Tuesday, July 30, 2013

MENU BERBUKA

Assalamualaikum


masak lomak cili api daging salai + pucuk ubi je
dan goreng cempedak
menu berbuka
hari sabtu.

32 comments:

  1. telan air liur.. lama dah teringin cempedak goreng.. huwaaaa... nak sikit achik..

    ReplyDelete
  2. Kakak ada beli cempedak tapi belum boleh goreng lagi. Esok rasanya baru boleh goreng. Rajin betul acik menyalai daging utk masak lemak:)

    ReplyDelete
  3. nampak cempedak goreng.. terliur terus.. uwaaa.. nak kena beli ni..

    ReplyDelete
  4. smlm msk jugak 1 lauk. tp lupa nak ambik gambo plak. hurm..

    ReplyDelete
  5. terliur nengok msk lemak ngn cempdeak goreng tu acik oi... lum jmpa lg cempedak nih, selalu bau jiran goreng je semerbak harum

    ReplyDelete
  6. Mesti sedap masak lemak daging salai tu hasil air tangan akak ye...saya cukup suka tapi kalau saya masak sendiri, rasa macam tak sedapppp aje...

    ReplyDelete
  7. mana dak adapt daging salai tu yer.. tak pernah makan lagi le daging salai. ada jual ke kat pasaran?

    ReplyDelete
  8. Acik...sedapnya, orang nogori kalau masak lemak daging salai,memang kelas gitu, kaw2 sedap.
    ps: Acik..ada msg ummi kat fb ke tadi? Ummi tak dapat balas sebab kena block,hehe..ada orang tak accept friend requast ummilah tu.Acik add ummi kat fb personal ummi ni ye, baru je buka fb ni:
    https://www.facebook.com/ummi.ross

    ReplyDelete
  9. Uwaaaahhhhh...acik...nak jugak gulai tu. Dah lama tak makan. Kena balik PD dulu kalau nak makan ni.

    ReplyDelete
  10. semua tu saya suka...
    cempedak tu mmg kesukaan saya acik erna...sedapnyaa..

    ReplyDelete
  11. lemak daging salai tuu x menahan kak ! ;)

    ReplyDelete
  12. Allah hai.... kombinasi yang perfect tu Acik. Mesti selera giler dapat makan nie. Seimbang, cukup semuanya. Perghhh!

    ReplyDelete
  13. best nyer msk lemak daging salai tuuuu

    ReplyDelete
  14. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  15. bau kt sini cempedak goreng tu acik...huhu

    ReplyDelete
  16. Wahh acik..sodapnyo gulai daging salai tuh..feveret tuh..

    ReplyDelete
  17. Acik, gulai daging salai ke tu! sedap! sedap!

    ReplyDelete
  18. A ah... cempedak dah mula musim skrg ni kan.. aduii.. lauk nogoghi ni.. rindu kt mak mentuo !

    ReplyDelete
  19. dap3x..kena cari chempedak gak lahh!

    ReplyDelete
  20. Masak lomak cili padi daging salai tu yg bestnya kak

    ReplyDelete
  21. sodap gulai daging salai mo pucuk ubi tu kak.. Lamo dah tak makan...

    ReplyDelete
  22. fuh terasa kesedapan daging salai masak lomak cili api tuh...

    ReplyDelete
  23. Sedapnya daging salai masak lemak cili api tu... puasa tahun ni tak jumpa lagi menu ni. Tahun lepas ada juga org yg jual kat opis... dapat la merasanya

    ReplyDelete
  24. Sedapnya AE.....meh le semangkuk hehe

    ReplyDelete
  25. entah bila ada rezki nak merasa masak lomak cili api daging salai... huhu

    ReplyDelete