Followers

Saturday, January 29, 2011

CERITA BERSIRI YANG DIMINATI

Assalamualaikum..


Hari tukan..masa akak baca blog azz..dia ada cerita pasal jadual waktu dia..

akak pun ada jugak jadual waktu..cuma..terhad pada sabtu dan ahad aje..

setiap pagi sabtu dan ahad..ada satu cerita yang akak minat sangat..cerita filipina..
the two off us..di cannel 105
dulu dulu  pukul 5 petang sabtu dan ahad..

ade ke patut..sekarang ni dah tukar ke pukul 6. pagi pulak..ish3..

lepas  subuh je..akak ngadap la cerita ni..sekarang subuh lambat sikit..jadi lambat la akak dapat tengok..
dulu subuh puluk 5 lebih..
sedang elok je

lagi satu..cerita korea..giant..di cannel 393..
pun best cerita nya..
tak sabar nak tunggu penghujungnya..
dah cari kat youtube..tak jumpa la pulak..sabar aje la..akak menunggu..



49 comments:

  1. salam kak erna...

    apa khabar..
    semoga sihat selalu..
    waa....patutla lama tak singgah ek..
    eehhee..takpe..saya faham..

    ReplyDelete
  2. Assalam kak erna...hehhe tak sangka akk pun ada cerita bersiri yg disukai heheh..mcm saya ni dok umah main tgk je semua heheh

    pasal nangka tu kak dah masak pun yg sebiji tu. la ni tak ada lagilah buah yg baru

    ReplyDelete
  3. amboi kak.. rajin layan citer bersiri. kngah jarang layan sbb tv anak2 konker. tak kose nk gaduh ngn diorg...

    ReplyDelete
  4. slm kak....akak juga minat cerita korea erk...dulu2 ida juga suka follow..kalau miss tu, ergghhh cam tak lengkap jer...

    ReplyDelete
  5. saye ni sibuk nengok asmaradana...

    dulu ikut jugak citer korea ni...

    tapi tu laa ape citer bersiri ni... bila dah ikut citer tu...bile tak nengok rase resah gelisah jer nk tahu citer seterusnye...

    ReplyDelete
  6. wah akak. Rajin juga layan citer bersiri ni ye. Yus dah tak rajin dah, sbb nnti susah nak stop..huhu

    ReplyDelete
  7. hihi kak erna dua2 crita tuh mokwo takut nak tengok, takut sangkut cam kak ernalah...hihi

    ReplyDelete
  8. kak erna pun suka citer korea !

    kita geng kak!


    hehehe...

    ReplyDelete
  9. Wah... kita suka citer korea gak! Sekarang ni tengah main citer full house (entah dah berapa kali kita tengok kat youtube)...

    Citer filipina yang masih terkesan sampai sekarang ialah kisah seorang yang bernama Madam Red Butterfly, tak ingat tajuknya.

    ReplyDelete
  10. kak saya pun peminat cite korea..kalau diorang menangis..kita pun ikut nangis juga kan

    ReplyDelete
  11. kak erna.. saya pun minat jga cerita korea, kongsi tengok dengan intan

    ReplyDelete
  12. adinda amy..alhamdulillah akak sihat..
    sekarang memang masa dirumah aje boleh buka internet..sebab h/phone dah mogok..terima kasih memahami.

    ReplyDelete
  13. waksallam rosaliza..
    dah masak nangkanya..alahai..akak baru nak tanya..kalau dah tua tu..nak tanya alamat..

    ReplyDelete
  14. kak ngah..akak tengok sendiri..tak share ngan anak2..
    kalau tidak susah kak ngah..
    ayah ngan anak2 asek cannel sukan ngan katun je..

    ReplyDelete
  15. Ida..akak memang minat betul cerita korea..dulu2 sanggup habis duit beli cd..sekarang tak de dah..tengok cerita bersiri kat tv je.

    ReplyDelete
  16. as salam ain noraini.
    akak meang suka cerita korea..aklau filipina tu..pilih2 je..yang best baru tengok..

    ReplyDelete
  17. yus.akak layan yang hari sabtu ahad je..
    memang susah nak stop pun..sanggup bangun pepagi tu..takut ketinggalan..

    ReplyDelete
  18. mokwo ..he he..takut sangkut ye..
    akak tengok hari sabtu ahad je..
    tu pun susah jugak.sebab dah melekat..nasib baik sesudah subuh..

    ReplyDelete
  19. reen..memang boleh geng..
    akak suka sangat..

    ReplyDelete
  20. kaytee..memang sama la tu..fullhouse tu tak jemu2..autum in my heart pun..pantang keluar kat tv..ngadap lagi..
    cerita filipina tu pun akak tengok tu..asek pakai baju merah je dia..kembar kan..sorang jahat..sorang jadi baik la kononya..
    pangakosayo dan sanay wala nang wakas tu pun..tak boleh tinggal..

    ReplyDelete
  21. kasih..tu la..sejak ada cerita korea yang sedih2 tu.akak beli lagi satu tv..letak kat bilik..nak nangis ke apa..tak rasa malu ngan hero2..dah akak sorang pompuan..malu...tengok tv pun nangis..

    ReplyDelete
  22. ibuintan.untung ada intan teman..akak tengok kat bilik..malu nak tengok ngan anak2 bujang tu..nanti kalau sedih..air mata keluar..

    ReplyDelete
  23. zmn tgk citer korea saya hanya winter sonata dan autumn in my heart je..pastu xtgk..

    skrg saya mabuk sinetron si baim wong..sejuta cinta marshanda dan kejora bintang..waduh..tak menahan kak ambo nih...walau tau sinetron tu lmbt abis dan meleret2..nk tgk jugak..

    ReplyDelete
  24. sarah..he he..zaman baim wong ye..anak2 akak pun macam tu..bukan diriku..pun dia layan..
    tapi akak tak tanya pulak last cerita tu camana..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum..
    Tadi nampak kak erna kat dapur k nor secubit garam. Nak berkenalan boleh? Pasal citer bersiri ni dolu2 memang pantang tengok mesti melekat punya. Tapi la ni tak berkesempatan le plak.

    ReplyDelete
  26. lama dah tak tgk cerita bersiri..kat sini jadi malas pulak nak tgk TV. lebih suka ngadap internet lagi :D

    ReplyDelete
  27. waalaikumussallam..sam..terima kasi sudi singgah sini..
    sekali sam sudi berkenalan..seribu kali akak sudi..

    ReplyDelete
  28. Assalam kakerna,

    Salam caiyang sokmo... mwana frust dgn citer bersiri ni sebab selalu termiss... Last2 takyah tunggu citer bersiri...wat geram jer sebab tak leh tengok.

    ReplyDelete
  29. as salam nadiah..
    sabtu ahad memang masa akak layan tv..cerita2 bersiri ni..
    biasanya tv buat marathon..yang kita tak sempat tengok..isnin sampai jumaat tu..diulang..hari sabtu atau ahad..

    ReplyDelete
  30. waalaikumusallam mamawana..
    tu yang akak tunggu sabtu ahad je tengok..
    tv ada buat ulangan secara marathon tu..

    ReplyDelete
  31. saya tak suka sgt tgk yg bersiri..berhantu..

    ReplyDelete
  32. Kak Erna, saya kalau kul 6 tulah waktu puncak nak check beg2 anak jgn ada yg ttinggal... hehehe.. jgn kata nak tngok tv, nak on tv pun tak smpat... huhuhu

    ReplyDelete
  33. salam kak erna........... tak sempat la nak tgk........

    ReplyDelete
  34. As salam kak, salam kenal dr saya..saya follow yer..btw memang best layan drama bersiri tu...tapi kalau saya start layan x berasap lah dapur hehe

    ReplyDelete
  35. boleh geng ngan anak saya, dorang pun minat crita korea :)

    ReplyDelete
  36. Salam Kkak Erna.
    Baru ada kesempatan melayari teratak maya akak ini. Saya pun minat cerita korea. Kak Erna, kat blog saya yang black colour background tu memang payah nak anto komen, Tak tau la kenapa kak.Dah siasat dah tapi tak tau puncanya apa. Semoga akak diberkati Allah swt.

    ReplyDelete
  37. Salam kak Erna..
    Akakpun suka tengok drama bersiri jugak ye...saya kalau nak tengok TV, kena buat keje 2 dlm satu...layanlah juga "Tiramisu" sambil lipat kain..he..he..

    ReplyDelete
  38. hamizah..tu sebab akak tengok hari sabtu ngan ahad je..hari lain tak tengok..

    ReplyDelete
  39. as salam sari..sabtu ahad je..he he..isnin sampai jumaat waktu kerja dan budak sekolah..memang tak sempat..

    ReplyDelete
  40. ibu guru..hari lain pun akak tak sempa..hari cuti ..sabtu dan ahad je akak tengok..

    ReplyDelete
  41. waalaikumussallam nieza..salam kenal jugak..terima kasih kerana sudi kesini..
    akak layan didapur la tu nieza..sambil masak2 sebab akak letak tv kat dapur..

    ReplyDelete
  42. mak su..memang best kalau ada geng tengok tv ni..

    ReplyDelete
  43. roha..terima kasih..
    roha jugak inat cerita korea ye..
    roha..tak dapat hantar komen pun tak pe la..asalkan akak dapat berkongsi baca apa yang roha tuliskan disitu..

    ReplyDelete
  44. azi..akak selalunya layan sambil masak..kadang2 sambil menggosok baju..

    ReplyDelete
  45. hehehehe...

    kono tampal jadual waktu tu kek pc/laptop kak... sonang nak ingat... haha...

    Jangan sampai berebut remote dah la.. hehe..

    ReplyDelete
  46. azz..tak yah tampal pun akak ingat..he he..
    akak tak berobut ngan sesapo..remote ni akak kontrol sensorang..

    ReplyDelete
  47. Tima kasih ya , dah follow saya.Nanti saya follow balik.

    ReplyDelete
  48. Tima kasih ya , dah follow saya.Nanti saya follow balik.

    ReplyDelete