Sunday, May 12, 2013

NASI TOMATO

Assalamualaikum
hari ni mencuba lagi masak nasi
kali ni nasi tomato,resepi dari
Q lagi .terima kasih Q
.ada rupa tak Q

 yang atas ni ambik gambar masa dirumah
dibawah..hero bungsu yang punya
makan masa disekolah dia.

Acik kongsi gambar makanan  ni sebab dah janji dengan Q
sungguh..acik waras lagi tau
walaupun acik tayang gambar makanan.

oklah..jumpa lagi,Insyaallah

37 comments:

  1. Acik...ummi singgah sebab nak join makan nasi tomato, ada lagi ke?, hikhik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummiross..kalau singgah semalam memang ada lagi he he

      Delete
  2. Hehe..waras lagi walau tayang mknn..
    Sume dh was2 nak tayang mknn skrg, gara2 artikel tu.

    Nampak jadik dan sedap nasi tomato akak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uji8e..boleh cuba nasi ni memang sedap

      Delete
  3. Sedap tu..beruntung sungguh hero bongsu..yum yum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Dinas..semua dapat makan he he

      Delete
  4. Tergelak time baca 'masih waras walaupun tayang gambar makanan'...hehehe

    ReplyDelete
  5. saya langsung tak setuju dgn pandangan doktor org putih tu...tiada yg salahnya bila upload gambar makanan kat media sosial..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau macam mana boleh dia kata macam tu kan kamsiah

      Delete
  6. bukan berdosa pun upload gambo makanan ...
    ikut suka kite lah kan..

    sedap nasi tu..ulas2 lagi..
    makan dengan lauk apa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he ye la eita..ikut suka kita la kan..

      Delete
  7. Cantik nasi tomato tu Acik... nampak berderai.
    Selamat hari ibu Acik.

    ReplyDelete
  8. terimakasih acik sbb x mungkir janji, sedap tak?

    ReplyDelete
  9. mental apanya suka ati la nak tayang gambar kan hehe nampak sedap la nasi tu berderai elok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la zie..suka2 nak kongsi je kan

      Delete
  10. as salam...
    salam kenal acik...
    br sempat berkunjung di blog acik ni...
    wahhh...nasi tomato....lama dah tak buat...

    ReplyDelete
  11. sedapnyeeeeeeeeeee
    uishh dah lama juga x makan nasi tomato ni
    payah nak jumpe umah org kawin ;)

    ReplyDelete
  12. Ala... Acik masak apa pun memang menjadi aje. Kakak tahu tangan acik serba-boleh bab masak-memasak ni..

    ReplyDelete
  13. sedapnye kak..lame dah x mkn nc tomato ni

    ReplyDelete
  14. cantik dah rupa nasik tomato tu ;)

    ReplyDelete
  15. Anak2 suka makan nasi tomato dengan ayam masak kurma.

    ReplyDelete
  16. Salam.. Lama tak singgah Kak Acik Erna.. Apa khabar kak? Kak Q memang suka berkongsi.. Pasal isu suka ambil gambar makanan tu.. saya tak setuju. Kalau blog tak letak gambar, macam takde seri je.. Cantik nasi tomato akak, lauknya akak tak letak sekali..

    ReplyDelete
  17. Sedap nasi tomato tu kak,,untuk hero,,duk asrama pun still dpt mkn masakan mak..
    Kak nak tergelak pulak baca yg masih

    ReplyDelete
  18. ..sambung,,tertekan publish hehe...
    Baca yg waras lagi tu..hehe..ingat suami suri duk gelak pasal artikel kt fb tu..hehe

    ReplyDelete
  19. biasa cari kat pasar malam je hehe

    ReplyDelete
  20. setakat nak tayang gambar makanan... takkan dah dikatogerikan sakit mental!!!..... tak logik kan?

    Nasi tomato.. lauknya mesti ayam masak merah kan!!

    ReplyDelete
  21. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  22. sedapnyer ... akak ni kalau nak makan nasi tomato tunggu jumaat... restoran sebelah opisni der jual.. sedap laktu.. anak2 suka...

    ReplyDelete
  23. Cantik nasi akak...sebijik-sebijik nasi dia...kalau saya masak, ada yang patah sebab selalu kacau..

    ReplyDelete
  24. bestnye..nasi akak cantik..peroi..xmelekat2...mesti sedap....:)

    ReplyDelete
  25. haha...yelah AE...tak kiralah org nak kata apa pun, snap pic makanan tetapppp hehe.... emmm sedapnya AE...lama tak beli beras panjang2 ni

    ReplyDelete