Sunday, May 26, 2013

XTVT HARI JUMAAT

Assalamualaikum
Hari Khamis petang..hero bongsu 
bertanya.."mak..Jumaat,Sabtu dan Ahad
mak ada pi mana mana tak?
acik dah faham sangat dah..
terus acik tanya..adik nak pi mana?
dia kata nak pi Putrajaya
ok..hari Jumaat petang kita pergi
Sabtu dan Ahad mak ada jemputan kenduri
 Rupanya..sekolah dia ada menyertai pertandingan
membina bandar..ke apa tah
 nak bagi sokongan la kat kawan2
aimi tak pergi..tapi ada menyumbangkan idea katanya
kawan kawan dia pun..macam la dah lama tak jumpa
nampak je hero bongsu acik ni kemain seronok
semua nak bercakap..seronok pulak acik tengok


 ni la rupanya sekolah dia punya
Alhamdulillah..update terkini
hero bongsu acik kata
sekolah dia dapat tempat kedua.
oklah..jumpa lagi,Insyaallah



18 comments:

  1. Lawa la bandar yg diorang buat ni..

    ReplyDelete
  2. Cantik betoi hasil kerja pelajar sekolah hero bongsu tu, Acik. Bekas student saya pun ada ke sana, Acik. Tapi dia saja2 pi melawat, takda sertai apa2 pertandingan pun.

    ReplyDelete
  3. Salam Acik...

    Cantik juga model rekaan anak acik & kawan kawan tu..Saya pun ada plan nak gi ke Festival Belia tu...tapi manjang panas hari ni...hahaha

    ReplyDelete
  4. alahai, kalau saya jadi pergi tadi tentu boleh tgk pameran ni, kan? tetiba ada hal lain tadi...

    mesti ramai tadi kan? kat tv nampak meriah je

    ReplyDelete
  5. kreatif.....esok besar bolehlah jadi arkitek @ jurutera...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,salam perkenalan acik, saya anie jom follow blog anie, anie dh follow blog acik,seronok baca cerita acik dan hero,saya pulak 3 heroin hehe, sy pun ada pergi ke festival tu jumaat lepas,seronok juga mcm2 ada

    ReplyDelete
  7. berbakat sungguh mereka ni, anak muda pewaris negara...syabas!

    ReplyDelete
  8. Kreatif anak2 zaman sekarang, pandai reka cipta. Saya taksempat nak ke putra jya kak

    ReplyDelete
  9. adik saya pon dok berkampung kat situ acik dgn kawan2 seuniversiti dia. best katanya. tapi saya tak p la. banyak attend wedding je weekend

    ReplyDelete
  10. wahh acik ..
    terpegun tgk binaan sekolah adik tuu
    kenapa x close up sikit ...
    sure menarik , saya suke tgk macam nie ..
    bagus adik
    bagi sokongan kat kawan2 ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat sekolah Adik dapat tempat kedua...:)

    ReplyDelete
  12. Berinovasi betul mereka... cantik bandar impian mrk... Tahniah pd hero bongsu acik erna..

    ReplyDelete
  13. Tengoklah hasil anak-anak yg bijak Acik. Kalau org dewasa pun belum tahu boleh buat cantik macam itu. Yg no. satu macam manalah agaknya kalau yg macam ini cantik pun no. 2. Budak sekarang makin bijak kan...

    ReplyDelete
  14. Tak sempat pegi pun festival belia ni walaupun dekat sgt dgn rumah. Wiken saya pun sibuk jugak, acik.

    ReplyDelete
  15. Wah cantiklah Acik...sangat kretif...ada chance jadi town planner satu hari nanti ni

    ReplyDelete
  16. kreatif juga anak2 nih..cantik

    ReplyDelete