Followers

Monday, December 19, 2011

SALAM BERSAMBUT UKHWAH BERTAUT

Assalamualaikum
Terima kasih banyak pada Dato' dan Datin
serta kak cik ,ayu dan AzieAzah.
Terima kasih yang tidak terhingga.



 Terima kasih jugak pada cik abang yang nak bawak acik
ke perjumpaa ini.














 Terima kasih mamawana
 Terima kasih GB gadis manis.
 Ini bukti acik dah kesini,jangan tak percaya.

Terima kasih pada hero bungsu,
semua gambar dia yang ambil
maknya langsung tak pegang kamera.

Terima kasih sekali lagi pada semua 
maaf..apa yang acik dah rancang nak tulis pun dah hilang
sebab kes hero kedua acik
acik masih lagi rasa kesian ngan dia
Hilang motor,hilang topi keledar dan hilang handset.
Badan pun sakit kesan kemalangan

Insyaallah jumpa lagi.

59 comments:

  1. selamat lewat malam acik.
    rasa sangat keseronokkan acik bersama sahabat lain..

    tapi bila baca statment last. rasa ralat dihati..
    kasihannya....

    ReplyDelete
  2. seronok kan dapat berkumpul camni... :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt bertemu kawan2 blogger !!..bilalah mama dpt join..hu2x..acik tak dapat lagi motor tu?..mama harap motor tu tak hilang..semuga ank acik cepat sembuh..amin..

    ReplyDelete
  4. Wahh.. Patot la akak sibuk.. Ado aktiviti kosan ehh..

    Ramai pulak baby yang datang... hehe..

    ReplyDelete
  5. selamat malam acik erna...seronok dpt jumpekan...

    Sedap bubur jagung durian tu...sampai kat rumah sambung makan lagi bubur tu...

    Kalau ada rezeki boleh jumpa lagi...

    ReplyDelete
  6. seronoknya acik berkumpul ngan rakan-rakan blogggre: )next time InsyaAllah cik ina join.

    ReplyDelete
  7. Semoga anak Acik segera sembuh. Yang hilang tu, InsyaAllah boleh diganti walau sedih tetap ada. Yang penting, anakanda selamat.

    Terima kasih juga untuk set nasi bersama lauk yang sedap itu. :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum acik, ..tak sempat kita bertegur sapa...tapi dgn abg acik tu pcl teramah lebih sampai disangkanya pcl ni cm pelakon plak pada mulanya...sampaikan salam pd beliau.

    ReplyDelete
  9. yang pasti nasi beriani kak erna
    tu memang tersedap!
    cuma tak sempat rasa bubur durian
    akak je..tp kalau akak yg masak
    mesti sedap juga :)

    semoga anak akak cepat sembuh

    ReplyDelete
  10. semuga jumpa lagi kalau panjang umur.

    ReplyDelete
  11. seronoknya kak, gathering :)...simpati juga kat hero akak..semuga tabah ye kak

    ReplyDelete
  12. seronok dapat jumpa acik...seronok juga dapat jumpa kawan2 yang lain.

    ReplyDelete
  13. puas tengok gambar akak dan blogger lain...semoga tabah yer pada ujian yg menimpa hero....

    ReplyDelete
  14. wah meriah happening. nmpak clear wjh acik ;D

    hrp cpat smbuh n moga dpmudahkn urusan hero acik tu. jahat btul org yg curi tu

    ReplyDelete
  15. Salam kak.. sedap air tangan akak.. buah kundang yg akak bawak pun manis.. Alhamdulillah dpt jumpa dan berkenalan dgn acik erna ni.. semoga ada rezeki utk kita berjumpa lagi..

    ps : nnt saya dtg balik yer.. bitang follow tak keluar pula utk saya jd follower di sini..

    ReplyDelete
  16. alhamdullilah, dapat juga saya bertemu dgn Acik, walaupun tak dapat nak berbual lama...hehehe..harap harapnya lepas ni boleh berbual panjang lagi...acik tinggal di Seremban kan? Boleh lah saya melawat, sebab saya kerja pun di sini.

    ReplyDelete
  17. maaf kak,tak dapek join samo...

    kok tak kompom makanan akak siap kaklong tapau bwk blk...huhuhu!

    ReplyDelete
  18. wah seronoknya kak ada pertemuaan cam ni dari alam maya ke alam reality :)
    takziah atas kemalangan anak akak tu
    sekarang ni takut dengan kes yang macam-macam

    ReplyDelete
  19. Acik..
    Ya Allah nape kita tkde ambil gambar berdua kan...terlalu seronok sampai terlupa..bila tnguk2 semula ramai yg ida tk dpt bergambar sama..

    serius cakap..sambal tempoyak acik sedappppp sangat..memang rezeki ida agaknya tak tahu sape yg dah bungkuskan ida ambil je..sampai mlm tadi ida dok ulang makan tanpa lauk lain..lain kali buat lagi ye acik..oppss sebelum lupa..bubur jagung pun best..berebut dgn anak ida aiman..

    ReplyDelete
  20. Seronoknya dapat joint geng blogger kat sana.

    ReplyDelete
  21. semoga anak akak cepat sembuh, ada rahmatnya di sebalik setiap kejadian yang berlaku..

    salam perkenalan dari kita juga ..
    walaupun tak sempat beramah mesra secara mendalam.. namun salam tetap bersambut juga.. dan yang penting dapat rasa masakan akak yang sodap itu!! =)

    ReplyDelete
  22. Meriah betul perjmpaannya, masing2 meninggalkan kenangan manis.

    Harap Erna bersabar dengan kehilangan barang2 angah,insyaAllah akan dapat yang lebih baik.

    ReplyDelete
  23. Wahhh! Cik Erna dpt souvenir...

    Sy =( dgn ayat penghujung tu.Setiap kejadian, Insya Allah ada hikmahnya!

    ReplyDelete
  24. Wah seronoknya kak dpt jumpa kwn2 blogger yg selama nie hanya berjumpa di alam maya shj....

    kasihan angah.....ade juga org yg mengambil kesempatan dlm kesusahan org ya kak....

    ReplyDelete
  25. best aargg dpt gathering2 mcm tuh.... borak2, makan2.... suker,suker....

    ReplyDelete
  26. bestnya dpt jumper kwn2 blogger...
    dah terbukti acik mmg pandai masak...nak jugak rasa masakan acik....tapi bila ye...

    ReplyDelete
  27. seronoknya dapat pergi perjumpaan blogger!

    p/s: nadiah baru baca pasal anak akak. semoga dia cepat sembuh. insyaAllah nak dapat barang yang lebih baik daripa yang hilang tu. sabar ye kak atas musibah

    ReplyDelete
  28. wah bila buat perjumpaan ni? saya tak tau pun.. kalau tau nak juga join...

    ReplyDelete
  29. Insyaallah, ada rezeki nanti kita jumpa ya..setakat ni jumpa di blog je la dulu..

    ReplyDelete
  30. Salam kak Erna:)

    Memang meriah...
    Meriah dengan teman2 bloggers..meriah juga dengan hidangannya....:):)

    ReplyDelete
  31. meriah yer gathering tuh...rugi tak join..huhu

    ReplyDelete
  32. sebenarnya saya teruja jumpa acik erna. sgt lemah lembut la acik ni...saya pulak naik segan. :)

    *

    acik dah buat repot polis ke?

    ReplyDelete
  33. Salam k.Erna..bestnya bergede2...
    Anak k.erna accident ke?semoga dia xder apa2 ya..Ada gak yg ambik kesempatan mencuri dr mangsa kemalangan ya..teruknya!

    ReplyDelete
  34. Salam Acik...seronok sangat dapat jumpa hari tu...rasa rindu dekat mak seolah terubat bila berborak dan berpelukan manja. Thanks jugak sbb masak makanan yang mmg super best :) insyaAllah panjang umur kita jumpa lagi yer.

    ReplyDelete
  35. Saya terharu sebab ACIK banyak masak untuk semua orang dan special untuk saya!

    Terimakasih tidak terhingga!

    ReplyDelete
  36. sana sini update pasal pertemuan ni. jeles tau acik...huhu

    alahai, topi kaledar dan handset pun hilang ya acik. baca semalam ingatkan motor aje. Sabar ya acik, dugaan untuk angah dan acik tu....harap2 dpat jumpa semuanya..

    ReplyDelete
  37. akak poie ek? apo tak jemput ese haritu? huhuhu

    ReplyDelete
  38. Kak... seronok dpt berkumpul ramai2 kan? Macam ternampak.. kak Pah Ibundo...betul ke ?

    So amacam angah ari ni... dah okay ke...?

    ReplyDelete
  39. dh boleh harap hero bungsu jd photographer yerk

    ReplyDelete
  40. seronoknya dapat kumpul ramai2....

    ReplyDelete
  41. SALAM,
    GEMBIRA KITA DAPAT BERTEMU SEKELUARGA. SALAM KPD ABANG TU ... SUKA, DIA KELAKAR .. GAMBAR2 DI N3 INI AKAN LF AMBIL UTK DIKUMPULKAN DALAM ALBUM

    ReplyDelete
  42. amboi cerianya acik erna...senyuman yg menawan...

    lagi satu,tak bole handle tengok bunga ros ni, nak petik masuk laman sayalah..

    moga keikhlasan berukhuwah berterusan dan berpanjangan..amin..

    ReplyDelete
  43. Assalam Acik erna, seronok tgk perjumpaan blogger disana..kalau saya ada disana bolehlah join sama. Dato LF memang baik hati..anak,menantu dan cucunya ada belajar di Finland ni.

    kesian anak acik.. ada hikmah disebalik ujian tu..harap bersabar.

    ReplyDelete
  44. bilalah agaknya muka saya nak ada lam pic ya?..hehe

    ReplyDelete
  45. aloor syoknye kakkk
    jelessss x hinggat saya nie ekekke :)

    ReplyDelete
  46. seronoknye dpt jumpe ramai2 kan.. :)

    ReplyDelete
  47. Kakak jeles tengok acik asyik dukung baby je... kalau kakak ada mesti kita berebut acik. Kakak pun suka baby/budak tau. Syok kan....:)

    ReplyDelete
  48. saya teringin nak jumpa akak...

    ReplyDelete
  49. Assalam acik erna,
    kita tak sempat beramah mesra hari tu.. takpe, gathering berikutnya, kita sembang panjang ye..

    suami saya kata bubur jagung durian sedap.. hihi..

    ReplyDelete
  50. Sempat jugak pegi ye...hrp k.erna tabah.....smoga anak k.erna cpt sembuh!

    ReplyDelete
  51. Salam ziarah ,
    mamawana singgah baca entri . :)

    ReplyDelete
  52. jeles tengok akak join gathering ni...
    harap hero kak acik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  53. Salam. Kak Achik Erna, terima kasih atas ucapan tahniah.

    Seronok melihat pertemuan blogger tu. Meriah nampaknya.. Masing2 saling bertukar cenderahati ke??

    Sedih juga bila membaca perihal hero akak yg kemalangan dan kehilangan motor kesayangan. Moga akak sekeluarga sabar & tabah menempuh ujian dariNya. Nur doakan hero akak cepat sembuh.

    ReplyDelete
  54. Dah lama rasanya tak join aktiviti-aktiviti camni..

    rindunya :(

    uuwaaa.. rindunya dengan nasi lemak.. waaa....

    ReplyDelete
  55. Terima kasih Banyak pada semua kawan kawan yang meninggalkan komen diN3 ni..minta maaf..acik tak dapat nak jawab satu2..maaf kan acik ye.

    ReplyDelete
  56. seronoknya jumpa blogger..tapi kalau yna mesti segan juga kot..entah macamanala..tak pernah lagi gathering blogger..hehe

    ReplyDelete
  57. suka tgk gambar kak erna.. muka nampak bersih jer..

    owh, x jumpa lagi ke motor nya kak.. siannya sampai henfon pun hilang.. siapalah yg punya angkara nih..

    ReplyDelete