Followers

Wednesday, October 26, 2011

WW..

Assalamualaikum.


36 comments:

  1. hamboi, moga bersemangat..!!!
    selamat bercuti..harap cuti menggembirakan dengan mngintai benda baru tu..

    lama tak baca celoteh erna, terasa rindu..

    ReplyDelete
  2. sal..he he..bukan baru sal..dah hamie setahun setengah dah..dok tercongok kat situ..
    terima kasih sal.

    ReplyDelete
  3. sayanglah acik erna x guna...cerr try guna...mesti best!!

    ReplyDelete
  4. benda dah depan mata memang kita tak ambil peduli pun ;p

    ReplyDelete
  5. "salam acik..wow bestlah ada benda alah ni...saya selalu suruh en somi saya beli,alasan jer manjang..alasan dia paling best..katanya kalau benda tu dh ada takut jadi perhiasan pulak..hehhe...tp kalau ada elok juga letak kt dpn tv ni acik kan.. sambil2 layan sinetron atau telenovela tu leh ler kayuh2..."

    ReplyDelete
  6. amboi dah boleh exercise dlm rumah. Nanti tetap maintain je lah.

    ReplyDelete
  7. pinjam bleh?? banyak nor ternak lemak ni

    ReplyDelete
  8. assalam acik..rajin acik exercise ya !!..bagus utk kesihatan..mama dah tak blh buat aktiviti begini lagi..akan cepat letih & sesak nafas !!..hu2x..

    ReplyDelete
  9. bondo ni lah yg anak2 kaklong dgn anak2 kakngah robut2 an maso rayo ari tu....heheheh!

    ReplyDelete
  10. Salam Akak..
    Selamat Bersenam ye kak...lepas ni, makin cantik le akak....hu..hu...saya pun nak suruh Cik Abang belikan satu ni...he..he...

    ReplyDelete
  11. saya pun ada mesin yang sama di rumah!! dan mesin tu selalu berehat..hahaha

    ReplyDelete
  12. WAHH..EKSERSAIS KAK..CAYA LAHH :)

    ReplyDelete
  13. waaaaaa.....rugi kalau tak guna tu....

    ReplyDelete
  14. Wah! Itu adalah jugak idaman saya.........tp belum dpt beli lg.....Slmt mengayuh n mengeluarkn peluh ye.....

    ReplyDelete
  15. wahhh k.erna...kelasss gitu, semangat2 kak....teruskan operasi buang lemak...

    ReplyDelete
  16. Wah! Cuti2 exercise ya kak...

    saya pun ada alat senaman di rumah, tp mula beli dulu semangat, lepas tu hampeh...huhu

    ReplyDelete
  17. wow..best ada mende ni..dapat bakar lemak..kayuh dlm umah jer..

    ReplyDelete
  18. sukaaaaa kak!! E-na sronok bila para isteri mementingkan kesihatan...jom kak kayuh!!! tp disiplin kena kuat kan...klu x mmg x jadi...all the best!

    ReplyDelete
  19. kakngah pernah ada 2 jenis mesen eksesais. memula je guna. lelama jd perabot. las2 faraid jek kat orang kehkehkeh!! buat semak rmh yg dah sedia sempit ni...

    ReplyDelete
  20. wahhh..
    target sehari berkayuh berapa km tu?

    ReplyDelete
  21. waduh kak..teruja tengok...suri tunggu lepas bsalin ingt kena xsesais gak kak..badan mcm kena pam huhu

    ReplyDelete
  22. acik

    ayu kena minta izin bubuh blog acik di blog ayu ya..
    karang ayu lupa nak singgah dan dapat tahu ttg kisah acik..

    minta izin tau..

    ReplyDelete
  23. Citarasa rinduan..boleh aje ayu..tak de masalah..acik izinkan.

    ReplyDelete
  24. Mudah2an istiqamah dalam menggunakannya.

    ReplyDelete
  25. boleh buang sgala lemak degil ni...sayang kalau tak guna....

    ReplyDelete
  26. Selamat berkayuh basikal kak... dan selamat mengeluarkan peluh..rajin exercise, badah sihat.

    ReplyDelete
  27. go kak erna go !


    Dah berbulan2 saya nak ke Gym tapi Gym tu aje yang tengok saya bila saya lalu... hehehe...

    ReplyDelete
  28. Wah... Acik exercise cuti-cuti ini ye...

    ReplyDelete
  29. wah... eksesais dalam ghumah je ke kak, mantap gitu


    moga berterusan ye

    ReplyDelete
  30. acik...ciyok2...LM suka guna alat ni sbb dia mengecilkan peha dan betis

    ReplyDelete
  31. kak,
    kalo dimaxkan penggunaan buleh langsing tu... ;)

    ReplyDelete
  32. salam kak.. alat basikal gini la yg nor selalu guna kat taman yg nor duk brisk walk tu.. tp yg tak canggih mana la.. bolehla utk kayuh .. nor mmg suka kayuh.. lepas dah briskwalk dlm 40 min, nor akan start ngayuh beskal ni utk 10 min, pastu sambung briskwalk lg utk 10 min.. semua 1 jam sehari.. teringin gak nak cari basikal gini. senang nak main kalau time hujan2, tak perlu ke taman :)

    ReplyDelete
  33. Bestnya ada benda tu kat rumah, boleh exercise sambil tengok tv. Yati sekrang kena pergi taman, jogging. Lagi pun skrang selalu petang je hujan, jadi jogging atas katil je la. Hehe...

    ReplyDelete
  34. Salam.. Kak Acik, apa khabar? Wah.. rajinnya dia bersenam.. Nur pagi tadi baru panjat bukit sikit dah tak larat.. hehe

    ReplyDelete