Followers

Sunday, September 30, 2012

Assalamualaikum



Nampaknya acik pun dah dapat
penyakit kawan2 yang susah nak update blog
banyak rasanya nak cerita
tapi bila ngadap laptop ni
macam tak sesuai pulak nak tulis
lama lama nanti mau acik pun tiba2 hilang
dari dunia blog ni kan
oklah hari ni cerita hero bungsu acik je la

Hero acik dah berapa hari dok rumahkan
hari ni nak kena hantar jugak balik keasrama

Tadi dah masakkan ayam kampung masak lomak cili api
kemudian dia nak lepat..dah siap buatkan
nak makan bubur pisang
pun dah siap..dah makan pun.
Harapan acik dah nak hampir cuti sekolah
dan nak periksa akhir tahun ni
hero akan sihat dan tak demam2 lagi.

ok ..jumpa lagi,Insyaallah


18 comments:

  1. moga dia sihat walafiat kak, maybe dia stress kut

    ReplyDelete
  2. Kalu gini, bukan hero je nak duduk rumah, kak pun naklah bertandang ke rumah acik! Sedap bbenor nampaknya pengat pisang tu!

    ReplyDelete
  3. Bestnya hero2 Acik sb mak depa Rajin memasak.. p/s: Nnt Kalau Acik nak mai Langkawi habaq la kat M..bleh kita jumpa...

    ReplyDelete
  4. amboiii hero kalau duk rumahh macam2 mintak yee .. jeless aunty .. mak pandai masak nieee
    mana tidak hero mintak itu dan ini ;))

    sedappp lak tgkkan pengat tuu , seyess dah lama x buat pengat huhuhu ;))

    ReplyDelete
  5. hihihi ...
    penyakit M tu memang kena ubat dgn vitamin R lebih2 kak!

    pengat2 segala jenis pengat mmg saya sukaaa! ;)

    ReplyDelete
  6. terus saya teringat mak saya di shah alam...

    ReplyDelete
  7. lepat & bubur pisang..!!! saya suka..!!

    ReplyDelete
  8. Ayam kampung lomak cili padi....sedapnya acik,selalu makan ayam bandar aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyakit tu pun mnyerang saya jugak Acik...hehehe

      Wahhh...bestnya Acik masak..bertuah hero punya mak yg rajin masak...

      Delete
  9. kerajinan ni ada naik turunnya kak....tk apa...teruskan selagi tedayo dik jari ni ha..sodap pongat pisang tu kak....bilo tah nk singgah umah akak ni.

    ReplyDelete
  10. bubur pisang memang feveret. aduhai sedapnya. tengok ni teringin plak. saya suka pakai pisang tanduk. sedap masam2. pastu masa makan, pecah biskut lemak sekali, wah bertambah kilogram jawabnya. hihi

    ReplyDelete
  11. dari sapo lak dapek penyakit maleh update blog tu kan...

    ReplyDelete
  12. ehem terliur tgk bubur pisang tu..untung sibongsu mak dia pandai masak..

    ReplyDelete
  13. ya, kami pun doakan yg sama acik erna... semoga hero acik tu sihat

    ReplyDelete
  14. demi anak2 kan acik, sanggup apa saja, moga anak acik erna sihat2 selalu

    ReplyDelete
  15. moga anak2 akak sihat,sedapnya dapat makan best2..hehe

    ReplyDelete