JellyPages.com

Friday, September 14, 2012

KALAU DAH LAPAR...JANGAN MAIN MAIN..MAU NAIK ANGIN

Assalamualaikum

Ini je yang sempat makan pagi tadi
 Ini jugak
tengahari ni mau habis berpingggan pingan ni
lapar bebeno ni.

Jangan jadi macam bos acik dah le
tadi sempat dia bercerita
lapar sangat sampai
termarah anak
kemudian dia menangis.
sebab sedih..tak pasal2 anak kena marah
sebab kes kelaparan. he he

ok lah nak cari nasi jap
jumpa lagi,Insyaallah

27 comments:

  1. ha cepat2 acik g makan.kang x pasal2 semua kena marah hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak patutlah kerana perut marahkan anak pulak. Kesian anak tu...

    ReplyDelete
  3. Betul, betul. Bila lapor, boleh bertukor jadi singa. Hehe..

    ReplyDelete
  4. mmg ada org gitu..lapar boleh buat dia marah

    ReplyDelete
  5. kesian anak..sbb tu kalau da tau sendiri cepat marah bila lapar tu cepat2 cari makan sebelum makan..

    ReplyDelete
  6. he he eehhh... alhamdulillh setakat ini belum pandai nak marah sape2 kalau perut tengah lapar...

    ReplyDelete
  7. hehhe kesian anak yang jadi mangsa.. aduhaiii mntk dijauhkanlah... tp kan acik kekadang btul gak bila perut lapar org yg kita rs nak makan hehehe

    ReplyDelete
  8. Salam kak... betul tu...sy ptg2 lik kerja sblum masak klau lapar sgt sy buat teh dan makan kuih dulu klau tak menyalo satu badan den time masak tu....silap hr bulan ada org yg kono mkn idup :)

    ReplyDelete
  9. Asslam kak alahai siannya bf ngan buah2 an je pagi ni. Kalo saya marah anak2 bila diorg yg lapar pas tu dok nyibuk kat dapur nak menlangkah pun payah. Kalo saya yg lapar ok je heheh

    ReplyDelete
  10. betul3x..mokwo pun kena makan dulu...kalau lapar bukan kata nak marah orang, nak cakap ngan orang pun tak dek mood!!..huhu makan buah lagi buat perut lapar!!! eh, eh tengok gambo tu pun kita dah lapar

    ReplyDelete
  11. ...macamana boleh lapo bebeno tu?...kehabisan gas ke?

    ReplyDelete
  12. lapar sangat la tu....sian anak jadi mangsa.

    ReplyDelete
  13. masa puasa camne tu ye? hehe.. ada masalah sampingan kot. buah tu mmg mengoda la, lg2 letak serbuk asam tu. isk meleleh ayer liur. :D

    ReplyDelete
  14. haha kak, tu style abg long saya, kalo lapo, tengah drive tu dia benti ikut dan je..cari mende leh makan...lucu kan org mcm ni

    ReplyDelete
  15. klau sgt2 mmg terjd gitu kot
    jgn le tnggu jd lapar sgt

    stndby mknan ringan2 utk kunyah

    ReplyDelete
  16. acik ada gastrik.

    harap sentiasa simpanan bijiran..

    ReplyDelete
  17. hangen tetiba bila lapo ehh.. tu mesti sebab angin dah naik kepala, dah pening...

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Acik,

    He,he, lawak la Acik nih...sabar lah Acik...pi makan cepat...

    ReplyDelete
  19. Mmg kalau lapar rasanya boleh jadi garang bak mak rimau.. Hehehe

    ReplyDelete
  20. Saya pun kalau dah lapar sangat kepala pening senang jugak kot naik angin. Huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  21. Jd x waras kejap sbb lapar punya pasal......kena byk2 istighfar tu k.erna.....:)

    ReplyDelete
  22. Boleh makan orang tau hehehe...tak lah sampai macam tu kannn.Tapi kalau dah tersangat lapar memang senang naik angin.

    ReplyDelete
  23. assalam AE..buah2an bagus utk kesihatan..

    ReplyDelete
  24. mula2 jenuh jugak saya tengok apa ko bondo nyer tu (gambar pertama), bila dah tengok gambar kedua baru tahu yang tu gambar buah... hahahah....

    ReplyDelete
  25. breakfast buah ja..haish..memang tak cukup la..

    ReplyDelete