Followers

Wednesday, January 11, 2012

WW

Assalamualaikum

61 comments:

  1. dah ok ye kak..alhamdulillah..anak dara sapa lah tu..duk peluk erat je... :-)

    ReplyDelete
  2. suri..belum elok lagi..akak dah rindu nak menulis..he he..jadi akak guna opis punya

    ReplyDelete
  3. salam acik..
    kami pun dah rindu jgk kat acik ..huhu..sape tuh??mcm x nak lps aje..

    ReplyDelete
  4. rindu kek akak..

    anak cucu lah tuuuu...

    ReplyDelete
  5. ieja..betul la..lama bercuti rindu dengan semua..lappy tak sihat lagi..

    ReplyDelete
  6. kak long..memang cucu la ni..dua beradik

    ReplyDelete
  7. Ucu pun comel..hehe.rindu..belum sempat nak ke dapur ucu.

    ReplyDelete
  8. Salam Acik Erna

    Semoga cepat dapat berblog semula. Semoga Acik Erna sihat2 jer.

    ReplyDelete
  9. Anak saper tu kak...bukan main manja lagik dengan akak...

    ReplyDelete
  10. Assalam kak, rindu akk lama tak nmpk kak erna, lahai sayangnya si kakak pada adik tu

    ReplyDelete
  11. Salam , acik Erna sakit ke?? hari tu wani datang sendayan, teringin nak jumpa.

    ReplyDelete
  12. Laptop akak dah okay ke kak..?

    Wahh... Dah makin cantik dah blog akak ni.. Siap ado iklan kek ateh tu haaa... hehehe..

    ReplyDelete
  13. wkmsalam kak ani terima kasih kak ani..lappy belum baik lagi kak ani..

    ReplyDelete
  14. welcome back Acik.. keluar-keluar ada dua comel mengulet. Jeles kakak:)

    ReplyDelete
  15. lama tak jengah sini..
    comelnya cucu dan nenek nya..:)

    ReplyDelete
  16. lieyna..terima kasih..memang comel..

    ReplyDelete
  17. anie..cucu abang..memang manja dengan akak ni anie..kalau dah jumpa akak tak mau dengan orang lain dah.

    ReplyDelete
  18. Assalam rosa..sebelum baik lappy akak tu macam ni lah..tak dapat nak BW setiap hari.

    ReplyDelete
  19. Cik pots..yang akit lappy..he he..ye ke wani ada datang..acik cuti kot masa tu..

    ReplyDelete
  20. azz..belom elok laie azz..tak tau la bilo..

    ReplyDelete
  21. kakzakie..memang seronok sangat diulit sicomel ni..he he

    ReplyDelete
  22. pretty..baru hari ni muncul..he he

    ReplyDelete
  23. comey2 n manja budak2 tu..ske tgk..
    tgal blog lama2 mesti rindu nk tau khabar kawan2 kan kk :)

    ReplyDelete
  24. rindu nak peluk cucu sendiri
    ke.. kak erna :)

    ReplyDelete
  25. Tihara.mmang rindu..rindu sangat dengan herba tihara..t

    ReplyDelete
  26. Salam Erna...cucu ke?comelnya.

    ReplyDelete
  27. Salam k.erna.....slmt kembali..rindu dia jugak :)))

    ReplyDelete
  28. mama pun rindu..tak sangka kak erna dah ada cucu..vogue lagi!!..

    ReplyDelete
  29. Rasa macam dah lama tak jengah blog Acik...kenapa ek. Tiba2 terasa rindu...:) Nak request bubur jagung ngan durian boleh? Hehehee...

    ReplyDelete
  30. anak siapa pula tu kak..? hehehe comel...

    cantik dah blog akak ni, tahun baru blog pun berwajah baru.. bila pula saya nak tukar baru, rasa mcm malas sbb bila tukar nanti macam2 ragam pulak blog tu nanti hehehe

    ReplyDelete
  31. seronoknya tengok si kecik2..
    menghiburkan yee..

    ReplyDelete
  32. comelnya cucu Acik...
    Rindu ngan Acik....!!!

    ReplyDelete
  33. Salam rindu acik..pe kabo? sonyap jo tu?akak sihat?:)

    ReplyDelete
  34. Salam.. Hi Kak Achik Erna.. Lama tak dengar khabar? Comelnya anak2 tu.. Siapa tu kak?

    ReplyDelete
  35. salam kak erna..harap2 cepatlah si lappy tuh kuar wad!! cucu kak erna ke tuh? chomel2

    ReplyDelete
  36. Salam acik.rindu dgn acik rindu nak abca celoteh acik..
    Anak sapo tu?comel..
    pssst.saya dah dpt email acik,baru je perasan..sori xreply lagi..nnt saya reply kat sana okay..

    ReplyDelete
  37. macam rancangan jejak kasih je kak...
    anak sapa tu

    ReplyDelete
  38. lama x dengar khabar akak
    lappy masih rosak ye kak

    ReplyDelete
  39. salam k.erna...cayangggggg ngan nenek yer :D

    ReplyDelete
  40. hehe.. sweet lah.. peluk x lepas..

    ReplyDelete
  41. Manjanya budak2 nie kat akak,anak sapa ni kak?

    ReplyDelete
  42. Wah berwajah baru hari.

    Welcome Acik , semoga Acik cepat sembuh. Sunyi rasanya Acik tak menyapa di blog saya.

    ReplyDelete
  43. salam acik erna,
    semoga sihat selalu... gastrik ke?

    ReplyDelete
  44. Harap dah bertambah baik dah..Semoga dah sihat dan boleh dokong cucu..

    ReplyDelete
  45. Alamak! Nsb bek tak bermalam kat spital sbb boring oh!

    Acik jaga kesihatan k?

    ReplyDelete
  46. La.. sakit perut nape tu kak?

    ReplyDelete
  47. semuga acik dah bertambah baik..take care !!..

    ReplyDelete
  48. Alhamdulillah syukurkan.... semoga sembuh seperti sediakala,

    ReplyDelete
  49. rehatlah dulu acik...
    tenang2kan hati hehe...

    ReplyDelete
  50. Semoga dah sembuh hari ni... take care

    ReplyDelete
  51. alhamdulillah dah sihat.
    hi...salam ziarah..

    ReplyDelete