

    HaPPY BesdaY buat anakanda akak muhd aimi..Moga menjadi anak yang soleh dan sentiasa kuat semangat dengan keazaman yang kental dalam mengharungi cabaran dan dugaan hidup..:)..Amin

    ReplyDelete
  4. amin amin untuk doa seorang ibu..

    happpy birthday Muhammad Aimi, mak Q doakan moga Aimi berjaya dari dunia sampai akhirat ya...jangan lupa budi dan jasa ayah bonda tau..

    rajin2 belajar...rajin itu tangga kejayaan...

    ReplyDelete
  5. seronok baca catatan acik utk anak..
    kalau dia baca mesti tersentuh.

    slmt hari lahir utknya!
    semoga bahagia & membahagiakan acik sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari ulangtahun kelahiran Muhammad Aimi. Semoga berjaya dalam kehidupan di dunia dan sejahtera di akhirat. Amin.

    :)

    ReplyDelete
  7. Assalam acik,

    Happy Birthday Muhammad Aimi... Barakallahufik... Semoga doa acik dimakbulkan...Amin~

    ReplyDelete
  8. salam acik,

    Selamat hari lahir anakanda Muhammad Aimi. Dah sama besar ibu pun....Muga mnjadi anak soleh dan berjaya dunia akhirat. Selamat belajar dan mengejar impian.

    ReplyDelete
  9. Wah suka hiasan rumah baru akak nie..cantekk..

    Happy Birthday untuk Muhammad Aimi yang ke 16..semoga jadi anak yang soleh dan berjaya dunia dan akhirat..aminnnn

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,

    selamat hari lahir pd hero bongsu ni. Semoga dewasa menjadi anak yg berjaya dan membahagiakan seisi keluarga. Amin.

    ReplyDelete
  11. berumur 16 tahun pada tarikh 16 hb.. angka yg cantik buatnya tahun ni.. semoga aimi terus menjadi anak yg sentiasa membahagiakan hati ibu dan ayahnya.. Selamat ulang tahun melahirkannya kak..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...

    Moga menjadi anak yang soleh ya dik..

    ReplyDelete
  13. slmt ulang tahun untuk emi...

    ReplyDelete
  14. dah bosar esok, dapek kojo elok2..jangan dilupo an omak yo..semugo jadi anak yg soleh dari Mama.

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir adik..anak akak ni macho, moga dia tabah dan terus berjaya..aminn :)

    ReplyDelete
  16. amin...

    moga jadi anak yang Soleh..=)

    ReplyDelete
  17. selamat ulang tahun Muhammad Aimi..

    ReplyDelete
  18. Selamat harijadi buat anak Acik,semoga jadi anak yg solehah,hormat pada ibu bapa..

    ReplyDelete
  19. Selamat membesar lagi setaun yek, mg jadi insan kebanggaan Mak n ayah... :)

    ReplyDelete
  20. happy birthday adik.

    moga berjaya dunia akhirat..

    ReplyDelete
  21. yo lah..anak omak bosa sguh dah...
    moga menjadi anak yg soleh ya...
    jaga omak sampai.bilo2

    ReplyDelete
  22. selamat hari lahir buat Muhammad Aimi..
    semoga menjadi anak yang baik, di redhai di berkati dan di rahmati olehNya Yang Esa di dunia dan akhirat juga.

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir ye adik...smoga membesar menjadi anak yg soleh utk mak n ayah :)

    ReplyDelete
  24. Happy birthday buat Muhammad Aimi semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya didunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  25. Selamat hari ulangtahun untuk Aimi!
    Dah lain dah rupa blog kak Erna ni. :)

    ReplyDelete
  26. Happy birthday buat anak acik...semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat..InsyaAllah.

    ReplyDelete
  27. selamat hari lahir buat anak acik
    moga menjadi anak yang soleh
    insyaallah

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir untuk anak acik..semoga membesar dgn sihat..amin...:)

    ReplyDelete
  29. oh birthday boy...tak mo nangis2 lg ye ;D

    slamat mnyambut hari lahir, moga jd ank kbanggaan kluarga aminnn

    ReplyDelete
  30. apy besday buat aimi..
    besar sudah anak omak..

    ReplyDelete
  31. Memang dah bosa panjang anak omak...hehehe

    Selamat Hari Jadi ke 16 Muhammad Aimi

    ReplyDelete
  32. HAPPY BIRTHDAY..

    awat msm je muka tuee

    ReplyDelete
  33. hepy besday Muhammad Aimi..moga doa omak sentiasa dihati jadi ingatan utk diri..

    ReplyDelete
  34. Salam Acik,

    Selamat hari lahir buat hero bongsu Acik..semoga dikurniakan yang baik2 saja dari Allah...

    ReplyDelete
  35. Assalam kak, selamat hari lahir buat hero bongsu, semoga menjadi anak soleh berjaya duni n akhirat. ya lh hero mak hantar pg asrama sbb mak sayang tu. jgn sedih2 ya

    Lama tak masuk sini, sekli msk ingat salah rumah dah, saya suka kak komen dok bahagian bawah mcm ni

    ReplyDelete
  36. Selamat Hari Jadi buat Aimi...

    Anie aminkan semua doa akak buat anak2... semoga dimakbulkan segala doa...

    ReplyDelete
  37. Bukan setakat ucapkan Selamat Hari Jadi.. tapi ma doakan semoga cemerlang jugak dalam pendidikan.

    ReplyDelete
  38. selamat hari lahir utk adik.....semoga mnjdi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  39. happy belated birthday. memang dah bosa dah anak omak ni.

    ReplyDelete
  40. Wah , lama tak buka blog tiba2 terpandang blog acik berwajah baru!

    Selamat ulang tahun untuk anakanda Acik.

    ReplyDelete
  41. selamat hari lahir untuk ank acik..semoga menjadi kebangaan keluarga..

    ReplyDelete
  42. Salam Acik..
    Happy belated bday buat anakanda :)
    Nice date: 16 Mac utk usia 16thn hehe

    ReplyDelete
  43. smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat n jd anak yg solleh

    ReplyDelete
  44. Alahai....
    ampun acik..ida tertinggal lagi entry acik..bz sgt tk sempat nak jalan2 rumah kwn2..

    ida ucapkan selaamat panjang umur..mudah2an jadi anak yg soleh..amin.

    ReplyDelete
  45. Selamat hari lahir Muhammad Aimi. Mak Cik doakan semoga sejahteralah selalu.

    ReplyDelete
  46. happy besday emi semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, jadi anak soleh ye , ingat jasa kedua ibu bapa yang besarkan emi dan bagi ilmu kat emi.

    ReplyDelete
  47. happy bday aimi
    moga jadi anak soleh
    berjaya dunia akhirat.amin

    ReplyDelete