Monday, January 2, 2012

BERCUTI SEMENTARA

Assalamualaikum


Minta maaf pada semua kawan ye
rasanya acik kena bercuti sementara
Laptop acik ni kena masuk wad.

Dah teruk ni
walau macam mana pun Alhamdulillah
dah 5 tahun usianya baru esok nak hantar masuk wad
masa acik guna desktop dulu tak sampai dua tahun
dah kena repair dan dah 3 kali beli..tiga2 dah out.
keputusan  ganti dengan laptop dulu 
memang tepat la..sebab dah hampir 5 tahun 
baru nak hantar repair.
banyak blog yang acik tak dapat tinggalkan komen
dan acik jugak tak dapat nak menjawab komen.
Acik minta maaf ye.

Acik harap cepat laptop ni sembuh dan keluar wad.

Jumpa lagi Insyaallah


p/s terima kasih pada semua kawan2 yang sudi meninggalkan komen disini

51 comments:

  1. acik

    ayu memahami, sebab lappy ayu pun dah hampir 5 tahun usianya bila bulan 6 nanti

    tapi dah 2 kali gak ayu pi services..

    jgn lama2 acik, nanti ayu rinduuuuuu

    ReplyDelete
  2. achik cantik la layout baru ni, netbook sy yg baru setahun jagung ni pun dah bengong2 dah achik, tah lama tah tidak hayatnya nanti

    ReplyDelete
  3. Sallam kak cik,

    Tak per bagi dia peluang rehat2 kat sepital, Kesian dia hari2 kena ketuk..

    ReplyDelete
  4. Wahh... Dalam sakit2 laptop tu sompek lagi bertukar cat blog akak ni... hehe..

    Laptop sy ni baru masuk 2 tahun lobih.. Alhamdulillah, takdo masalah lg.. Cumo sokali hr tu yoo kono format balik semulo.. Mujur la adik sy mmg dalam bidang IT ni.. Dio yg tolong buekkan.. hehe..

    Mudah2an copek sihat yoo laptop akak tu..

    ReplyDelete
  5. assalam acik..takmo lama2 biarkan laptop masuk wad ya..cantik baju baru blog acik ni !!..

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh yee..

    klu dia masuk hospital tu faham2lah,melalu pengalaman sya.. boleh tahan jugalah belanjanya, lagi klu dihantar ke kedai c..na.

    ReplyDelete
  7. mak, hebat tuh 5 thn. jenama aper? windu kt mak... cepat2laa letop tuh sembuh...

    ReplyDelete
  8. sabau ye , acik biasalah tu kena gak sesekali masuk wad. kalau tak boleh gak, kena ganti baru kot : )

    ReplyDelete
  9. ok xpe..sedangkn org pun boleh "hang"..inikan pulak lappy..sabo jer la.

    ReplyDelete
  10. ok acik, kami menunggu entri terbaru dari acik...:)

    ReplyDelete
  11. Takpelah bagi dia rehat,tapi kalau dah ok jangan tunggu lama2.

    ReplyDelete
  12. lappy tak de depan mata maacam org bercinta kita kann.. teringat..

    ReplyDelete
  13. aloor kena servis ke acik ..
    hurmm x per setia menanti ;)

    ReplyDelete
  14. kak erna ni org baru nak masuk dia dah nak bercuti pulak hehe..jangan lama2 kak..rindu nanti

    ReplyDelete
  15. harap laptop nyer copek sembuh yer acik..:)

    ReplyDelete
  16. Takpe Kak. Kami sabar menanti. Template baru.. rasa segar ke bila singgah ke mari. :-)

    ReplyDelete
  17. eita faham...
    pc eita pun selalu masuk wad...sekarang dah ok sebab ganti pc baru....
    xyah nak pening kepala nak baiki..

    ReplyDelete
  18. layout baru blog akak ni cantik la..sukeee...

    saya faham...yana pun skrg ni dh jrg dpat balas komen atau buat lawatan tapak laju2 kat blog kwan2..selalunya mlm2 buta atau pagi2 buta baru dapat balas jejak :)

    ReplyDelete
  19. takpo kak..nnt elok la dio..klu tk elok, boli baru la..hehhe..

    Kok banyak tangan eh, tu lah yg jadi kak.. jago bebaik..sploh tahun pun bulih pakai lagi, cam pc sey ni hah..Alhamdulillah. (bukan blh puji bona komputa nih..hehe)

    ReplyDelete
  20. semoga laptop cepat sembuh ye kak :)

    ReplyDelete
  21. harap laptop acik cepat sembuh ya nanti rindu-rinduan lak kami ngan n3 acik..hehe

    ReplyDelete
  22. suruh beli yg baru tu.....take care, K. erna!

    ReplyDelete
  23. Assalam kak, mmg boringkan bila laptop atau pc rosak nak juga jenguk2 blog walaupun sekejap heheh. Cantik rumah baru akk ni

    ReplyDelete
  24. Hi Kak Erna! Pekabar? Laptop rosak apa? Harap cepat-cepat baik laptopnya. :)

    ReplyDelete
  25. Harap2 lappy akak cepat sembuh.....

    ReplyDelete
  26. salam acik..
    kira ok la tu acik..lappy ieja setahun sekali msk wad ..maklum je la byk tgn..selamat thn baru acik..

    ReplyDelete
  27. Nnt bile dah sembuh bole la sambung citer semula..

    ReplyDelete
  28. alahi .. org dh balik cuti .. dia baru nak bercuti nih ..

    ReplyDelete
  29. wah! cantik layout baru ni..harap2 janganlah lama laptop tu dalam wad...nanti windu sama akak...

    ReplyDelete
  30. takperlah laptop pun kena masuk wad jugak acik..servis..hehe..

    waah..masuk2 tengok template dah baru...lawa2..sejuk mata memandang..heee..


    Kalau datang Kelantan rogerlah ya Acik..jemputlah datang raya cina nanti ker..hehe

    ReplyDelete
  31. ok acik.. kita singgah ni..
    kita tunggu je..

    cantik la bekgroundnya... kehijauan...

    ReplyDelete
  32. nak mintak beli yg barulah tu.. hehehe maklumlah dah masuk tahun baru semuanya nak serba baru....

    ReplyDelete
  33. siap angkat notis..^__^

    moga cepat kembali..

    ReplyDelete
  34. ok akak..saya tunggu..heheh..moga cepat sembuh laptopnye

    ReplyDelete
  35. selamat tahun baru kak erna..

    semoga cepat sihat lappy kak erna..

    5 tahun baru nak rosak.. berbaloi sgt lah tu kak..

    cantik background baru blog

    ReplyDelete
  36. nak wat camnekan kak...dah sakit

    mesti ati rindu kat kak erna :)

    ReplyDelete
  37. semoga laptop acik tak apa2
    selamat tahun baru cik ;DD

    ReplyDelete
  38. Salam Acik,

    Harap2 tu cepat lah baik ya....

    ReplyDelete
  39. patutlah senyap je
    dan sya terkejut eh..ni blog kembar sya ke? ;p

    ReplyDelete
  40. bagi laptop tu makan ubat kebal2 sikit..hhaaaa..

    ReplyDelete
  41. belum baik lagi lappynya kak..rindu akak lah

    ReplyDelete
  42. Lepas cuti nanti sambunglah semula. Saya seita menanti ... cewah.

    ReplyDelete
  43. saya dtg singgah sini jenguk acik..

    ReplyDelete
  44. salam acik...

    gambar acik er tu? comeynya berpelukan...

    ReplyDelete
  45. takpe acik,rakan2 blog takkan lupakan acik punya !

    ReplyDelete