Followers

Monday, September 10, 2012

JANJI DITUNAIKAN

Assalamualaikum

Seperti yang acik janji untuk kongsikan gambar yang ada
tak banyak gambar yang dapat acik kongsikan
acik memang tak sempat  nak
ambik gambar kan
hero bungsu acik kalau ada dirumah
siap dari basuh ayam dia ambik gambar


 Ni gambar aja tidur..hero sulung yang ambik
puas dia tunggu ajaa bangun
 Ni gambar dari Irfa
 Amani..dari lahir..acik dah tengok gambar
amani di blog ibu dia..
akhirnya bertemu juga
 Aziah kawan acik masa diklia..Rosaliza..Iqa dan acik
 Acik ngan Ati radzuan
 Rai ngan anak daranya yang mudah senyum
tak seperti kata ibunya yang kata susah nak senyum he he
 Ni buktinya senyum lagi
 Anak dara comel kak long
kacau kak long makan kejap..nak bergambar

ni je satu gambar menu
tu pun dari irfa.

masa Rosaliza tanya..dah ambil gambar semua ke
tak teringat pun nak ambil gambar he he.

antara kawan ada blog yang datang
Tijah(dah lama tak menulis),cikviva,Rai dan Rosaliza.

Ok lah jumpa lagi,
Insyaallah
(maaf tak banyak ambil  gambar makanan)

46 comments:

  1. wahh seronok kan gathering macam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Tihara dok dekat..teringin jugak nak jumpa tihara

      Delete
  2. Selamat Hari Raya cik!
    Amboi..merahnya lipstick tu:)

    ReplyDelete
  3. wahhh ada kak anymz dan atie...
    bestttnya dapat jumpa

    ReplyDelete
  4. erghh..damia tak aci..ibu ambik gambar dia susah betul nak senyum.. dengan acik erna ni senyum manis je..

    ReplyDelete
  5. Seronok nampak acik berjamuan raya sambil berkumpul sesama rakan blogger. Bila agaknya leh jumpa acik kan....

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILLAH... UKHUWAH TERJALIN...

    ReplyDelete
  7. mmg seronok.. sy nk gi prjmpaan blogger 23 ni.. ada kat blog kakcik tu..

    ReplyDelete
  8. Wah..bila ni? Ketinggalan pulak saya..

    ReplyDelete
  9. hehehe..malu lah kak..kek blog ada kek fb pun ado....




    timo kasih kak,boka an kaklong gulai daun kayu tu....dan tak lupo hadiah dari akak tu..sayang akak...

    ReplyDelete
  10. waduh bestnyer diorang dpt jumpa kak erna..bila la pulak kita nk bersua muka ek kak?? pepun salam lebaran & maaf zahir batin wat kak erna sekeluarga!

    ReplyDelete
  11. Haa akhirnya dapat tengok gambaq, terima kasih Acik kerana tunaikan janji :)

    ReplyDelete
  12. sikit pun leh jugak tengok....

    walaupun hanya tengok gambo terasa suasana kat sana

    ReplyDelete
  13. meriahnya acik beraya. jumpa blogger2 lagi.

    ReplyDelete
  14. salam acik,
    bestnya dapat jumpa kwn2..meriah kan..pic cantik2 kak:)

    ReplyDelete
  15. Wah...seronoknya jumpa kawan2 blogger masakan...

    ReplyDelete
  16. wah bestnya gather2 sama2...nak jugakkkk acik...

    ReplyDelete
  17. selamat berukhuwah sambil bermakan2...happy hari raya..

    ReplyDelete
  18. sonok!! jumpa kawan-kawan.. makan ramai-ramai..

    ReplyDelete
  19. ala seronoknyer tengok kemesraan itu...
    ramai gak yerk yang datang....

    ReplyDelete
  20. seronoknya saya tengok tetamu2 akak...mesti diorang suka makan masakan akak ye..

    ReplyDelete
  21. sorang yo yg den konal hehe termasuk tuan rumah jadi duo la hehe

    ReplyDelete
  22. As salam Acik,

    Meriahnya! Penghujung syawal masih lagi jamu menjamu! Ceria nampaknye Acik :))

    ReplyDelete
  23. Assallamualaikum Acik Erna..

    Salam kenal dan salam lebaran juga walaupun dah hampir tiba di penghujungnya..

    Meriah rasa raya bila dapat bersua muka dgn kawan2 yg dikenali di alam cyber kan kak.. Akak tinggal di n9 tu di mana ye?

    ReplyDelete
  24. bestnyer acik.... cantik tudung acik, suke kaler tu...
    seronok kan bile kwn2 nk dtg berkunjung...

    ReplyDelete
  25. maksud nyer tu sungguh seronok kwn2 dtg smpai x sempat nak snap gmbr!

    ReplyDelete
  26. alahai..itu je satu gambar makanan
    kalau tahu saya tlg ambik gambar

    ReplyDelete
  27. Assalam kak, seronok tgk gambar2 akk ni ceria semua, sedap semua masakan akk tu, dan yg masih terasa kat tekak saya ni sambal tempoyak daun kayu tuh, sungguh sedap

    ReplyDelete
  28. Bestnya. Selama ni kenal di blog, sekrang dah berjumpa, kan kak. Yati je belum jumpa kak Erna lagi. :)

    ReplyDelete
  29. Mesti kawan blogger yg lain ada ambil gambar makanan yg acik dah masak. Tapi kakak tahu menunya sebab dah baca beberapa kawan blogger buat N3.

    ReplyDelete
  30. seronoknya akak .. jumpe ramai blogger kan .. penat memasak punn jadi lega bila tgk kawan2 puas makan ..
    sure achik masak sedap2 nie
    bileelahh ieda dpt jumpe achik , kak zakie dan kakchik .. nakk sgt2 ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok dapat jumpa ramai blogger,boleh mengiratkan siraturahim.

      Delete
  31. serronoknya...teringin gak nak gather2 ni..

    ReplyDelete
  32. seronok nye.. mengerratkan silaturahim sesama kiter..

    ReplyDelete
  33. tak sempat nak ambik gambar makanan byk2 sebab excited nak makan je...hehe

    ReplyDelete
  34. bestnya dpt jumpa rakan blogger..:)

    ReplyDelete
  35. Seronoknye lah, harap silatulrahim anda semua akan berkekalan

    ReplyDelete
  36. Wahhhhh.. Jumpa kawan-kawan blogger ke kak? Beznyaaaaaa..

    ReplyDelete
  37. wah meriahnya..best kan dpt jumpa kawan2..

    ReplyDelete
  38. Seronoknya.. kalau dekat tentu Nur datang. Teringin nak jumpa akak..

    ReplyDelete