Followers

Saturday, November 17, 2012

LANGKAWI..IDAMAN SURI..

Assalamualaikum

sambung cerita lagi
nak tau lebih banyak cerita acik di langkawi
acik tak ulangkan apa yang dah tertulis disana

hari  pertama sampai di Langkawi
selepas selesai urusan chek in
dan urusan sewa van
cari kedai makan dulu..di Pantai Chenang
masa menanti makan sampai 
hero bungsu dan kedua
zino..kelaparan  dah le hujan..habis kepala ikan pun 
nak dimakan he he.
esoknya selepas sarapan,ke Idaman Suri dulu
tak sabar dah nak tengok2..bukan nak beli..
nak tengok2 je he he
lambakan coklat diIdaman Suri.
dah selesai urusan tengok2 di Idaman Suri
kesini pulak
Bergambar sebelum masuk ke Bird Paradise.
Acik suka kesini..bukan hanya ada burung..
kambing,arnab..ular
keldai dan macam2 lagi lah.
keluar dari sini
apa lagi..ke tempat cable car
yang menjadi idaman mem zino
nak sangat naik..tapi acik..tak mau..takuuuutttt.


Abadikan kenangan di Langkawi cable car
En.suami pun tak boleh naik.. 
kena menemankan acik dibawah
anak anak je naik,bersama adik dan keluarga zino.

oklah jumpa lagi,Insyaallah

15 comments:

  1. saya pun dah lama x ke langkawi kak
    dah banyak berubah
    20 tahun dulu saya sampai ..

    ReplyDelete
  2. acik zila ke idaman suri jgk..tp sekejap jew..pukul9 dh tutup upanya..h ehhee ingatkan kul 12 dia tuutp,,waalla kejapp jew ke situ x puas:)

    ReplyDelete
  3. kesimpulannya abis tak kepala ikan tu dimakan dek abah zino? hehhehehe!!

    ReplyDelete
  4. laaaa..kenapa Acik tak naik kabel car tu? Gayat ke? kikikiki

    ReplyDelete
  5. ghugi bosa tak naik cable car tu... hehe

    ReplyDelete
  6. gadis bunga
    acah je tu.. kucing boleh la makan kepala ikan tu hehe

    ReplyDelete
  7. PM pernah paksa seorang kawan naik jugak kabel car tuh, sepanjang perjalanan naik dan turun dio tutup mato...hehe

    ReplyDelete
  8. payakumbuh1 baru nak masuk langkawi ni hehe

    ReplyDelete
  9. Idaman suri ...mesti singgah kalau ke langkawi.rambang mata kat sini.

    ReplyDelete
  10. tak pernah sekali pun gi langkawi..

    ReplyDelete
  11. Ketiga2 tmpt tu saya blm sampai. last ke sana 9thn lalu..blm wujud lg.

    ReplyDelete
  12. teringin nak ke Langkawi tapi tak tahu bila dapat ke sana... bestnya ye Acik

    ReplyDelete
  13. Pelancong kl mai Langkawi tak pi Idaman Suri tu mmg tak sah la Acik.. Memang pakat borong sakan..

    ReplyDelete
  14. saye time g langkawi xgi idaman suri,,cari coklat kat sbelah underwaterworld tu kak,hehehe

    ReplyDelete
  15. syoknya shopping di idaman suri ye acik..

    ReplyDelete