Monday, May 6, 2013

MACAM LA BERTUGAS

Assalamualaikum

Gambar ehsan google







42 comments:

  1. haha... siapa lah tu? tidur lambat sebab tunggu keputusan agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. An..tu la..tak boleh tido nak sangat tau..sudahnya mengantuk sangat he he

      Delete
  2. samalah ni mood kerja kurang he..he..

    ReplyDelete
  3. Saya cuti sdn bhd arini...g opis pun confirm xde org....heheh

    ReplyDelete
  4. Kakak malam tadi tak mengantuk sebab duduk berdua dgn hubby menonton Channel News Asia tapi pagi pun cergas sebab sampai office ni pun asyik cerita GE13 tak habis-habis..

    ReplyDelete
  5. tak bertugas pun penat gak. penat tunggu result kan...

    ReplyDelete
  6. Mmg ngantuk...berat kepala arini, gara2 tunggu result PRU.

    ReplyDelete
  7. assalam acik,

    hari ni hari mengantuk...hehe..gara-gara berjaga semalam.. :D

    ReplyDelete
  8. Nasib baik Selangor cuti bolelah qada' tidur.kihkih....

    ReplyDelete
  9. Alorr penat yer.. rehat je laa yer.. :)

    ReplyDelete
  10. Itu mesti berjaga semalam tunggu keputusan tu, hehe :D

    ReplyDelete
  11. Ni mesti sebab tunggu keputusan ni, tidur lambat malam tadi.

    ReplyDelete
  12. Ngantuk tunggu kputusan mlm td

    ReplyDelete
  13. masuk kereta je lelap
    sampai opis pun lelap

    ReplyDelete
  14. Sib baik nekcik dah pencen..takyah punchcard

    ReplyDelete
  15. Ngantuk sangat la tu yek Acik..hi hi

    ReplyDelete
  16. salam acik !
    ahahhaha kan kan kan ;)

    ReplyDelete
  17. Hahaha..mengantuk sangat tu....

    ReplyDelete
  18. kalau tak de kerja lagi mengantuk...

    ReplyDelete
  19. Sampai skng mengantuk tu masih bersisa lagi hehehe

    ReplyDelete
  20. hi.I am blogwalking.
    If u want to be a glampreneur like me,do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam....blogwalking la nanti tak ngantuk heheheh

    salam perkenalan dari TA...nice blog....laju la looding blog ni....TA suka..

    ReplyDelete
  22. hahahaha ini tukang tunggu result PRU 13....

    ReplyDelete
  23. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  24. ngnatuk tunggu result malam tu..

    ReplyDelete
  25. Bertugaslah tu AE...sebab tu ngantuk!hehe

    ReplyDelete
  26. hahaha!!! penatlah hari rabu nih!!!

    ReplyDelete
  27. saya pun nyaris nyaris terbabas pagi isnin tu...gara gara PRU

    ReplyDelete
  28. akak harini pun ngantuk lagini...

    ReplyDelete
  29. Hehehe...menunggu resutl ke kak?? sampai tertidur2 kan?..:)

    ReplyDelete
  30. ni mesti tunggu smpi subuh ye......

    ReplyDelete