Sunday, August 5, 2012

DAH 22 TAHUN..ALHAMDULILLAH..

Assalamualaikum..

Nak jugak update ni
hari ni rasa letih sangat..
tapi masak masak tetap dilaksanakan
bekal hero bungsu balik ke asrama tetap tak lupa

Hari ni juga..5hb Ogos,2012 hari lahir hero kedua
 acik yang ke 22 tahun
dibulan Ramadhan ni memang tak de la keluar makan2 kan
acik cuma masak kan nasi tomato kegemaran dia,
dan buatkan kek biasa.
semoga bangah menjadi anak yang solleh dan tak lupakan
kewajipan sebagai hamba Allah
serta berjaya dalam hidup..Insyaallah

31 comments:

  1. selamat hari jadi buat hero kedua acik... wah... dah beso panjang moga jadi anak soleh tercapai segala cita2 dan impian

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun buat bangah semoga menjadi anak yang membanggakan buat ibu/bapa dan keluarga.

    ReplyDelete
  3. Semoga dimurahkan rezeki dan jadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
  4. hepi besday bangah..insyaallah akan jadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa..amiin

    ReplyDelete
  5. hepi besday...wah dh bsr rupanya ank bujang acik...

    ReplyDelete
  6. HappY Beday buat bangah..:)
    Biarpun tdk dapat sambutnya di luar..tapi masakan ibu juga yang palingggg special!
    Moga hero kak Erna jadi anak yg soleh..Amin..:)

    ReplyDelete
  7. Selamat Ulangtahun Kelahiran BANGAH. Sama umur dengan anak sulong saya, 22.

    Aminnnn segala doa ibu.

    ReplyDelete
  8. Salam Acik Erna,

    Selamat hari lahir untuk hero Acik ni. Semoga dikurniakan Allah segala kebaikan dunia dan akhirat.

    Sama usia dgn anak dara kak ani (anak ke4).

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday untuk hero Acik Erna yg ke-2 tu. Kami pun doakan yang sama, semoga menjadi anak yang solleh dan tak lupakan kewajipan sebagai hamba Allah serta berjaya dalam hidup.

    ReplyDelete
  10. eppy bday buat hero achik
    wahh dah 22 tahun ! ..
    nie dah nak bermenantu dah nie ekke ;))
    seronok anak teruna achik mama masak nasi sedap ! semoga dia terus berjaya .... ;)

    ReplyDelete
  11. selamat panjang umur dan murah rezeki utk hero acik tu....dah besor-2 anak Acik eh

    ReplyDelete
  12. Selamat hari lahir pada hero Kak Erna tu...

    ReplyDelete
  13. dah anak teruna pun..tak lama lagi sambut menantu la ye..hihih

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir utk bang ngah, semoga jd anak yg soleh n membanggakan ibu bapa...

    ReplyDelete
  15. Dah bujaaaang dah anak achik. Sonang dah achik, anak dah bosar2 panjang. Selamat ulang tahun bangah.

    ReplyDelete
  16. Selamat hari lahir untuk bang ngah..

    ReplyDelete
  17. Eh... sama dgn anak kecik kakak semalam birthday dia. Happy belated birthday Bang Ngah..

    ReplyDelete
  18. As salam Acik,

    Selamat Hari Lahir Angah yg ke 22 tahun! Moga diberkati usia & rezeki... Amin...

    ReplyDelete
  19. Dah besor ye, anak kak Erna. Teringat pulak, Yati kawin dulu umur 23. :)

    ReplyDelete
  20. Selamat ulang tahun yg ke 22 buat angah , semoga berjaya dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  21. Ohh dah besar..hepy birth day to angah

    ReplyDelete
  22. Happy 22nd birthday buat bang ngah, semoga menjadi anak soleh yg menyejukkan hati ibu & ayah, amin!

    ReplyDelete
  23. selamat hari lahir utk Angah....

    ReplyDelete
  24. selamat ulangtahun :)
    Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  25. kalau pompuan..harus dah dapat menantu ;)

    ReplyDelete
  26. happy birthday yg ke 22 thn..:)

    ReplyDelete
  27. `hepi bezday hero ke2`..semuga jadi ank yg soleh & membahagiakan mak/ayah..

    ReplyDelete