Monday, June 10, 2013

KEK BERSALUT COKLAT CADBURY

Assalamualaikum
Masa tengok di blog Nor secubit garam tu
teringin pulak nak  mencuba
 Acik tanya ngan nor..bekas tu boleh kukus ke
nor kata boleh..Terima kasih nor
masa cuti sekolah..hero bongsu ada...
mula la acik buat operasi
Alhamdulillah menjadi..terima kasih Nor
untuk jalan selamat..sebab acik tak pandai nak buat
topping coklat tu
acik beli je 2 keping coklat cadbury
cairkan..curah atas kek
jadilah..ada jugak coklat atasnya kan.

Jumpa lagi,In shaa allah

37 comments:

  1. Pergh kak! Tergoda tengok...lg sdp la guna coklat cadbury kan..

    ReplyDelete
  2. Letak coklat cadbury tu lagi sedap acik. tak payah pusing2 fikir jadi ke idak toppingnya.

    ReplyDelete
  3. Akak...nanti datang SP lagi, boleh bawakan saya sikit coklat tu...:)

    ReplyDelete
  4. amboi topping coklatnya maveles.... hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya, terliur nur tengok....

    ReplyDelete
  6. Wah... acik bestnya tak payah beli dah. Besar ni kalau beli dah berapa duit tu? Kalau rumah kakak coklat-coklat ni memang berhantu semuanya suka...

    ReplyDelete
  7. pose2 nih terliur nengok, msti hero acik suke nih kan... pasni msti blh request lg

    ReplyDelete
  8. perghhh...mengiurkan kan..
    coklat yang.....emmm...sedapppp =)

    ReplyDelete
  9. Peh, berselera jadinye. Sedap ni acik...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum acik. Nampak sedaplah kek cekelat ni. Siap ada kacang lagi tu. Acik, baju kurta tu macam baju jubah yang ado seluar tu ko? Nampak seleso pulak. Apo tak amik gamba dio pakai baju tu.
    Sayo pun tongah pulun puaso. Tapi bukan cam acik puaso sunat rojab, syaaban......puaso ganti. Hehehe.

    ReplyDelete
  11. Harusla sedap kek ni kan Acik...coklat Cadbury tu sendiri dah sedap ;)

    ReplyDelete
  12. Sedapnya acik... boleh tiru tu cara acik buat topping tu hehehe

    ReplyDelete
  13. sedapnya kak erna.. ada hero bongsu tentu dia suka makan makan bes macam ni

    ReplyDelete
  14. hai.. salam kenal

    follower ke : 676

    done follow sini.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. kak.. menggoda la kek tu.. meleleh² coklatnya.. telan air liur jap.. hehehe

    ReplyDelete
  16. alaaaa acik !
    sedappp nyeee
    lah hai ...

    leh tak ieda order hhuhu

    ReplyDelete
  17. assalam acik...

    sedapnya nampak kek tu..mengancam jiwa raga saya nih

    ReplyDelete
  18. telan air liur d buat nyer tau....

    ReplyDelete
  19. mia baru je lepas makan chocolate moist cake ni...

    ReplyDelete
  20. Dah lamo sey tak buek kek coklat ni.. Maleh dah datang.. hehe..

    ReplyDelete
  21. wow....coklat nyer..memang takleh tahan

    ReplyDelete
  22. confirm la sedap... cokelat cadbury tu topping dia... pergh meletop

    ReplyDelete
  23. Kalau makanan yang bercoklat memang kegemaran anak2.

    ReplyDelete
  24. Adoyai, tergoda sungguh memandangnya..

    ReplyDelete
  25. nampak sedap je..boleh la try nnti..

    ReplyDelete
  26. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  27. Pakai coklat cadbury..konfemla sedap..

    ReplyDelete
  28. Seronok kalau masak ada yg makan kan AE

    ReplyDelete
  29. Adusss mmg menggoda tekak M ni Acik..

    ReplyDelete