Followers

Monday, November 19, 2012

TERIMA KASIH TUAN RUMAH dan semua yang terlibat

Assalamualaikum
Diberi kesempatan sekali lagi
tetap meriah walaupun tak ramai yang dapat hadir
biar gambar yang bercerita










Dapat juga cenderahati
Dari Tuan rumah Selepas menjawab kuiz yang seronok
 gamat dengan gelak ketawa
pandai tuan rumah Tuan Haji Hamzah
buat soalan
nanti kita minta dia tuliskan
 semua soalan dan jawapan di blog nya sendiri

 Dari azieazah..
Terima kasih pada semua
maaf jika ada kesilapan.
maaf juga sebab gambar kurang memuaskan
guna enpon je
yang selalu mengusung kamera
en zino kita ni lupa pulak nak bawak kali ni.

Jumpa lagi,In Syaa allah

50 comments:

  1. terima kasih kerana sudi datang untuk sama2 memeriahkan majlis .. tapi saya terkilan tak dapat makan spagheti .. huhu.

    ReplyDelete
  2. Tiada rezeki untuk kita bertemu lagi pada kali ini. InsyaAllah, mungkin di lain kali... :(

    ReplyDelete
  3. saya pun takde rezeki nak datang... adik ipar sekeluarga datang ke rumah

    ReplyDelete
  4. acik..acara petik buah rambutan tu yg best tu...freshh...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. seronok baca entry ni.. walaupun tak dapat nak join sama tapi kemeriahan tu tetap dpt dirasai bila tgk gambar2 tu semua..

    ReplyDelete
  6. Nampak meriah lah kak...ramai2 pasti seronok..:)

    ReplyDelete
  7. salam sejahtera

    Alhamdulillah, dapat bertemu. Sebenarnya mama memang link blog ni.
    Moga dpt bertemu lagi.InsyaAllah.

    ReplyDelete
  8. Uncle Hamzah kreatif kakak percaya kuiz yg dibuat sangat menyeronokkan.

    Siap petik rambutan lagi acik..

    ReplyDelete
  9. Seronoknya jumpa kawan2, mesti meriah je

    ReplyDelete
  10. Makchaq ingat nak pi, tapi bila tengok hari gelap dan guruh berdentum dentam, tak berani pulak.. sebab makchaq tak boleh drive dalam hujan..

    ReplyDelete
  11. wah2 gambar menceritakan segalanyer... tang gambar amek buah rambutantu cantik...

    ReplyDelete
  12. Seronok tengok tang petik rambutan tu :)

    ReplyDelete
  13. huhu..sedih x dapat join
    xde rezki

    ReplyDelete
  14. Salam akak..
    kalaulah saya boleh bersama-sama dengan akak semua kat situ...mesti lagi seronokkan ...:)

    p/s akak tak masukkan gambar makanan pun..tu yang nak tengok tu...he..he..

    ReplyDelete
  15. rambutannnn...hahaha.. (itu pulak yang dia nampak...)

    ReplyDelete
  16. mesti meriah sesekali berjumpa.

    ReplyDelete
  17. moga silaturrahim terus berkekalan......

    ReplyDelete
  18. as salam

    sonoknya kumpul ramai2:)

    ReplyDelete
  19. sonoknya.. dapat berkumpul ramai-ramai.. mesti banyak cite yang d kongsikan..

    ReplyDelete
  20. Saya terlupa nak petik rambotan semalam! hahah

    ReplyDelete
  21. seronoknya akak ..
    meriahhh
    jelesss tau
    bileelahhh leh jumpe nie ;)

    ReplyDelete
  22. Ramai juga yg hadir yer,pasti sgt meriah kan..

    ReplyDelete
  23. bestnya Acik, seronok ada gathering macam ni, menjalin ukhwah sambil makan2..

    ReplyDelete
  24. seronoknya.. tak de rezeki nak joint kali ini.. kita pun tak pernah jumpa lagi.. INSYALLAH one fine day..

    ReplyDelete
  25. Meriah.. Sonok bila gathering ni kan :)


    p/s : Acik, pisau tu yang kecik ada pelbagai warna, cuma yang besaq ada 1 kaler sahaja :D

    ReplyDelete
  26. Saya gembira dapat jumpa Acik Erna lagi...!!

    ReplyDelete
  27. saya gembira kita dapat berkenalan. panjang umur kita jumpa lagi.. hehehe.. nk pinjam pic kt FB nnt br dapat update blog.. saya x amek pic langsung smlm..

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum Acik

    Salam ukhwah
    Nampak kemeriahanya

    ReplyDelete
  29. bestnya dapat jumpa kawan blogger :)

    ReplyDelete
  30. Salam,
    Amat gembira ... sy dan isteri dapat bertemu dgn puan

    ReplyDelete
  31. Gathering! Wahhh bestnya. Hee~ macam hari keluarga pun ada.

    Banyaknya rambutannnnn~~~ *rambang mata

    ReplyDelete
  32. Bestnya gathering camni..mesti meriah..eratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  33. wahhh. bestnya manyakkk gambor.

    acik terro giles dpt hadiah byk2..

    ReplyDelete
  34. bak kata lagi.. umah uncle manyak cun dan besorrr

    ReplyDelete
  35. bestnya dapat brkumpul ramai2..:) heppy jew siap dpt hadiah lg..

    ReplyDelete
  36. bestnya..sesi berebut rambutan tu lag best hehehe

    ReplyDelete
  37. kat sini rupa nya gambar petik rambutan hehe

    ReplyDelete