Followers

Thursday, October 27, 2011

PERTAMA KALI

Assalamualaikum

Terima kasih pada semua yang meninggalkan komen di N3 WW acik tu ye..sebenarnya ada sambungan dia..
Insyaallah nanti acik sambung,

Sekarang ni di opis tak de line internet.
belum dibaiki selepas tragedi hari tu.

Kemudian kawan acik kena emailkan laporan ke Putra Jaya.
dah beberapa kali dia ke CC dan ajak acik sama untuk menemani
Tapi acik tak pernah lagi ikut.
Tapi hari selasa lepas selepas hantar laporan..dia dah lupa ambik pendrive.
hari ni dia ke CC lagi untuk emailkan laporan dan mencari pendrive yang tertinggal.
Acik ikut sama menemankan dia.

Dan itu lah yang sebenarnya  acik nak cerita
Hari ini 27hb.Oktober,2011
Hari ini dalam sejarah.
Pertama kali acik menjejakkan kaki ke CC.

Agak agaknya ada tak kawan kawan lain
Yang Tak pernah ke CC macam acik ni.
 jangan ketawakan acik ye.
ketinggalan komuter.

Ok lah jumpa Lagi Insyaallah.

72 comments:

  1. Salam Kak Erna...
    Saya pun tak pernah pegi akak.....he..he..
    samalah kita....:)

    ReplyDelete
  2. setiap kali birthday adam.. adalah anniversary k erna jejak kaki ke CC kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  3. ucu pernah pegi 5thn dulu..itupun sbb nk print kerta kerja masa part time..
    terkejut jugak tengok cc..rata2 semua budak2 main game...

    ReplyDelete
  4. dedulu masa study..amat rajin singgah..:)

    tapi sekarang dah jarang amat...

    ReplyDelete
  5. zaman saya bujang dulu, boleh kata hari2 selepas balik kerja saya ke CC (2 tahun jugak ler..)... tp lepas ade lappy... x pergi CC dah...

    banyak kenangan pergi CC..

    ReplyDelete
  6. pernah pergi 2 tahun yg lepas, tp tak di galakan pindah apa apa yg berkaitan wang di cc

    kak tajuk kita sekali lagi sama(,")

    ReplyDelete
  7. hahahaha..
    ada ramai lagi kat luar tu..
    dont worry Acik

    ReplyDelete
  8. errkkk...aina hanya pernah gi utk bawak anak balik je. kena jegilkan mata ngan mak coz dia cc addict...hahahaa...

    ReplyDelete
  9. HEHEHE..kat kuaters ni kalau masuk cc ramai budak2 bawah umur duk main games

    ReplyDelete
  10. owh 1st time ker kak..tak pe..hehe..sy pn dh lama tk g cc..last g masa kat besut dlu..hehe

    ReplyDelete
  11. Salam Acik,

    Kak Ros tak pernah pi CC ni,macammana rupa dia pun Kak ros tak tau..

    ReplyDelete
  12. Kakak pernah ke CC sekali itu pun sebab masa tu nak fotostat dokumen arwah MIL tapi sebab kedai stationery tutup tumpang di CC. Banyak PC macam dekat kelas belajar komputerkan...

    ReplyDelete
  13. tak suka ke CC..

    tapi kalau dah terdesak cam
    nk print something kena gi gak :)

    ReplyDelete
  14. ekekeeee ... acik x penah pegi! :(

    ReplyDelete
  15. tak pernah pergi CC....mngkin kalau terdesak pergi jugak kot...

    ReplyDelete
  16. Dulu masa cari kerja, Yati rajin juga ke CC. Tapi sekrang, ada juga pergi, bila abang izinkan. Saje, tengok kedai online yati dari komputer lain. Lagi pun line kat CC tu laju, seronok online. Hehhe...

    ReplyDelete
  17. ado budak2 sek kek situ tak kak?

    ReplyDelete
  18. poanh sekali jojak kaki kek situ,tapi cari anak bujang kaklong...kehkehkeh!!

    ReplyDelete
  19. masa anak sedara kecil dulu n kita bujang lagi ada keCC..nak cari anak sedara tu lah yang asyik hilang dari rumah n suka melepak main game kat cc..huhu

    ReplyDelete
  20. salam acik erna..mama tak pernah kesana lagi..he2x..

    ReplyDelete
  21. Saya dulu selalu gak p CC sebab dulu kwn baik saya buka CC hehehe ;)

    ReplyDelete
  22. teringat zaman muda2 dulu...selalu lepak CC...sekarang kt rumah dah ada tenet, xdelah nk gi cc lagi.

    ReplyDelete
  23. azi..he he..ada kawan akak rupanya ye..

    ReplyDelete
  24. kak ngah..samo ngan birthday adam yang ke 12 tahun kan.

    ReplyDelete
  25. eita pun tak pernah pergi kak...
    sebab tak tahu nak cucuk kat mana.....kalau kat umah leh ekjes sendiri.....

    ReplyDelete
  26. LM..acik tak pernah jejak..hari ni dah terpaksa..

    ReplyDelete
  27. Ucu..itu lah yang acik dok perati tadi..rasanya budak2 sekolah rendah lagi tu..
    macam dah biasa je..

    ReplyDelete
  28. lieyna..anak2 acik pun macam tu..bila belajar dulu dok jauh dari rumah..keCC la pi buat kerja katanya.

    ReplyDelete
  29. Yong..selama ni akak dengar orang sebut je..tadi masuk..ooo..gitu rupanya dalam CC..he he

    ReplyDelete
  30. kasih ibu..ye ke..he he.
    akak pergi pun sebab nak email laporan ke putrajaya je..opi punya line tak dibaiki lagi..lepas kena hujan hari tu.

    ReplyDelete
  31. kengkawan..bila masuk tengok budak2 je..malu jugak acik..tebal rasa muka..he he

    ReplyDelete
  32. JunAina.acik memang tak pernah masuk..lalu pernah la...he he

    ReplyDelete
  33. Happyirfa..tadi pun ada dik..budak2 kecik je masuk main game..

    ReplyDelete
  34. Tihara..memang first time..nak buat apa pi CC kan..tapi dah terpaksa..he he

    ReplyDelete
  35. Assalam os..tadi la baru acik tengok..gitu rupanya dalam CC..

    ReplyDelete
  36. kakzakie..yang acik heran tadi..budak2 kecik je dalam tu main game..siap bayar 50sen..lepas tu tambah lagi..

    ReplyDelete
  37. Ati..tak pernah pergi..pertama kali..tu yang baru tau..ramai budak2 je.

    ReplyDelete
  38. acik dah ada yang pertama kali nya..acik disana tu bila lagi..he he

    ReplyDelete
  39. MP..kiranya acik tadi tu kes terpaksa la tu..

    ReplyDelete
  40. yati..ok l tu kan..ada juga kegunaannya untuk yati..

    ReplyDelete
  41. Mslilies..sekolah kan cuti seminggu..ado la budak2 main game kek situ.

    ReplyDelete
  42. kak long..sonang yo cari anak bujang kak long yo..
    kita tau dio kek mano tak po kak long

    ReplyDelete
  43. Suri..rumah dekat ngan CC..cam tu la kan..

    ReplyDelete
  44. mmak encik/sz..terima kasih
    insyaallah..acik pun tak lama.
    dah siap hantar email laporan..kami balik je.

    ReplyDelete
  45. mama aini..ye ke..ramai la geng acik yang sama2 tak pernah masuk CC.

    ReplyDelete
  46. iina..tu yang seronok tu kan..jadi tokeh..he he

    ReplyDelete
  47. Nuwairani..pernah jugak masuk dulu2 ye..sekarang ni dah ada tenet..buat apa kita kesana kan..

    ReplyDelete
  48. eita..he he..macam acik tadi le..siap acik tanya kawan..

    ReplyDelete
  49. hehehe....samalah kita! x pernah jugak gi CC..... :)))))

    ReplyDelete
  50. Maso takdo tenet dgn laptop dulu salu gak poie cc tu kak.. Skang ni tak poie dah.. hehe..

    CC kek sini under gomen.. tak boleh suko2 hati buek apo yg kito suko... Ado cikgu yg tukang pantau..

    ReplyDelete
  51. nadiah masa zaman sekolah dulu rajin gak gi cc sebab rumah takde internet masa tu

    ReplyDelete
  52. dulu selalu ke cc sbb x internet kat rumah..skrg senang semua d hujung jari..hehe

    ReplyDelete
  53. aloor acik .. ieda pun x pernah gi huhuh

    ReplyDelete
  54. dulu masa zaman belajar adalah masuk cc kak, skrg tak pernah pun..

    ReplyDelete
  55. dulu masa zaman belajar kat UiTM selalu masuk CC ni kak..sbb tak mampu ada PC sendiri waktu tu...
    memori lak kenang zaman belajar dulu...

    ReplyDelete
  56. Pernah pergi sekali sebab internet kat rumah meragam.

    ReplyDelete
  57. salam ziarah acik erna,

    tima kacih ye follow cik ina.

    ReplyDelete
  58. heheheh. terus saya teringat zaman cc dulu. mahal betul time belajar dulu....rm4 sejam!

    ReplyDelete
  59. Ibuhani..ramai kawan akak yang tak pernah lagi pi CC rupanya..he he

    ReplyDelete
  60. Azz..kek kampung akak pun ado camtu yo azz..ado yang jago..tapi akak tak ponah masuk pun anak2 sedaro yo poi nak online mintak bolajar dulu tu.

    ReplyDelete
  61. Assalam Nadiah..masa tak de dirumah memang kena dapatkan nya di CC kan..

    ReplyDelete
  62. Hamizah..betul la..sekarang dah boleh buat dirumahkan..

    ReplyDelete
  63. ieda..tu la he he..acik pun terpaksa..dengan tebal muka rasanya..ramai budak kecik je..

    ReplyDelete
  64. yus..sekarang semua dah ada dirumah kan..

    ReplyDelete
  65. wahida..semuanya masuk masa muda2..belajar lagi..acik je dah terlewat..he he

    ReplyDelete
  66. zaitun..sama la kita..baru sekali.

    ReplyDelete
  67. cik ina do do cheng.
    terima kasih kembali.

    ReplyDelete
  68. papa mifz..acik terpaksa jejak..

    ReplyDelete
  69. GB..dulu mahal agaknya kan..sekarang acik tengok..budak2 tu bayar 50 sen je dah boleh main game..

    ReplyDelete