Followers

Sunday, December 25, 2011

ULANGTAHUN

Assalamualaikum
Alhamdulillah..syukur padaMu YaALLAH
hari ini genap 29 Tahun acik dan suami
hidup bersama
Menghadapi segalanya bersama,
disamping 3 hero
Kurniaan Allah s.w.t.
yang tidak ternilai buat kami.

(Gambar Raya tahun ini.hero bungsu yang edit)

Insyaallah..acik akan ke rumah alam maya
kawan2..anak2 dan adik2 semua
2 hari tidak membaca..rasa
banyak yang ketinggalan.rindu
(zino jangan ngato se ketagih yo)
Insyaallah 
jumpa lagi.
p/s acik update jugak supaya tidak terlepas tarikh hari ini
walau pun rasa penat sangat.


54 comments:

  1. Happy anniversary buat kak erna dan suami..mudah-mudahan kebahagiaan akan berkekalan sehingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    TUMPANG GEMBIRA. MENDOAKAN TERUS SEJAHTERA DUNIA DAN AKHIRAT

    ReplyDelete
  3. Assalam kak, alhamdulillah dah 29 tahun akk melayari bahtera rumah tangga, semoga kekal bahagia ke akhir hayat kak. Rehat2kan diri ya kak,

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum my lovely kak Erna..:)

    Alhamdulillah..setelah 29 tahun melayari bahtera perkahwinan..pastinya banyak ranjau dan onak sudah dilalui..dugaan dan cabaran dihadapi dgn tenang bersama..moga masih sayang akan terus tersemai dan tersimpul erat selamanya.....Moga kebahagiaan sentiasa mengiringi akak sekeluarga..Amin....:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum kak....
    selamat ulangtahun kak....semoga hidup akak sekeluarga sentiasa limpahi dengan rahmat allah dan berkekalan kebahagian dunia dan juga akhirat..insya allah..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    Moga Allah kurniakan kebahagiaan dan ketenangan dalam rumahtangga kakak dan suami..amin

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum wbt...
    alhamdulillah dah 29th acik mengharungi suka duka, pahitmanis, kelat payau bersama en hubby ye.....

    happy anniversary dari ucu sekeluarga, semoga keceriaan,kebahagian dan keberkatan dr Allah SWT senantiasa mengiringi acik sekeluarga...amin ya rabbalal amin..

    ReplyDelete
  8. Acik Erna,selamat ulangtahun.Nampaknya kita berkongsi hari yang sama.Hari ni juga merupakan ulangtahun perkahwinan kita yang ke 25 dan dikurniakan 3 org puteri.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Acik...
    Selamat mnymbut u/tahun prkahwinan yg ke 29.....semoga kebahagiaan yang dikecapi berkekalan....

    ReplyDelete
  10. luahfikiran.
    wkmsallam dato'..terima kasih..turut mendoakan saya dan suami.

    ReplyDelete
  11. Embunrosaliza..wkmsallam..terima kasih rosa..insyaallah..semoga doa semua di perkenankan yang esa.

    ReplyDelete
  12. wkmsallam tini..terima kasih banyak tini..teima kasih kerna doa tini..terasa kasih sayang dari tini dengan doa2 itu.

    ReplyDelete
  13. wksallam eita..terima kasih eita..insyaallah.

    ReplyDelete
  14. Abd Razak..terima kasih..insyaallah..

    ReplyDelete
  15. Ucu Faridah.wkmsallam..terim kasih ucu..Amin ya rabbal alamin..semuga diperkenan yang esa..

    ReplyDelete
  16. Puan Ros..selamat ulang tahun jugak buat Ros..terima kasih Ros.

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak..semoga kekal selamanya

    ReplyDelete
  18. MP..wkmsallam..terima kasih MP..insyaallah

    ReplyDelete
  19. IMANSHAH,terimakasih banyak..insyaallah.

    ReplyDelete
  20. Selamat ulang tahun... (^_-)


    -------<@

    ReplyDelete
  21. assalam hepi anibeseri acik..semoga berbahagia buat selama-lamanya..amin

    ReplyDelete
  22. selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke 29 ya acik.Moga terus kekal bahagia selamanya. Yus baru nak masuk 11,jauhnya nak kejar tu...huhu

    ReplyDelete
  23. Salam acik. Tahniah utk acik suami isteri.
    Bulan ni mmg utk acik rasanya.
    Semoga perkahwinan acik kekal bahagia hingga ke hujung nyawa. Amin.

    ReplyDelete
  24. selamat ulamng tahun kak
    semoga dilimpahi kasih sayang, kebahagian dan kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  25. Selamat Ulangtahun Kelahiran ACIK dan suami.

    Semoga terus bahagia selamanya. ACIK ni pandai masak, suami mesti sayanggggggg!

    ReplyDelete
  26. selamat ulangtahun ke 29 n terima kasih follow my blog n saya follow blog kembali

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum kak, taknak ketinggalan ucapan selamat hari ulang tahun kebahagian akak dan suami semogga berkekalan hingga hujung nyawa.

    ReplyDelete
  28. `hepi anniversary acik`..semuga berbahagia & dirahmati olh Allah selama2nya..amin..

    ReplyDelete
  29. Assalam Acik,happy anniversary ya,moga berbahagia hingga akhir hayat,wah dah 29 taun ya,sama umur saya,hihi.

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum.
    Buat Kak Achik Erna, Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan yang ke-29 tahun. Syukur Alhamdulillah kerana Kak Erna dan suami berjaya mengharungi liku2 hidup bersama sebagai pasangan suami isteri untuk tempoh masa yang cukup panjang. (hampir sama dengan umur Nur.. )

    Nur doakan semoga ikatan perkahwinan akak & suami akan berkekalan hingga akhir hayat. Amin.

    ReplyDelete
  31. Happy anniversary buat kak erna dan suami.. semoga kebahagiaan berkekalan sehingga ke akhir hayat dan semoga berbahgia dan sihat sentiasa... amin

    ReplyDelete
  32. Salam K.Erna.HAPPY ANNIVERSARY atie ucapkn.Semoga ke bahgiaan itu akan terus kekal menjadi milik akak & suamihingga ke akhir hayat.
    Aminnnnnnn

    ReplyDelete
  33. kak erna ........ selamat ulangtahun moga kekal hingga ke hujung hayat. selamat berbahagia

    ReplyDelete
  34. Selamat ulangtahun perkahwinan kak.. Moga berpanjangan selamanya.. Amin..

    ReplyDelete
  35. selamat berulangtahun..

    didoakan panjang umur dan murah rezki.

    Tahniah atas kejayaan melalui kepayahan dan kesenangan hidup, seiaya sekata mengharungi badai bersama ..

    ReplyDelete
  36. belum sompek nak tulis dah kono tego hehe.. apo apo pun selamat hari ulang tahun yg ko 29 dan terus kekal aman bahagio..

    ReplyDelete
  37. selamat menyambut hariulang tahun. semuga kebahagian kekal hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  38. subhanallah...selamat menyabut ulangtahun yang ke 29 kak..semoga kebahagiaan dan kasih sayang sentiasa mekar hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  39. selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 29 acik...

    acik selebret dgn kek ke dgn pulut kuning? :D

    ReplyDelete
  40. salam acik..
    maaf ye ida terlepas pandang..
    Alhamdulillah dah 29 tahun usia perkongsian hidup acik dgn suami..mudah2an kekal hingga di Sana kelak..amin.

    ReplyDelete
  41. acik..happy anniversary yo..semoga berbahagia hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  42. salam acik..

    selamat ulangtahun perkahwinan..

    semoga sentiasa berbahagia dan di dalam lindungan dan rahmat Allah sokmo.. ameeennn..

    ReplyDelete
  43. acik selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan yang ke 29, semoga berbahagia dengan suami hendaknya hingga ke akhir hayat. cik ina gembira dapat berkenalan ngan acik di alam maya : )

    ReplyDelete
  44. Happy Anniversary, kak erna! Smoga diberkati Allah SWT n kekal sepjg hayat dikandung badan..... :)

    ReplyDelete
  45. den terlambata baca blg akak lak ha....
    hepi anniversary kak...moga bahagia selalu

    ReplyDelete
  46. tahniah kak.. semoga terus kekal berbahagia disamping 3 hero ;)

    ReplyDelete
  47. sory, lambat dpt maklumat sbb lama tak buka blog..tahniah dan selamat berbahagia...

    ReplyDelete
  48. ulang tahun perkhawinan acik samo ngan kak long papa mifz..:)

    ReplyDelete
  49. Assalam kak,maaflah lama tak bw memang sibuk juga bila hujung thn ni..walaupun lambat nk juga wish buat akak. tahniah kak lama tu 29 thn dah..memang dah cukup matang usia perkahwinan akak ni. masa akak kahwin tu usia saya baru 3 thn tu..hehe

    Happy belated Anniversary buat akak dan suami semoga kekal bahagia hingga ke hujung usia ..insyaAllah:)

    ReplyDelete
  50. hehe..

    dayah nak wish happy anniversary macam pelik la pulak dah lama sangat kan..
    :D

    tapi dayah harap dayah pun dapat bahagia mcm AE nih..

    :D

    byk sungguh tahun tu..
    mesti byk cabaran kan..?

    ReplyDelete