Followers

Saturday, December 25, 2010

ULANG TAHUN - 28 TAHUN SUDAH..SYUKUR ALHAMDULILLAH.

Assalamualaikum.

25hb.Disember,1982..28 tahun dahulu.

Kurus aje..tak percaya..lihat gambar..he he.

Selepas 28 tahun..heran..camanalah boleh jadi macam ni kan..bulat..

Alhamdulillah..diberi kesempatan untuk bersama sehingga kini dengan 3 hero..Alhamdulillah..syukur pada mu ya Allah.

103 comments:

  1. semoga bahagia hingga hujung nyawa kak..abang tu baik sangat2..macam tak tau marah yo sey tengok..hehe

    ReplyDelete
  2. happy 28th aniversarry...tahniah kak..semoga akak n abang berbahagia selagi hayat dikandung badan

    ReplyDelete
  3. semuo eh sihat2 belako kan kak?
    alhamdulillah...!

    selamat ulangtahun~28((lamo tuuuuu...)semoga bahagia membawa ke syurga...!




    psstt...sihat tu sobab makan tang sodap2 eheheheheh...!

    ReplyDelete
  4. salam

    tahniah atas sambutan ulangtahun perkahwinan. semoga sentiasa berada dalam perlindungan Allah jua.

    tentu banyak memori yang telah dikongsi selama 28 tahun tu.

    nampaknya saya lebih senior. hehe

    ReplyDelete
  5. sekom.

    Tahniah.moga terus kekal hendaknya....

    ni alamat email kita.

    ainiwatanabe@hotmail.com

    ari senin?alamak kalo sebelah ptg kita ada hal....kk Erna fkr le arinya ya....29hb n 30 tak leh...nak g jln.huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  6. anymz..terima kaih anymz..tak yah puji bona abang tu nim..kok jumpo anim ngsn tapa pun..ngusik yo kojo e..he he..

    ReplyDelete
  7. izah..terima kasih izah..insyaallah..amin..

    ReplyDelete
  8. kak long..alhamdulillah..sihat
    terima kasih kak long..

    ReplyDelete
  9. al.lavendari..
    salam kembali..
    terima kasih atas ucapan.

    ReplyDelete
  10. anie,nagoya..terima kasih anie..
    nanti akak email ye.

    ReplyDelete
  11. Salam Kak erna..selamat menyambut ulang tahun perkahwianan ya..alhamdulillah dah 28 tahun...semoga akk n abg di beri kebahagian,dan kesihatan yg baik selamanya

    ReplyDelete
  12. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Buat Kak Erna Sayang....


    Kena turunkan petua ni kak...


    hehe..

    ReplyDelete
  13. happy 28th aniversarry..moga panjang umur dan murah rezki..Ameen

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.
    Tahniah buat kak Erna.
    Selamat ulangtahun pernikahan, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.

    Kak Erna pandai belai cik abang, tu yang 'membesar' dengan sihat tu. he3.

    TQ

    ReplyDelete
  15. salam reen..terima kasih.
    tak de petuanya reen..reen pun dah pandai.janji bekerjasama,sabar dan bertolak ansur..

    ReplyDelete
  16. salam sal..ameen..
    terima kasih sal..

    ReplyDelete
  17. Admin P&P..
    terima kasih..amiin.
    tu la kan..tah macam mana boleh membesar..he he..

    ReplyDelete
  18. happy anniversary kak. aaa. capo mekap maghin tu? jeng jeng jengggg!

    ReplyDelete
  19. jah..terima kasih jah..
    ish2 ado jeng jeng pulak tu..nasib dah aman...

    ReplyDelete
  20. Salam Kak Erna.
    Tahniah kak. Semoga ke hujung nyawa. Diberkati di dunia dan di akhirat.
    Semoga sihat walafiat menjalani kehidupan. Kekal bahagia hingga ke syurga. Amin.

    ReplyDelete
  21. slm kak erna....hepi aniversarry utk akak & suami, alhamdulillah ...semoga kekal dan bahagia ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah kak..tahniah.
    Moga terus la bahagio...walopun bulat, moga Allah bagi kesihatan yang baik kek akak sekeluarga...

    iyo lah kak...dari jaman gambut cik abang akak tu kombang...sampailah ke zaman akak dan dio pun dah kombang...hahha..

    ReplyDelete
  23. salam kembali roha..aminn,,dan terima kasih roha..

    ReplyDelete
  24. ida..salam kembali..
    terima kasih..

    ReplyDelete
  25. acik..ha ha ha..goli hati akak..dari jaman rambut gombang sampai..badan pun kombang yo cik..he he..aci pandai..
    terima kasih acik.

    ReplyDelete
  26. 28 tahun kak... lama tu semoga bahgia kekal berpanjangan...

    kak dah 28.. ok lah kembang camtu.. yg saya ni 8 tahun pun belum... kembang jugak... ;)

    ReplyDelete
  27. salam yong..alhamdulillah..dah 28 tahun..
    ada juga yang tak kembang yong..tapi..akak dan abang ni dah berganda-ganda kembang nya..he he..

    ReplyDelete
  28. tahniah kak....dah 28thn...jauh lagi perjalanan saya...mudah2an kehidupan tambah bahagia bersama anak2...doakan saya juga begitu...:)

    ReplyDelete
  29. makan yo kojo besar la deh hehe.. selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 25..

    ReplyDelete
  30. oops silap.. bukan 25 tapi yg ke 28 hehe

    ReplyDelete
  31. Happy anniversary kak.. semoga bahgia hingg akhir hayat.. takpe kak badan naik sobab isteri dio pandai masak dan mmg sodap masakan ye..

    ReplyDelete
  32. tahniah erna. semuga bahagia berkekalan...

    ReplyDelete
  33. hang kurus dah bertukar jadi hang bulat. syukur... rezeki murah tu!

    ReplyDelete
  34. Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 28 Kak Erna.

    Oklah tu kak, maknanya hati senang, akap pandai masak, semua pun sihat...:)

    ReplyDelete
  35. Tarikh sama anniversary kita.

    Selamat anniversary buat Erna semoga berkekalan hingga keanak cucu.

    ReplyDelete
  36. Mahasayang..terima kasih..insyaallah..mahasayang juga akan berkekalan hingga ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  37. zino..yo lah kan..makan..masak..tido..mana tak bosa kan..
    camano boleh silap pulak ni..mudo lak 3 tahun..he he..

    ReplyDelete
  38. iina.terima kasih..
    lepas ni..kena kurangkan masak ni kan..he he..
    tapi rasa dah terlewat lah..

    ReplyDelete
  39. kak pah..terima kasih..insyaallah..

    ReplyDelete
  40. salam IM..terima kasih..
    betul la..dah bulat2 seisi rumah..he he..

    ReplyDelete
  41. salam yus..terima kasih..
    kalau akak berenti masak sekarang ni pun dah terlambatkan..he he..

    ReplyDelete
  42. salam zaitun..terima kasih..
    memang sama la ulang tahun kita..beza setahun je.

    ReplyDelete
  43. Alhamdulillah....

    semoga bahagia ke akhir hayat

    honey moon mano kak ari ni? ;p

    ReplyDelete
  44. happy 28th anniversary kakErna..semoga terus bahagia hingga ke hujung nyawa...


    kenapa tak besarkan sikit gambar tu kak? kecik sangat..

    ReplyDelete
  45. salam sya..terima kasih..
    dah balik pun sya..tak jauh peginya he he..

    ReplyDelete
  46. salam yatie08..terima kasih..
    saja bagi kecik..malu la..he he..dah lama sangat gambar tu..

    ReplyDelete
  47. Aslmkm.
    Selamat ulang tahun perkahwinan ke 28. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
    Tq kerana follow saya. Alhamdulillah. Saya pun follow balik.

    ReplyDelete
  48. Aslmkm.
    Happy Belated Anniversary.
    Maaf la, semalam tak sempat berkunjung.
    Hampir semua kita serupa kan? ... melebar jer! :)

    ReplyDelete
  49. selamat ulangtahun perkahwinan kak erna.. semoga terus kekal berbahagia dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  50. kak G..wksallam.
    terima kasih kak G..
    Betul la kak G..melebar..he he.

    ReplyDelete
  51. tahniah...28 tahun dahhhhh.....jangan diherankan dulu dan sekarang. Dulu dia tak mrasa lagi masakan kak Erna! hehehehee

    ReplyDelete
  52. Kak thniah.. semoga kekal ke akhir hayat.. pe petua spya umah tgga kekal smpai skang????he..he..

    ReplyDelete
  53. Alhamdulillah.. tahniah ye kak..
    nak kawen tu senang.. tapi nak mempertahankan perkahwinan tu yg payah kan kak..
    (org skrg ni, jgn kata 28 tawon.. 6 bulan pon tak tentu lg buleh bertahan!!- sedih laaa..)

    Mau tak naik badan cik abang tuh.. akak jaga baik punya..
    1 tawon naik 1 kilo.. 28 tawon???.. tu yg jadi camtuh tuh kan.. kehkehkeh..

    Semoga rahmat dan redha Allah sentiasa bersama akak sekeluarga..

    semoga cinta akak Allah retui sampai syurga.. ameen.

    ReplyDelete
  54. Kak Erna,

    Tahniah! Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 28...lama tuu..insyaAllah berkekalan hingga ke syurga..aminnn

    ReplyDelete
  55. tahniah kak erna...rase belum terlewat nak ucapkan....

    semoga kak erna bahagia disamping suami tercinta sehingga keakhir hayat aminnn....

    ReplyDelete
  56. Salam Kak Erna,


    Alhamdulillah.....Tahniah!

    ReplyDelete
  57. salam kak erna........ moga bahagia hingga keakhir hayat

    ReplyDelete
  58. Kak Erna,
    selamat menyambut ulangtahun perkahwinan! Lamanya, 28 tahun. Semoga bahagia hingga akhir hayat! :)

    ReplyDelete
  59. MOGA BAHAGIA HINGGA HUJUNG NYAWA..
    amin

    ReplyDelete
  60. sbb bahagia tuh..
    selamat ulang tahun ke-28

    ReplyDelete
  61. dah 28 tahun? tahniah sis...semoga bahagia selamanya...apa petua utk kekal bahagia sampai 28 tahun tu kak?

    ReplyDelete
  62. Salam my dear sis..:):)

    Aduhaii...minta ampun minta maaf yaa
    terlewat lakk nak wish nii
    Happy Belated Anniversary yaa kak..
    MOga ikatan kasihsayang kan bertambah erat dan berbahagia selamanya..Amin...:):):)

    ReplyDelete
  63. Kak... terlewat sikit... selamat hari ulang tahun perkahwinan buat kak erna dan ... semoga sentiasa diberkati dan dirahmati ALLAH...

    ReplyDelete
  64. Salam fa..terima kasih.
    nak buat camana kan..dah semuanya membesar..he he..

    ReplyDelete
  65. mizct10..terima kasih..
    tak de petua khas..semua pun mesti tau kan..bertolak ansur..

    ReplyDelete
  66. salam tiny..
    terima kasih tiny..\ha ha..nasib akak tak sampai 28kg naiknya..
    baru naik 20kg je..sejak kawin tu.he he..
    banyak tu tiny..20kg..

    ReplyDelete
  67. mok cik..terima kasih insyaallah..dengan izin allah jua..

    ReplyDelete
  68. salam ainnoraini..amin..
    terima kasih ain..

    ReplyDelete
  69. Ibusayang..terimakasih..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  70. salam yatie..terima kasih..
    alhamdulillah yatie..

    ReplyDelete
  71. Happyirfa..amin..dik
    terima kasih..

    ReplyDelete
  72. salam wahida..terima kasih..alhamdulillah..hingga kini..

    ReplyDelete
  73. salam Tini..terima kasih..
    tak perlu minta ampun minta maaf..akak faham..
    ada masa akak pun macam tu jugak..terlewat..kerana kadang2 lewat dapat online..
    sekali lagi terima kasih tini.

    ReplyDelete
  74. salam anie..terima kasih banyak anie..tak pe anie..tak terlewat

    ReplyDelete
  75. Akak masak sodap2, bosa la semuo ehh... hehe..

    selamat ulangtahun kak...moga bahagia selalu hendaknya... Amin...

    ReplyDelete
  76. happy anniversary kak erna...
    sorry la lambat wish..ieza ni memang dh jarang ada masa nk tengok blog..kak erna 25dec...ieza 26dec...dekat2 jer...
    semoga lebih bahagia selalu dn kekal hingga ke hujung nyawa...

    ReplyDelete
  77. happy anniversary bt akak&suami..semoga kekal hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  78. azz..terima kasih..tak do la sodap bona tu azz..yang bona e..suko makan ..mano tak kombang..he he..

    ReplyDelete
  79. ieza,,terima kasih ieza..
    happy annivesary juga buat ieza..

    ReplyDelete
  80. SALAM,
    SELAMAT HARI ULANGTAHUN PERKAHWINAN. DIDOAKAN BERKEKALAN DAN SEJAHTERA

    ReplyDelete
  81. LF..salam kembali..terima kasih..

    ReplyDelete
  82. selamat ulangtahun kak.. moga berbahagia hingga ke akhir hayat... bila dah bahagia.. badan pun bertambah bahagia la kot ye....

    ReplyDelete
  83. Happy 28th aniversary , Tahniah kejap aje kan! tup - tup tak lama lagi bermenantulah pulak kakErna.

    ReplyDelete
  84. Salam Kak Erna,
    Happy Belated Aniversarry kak...sorry lambat wish...moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan semoga hidup sentiasa dlm keberkatan..Aminn..

    ReplyDelete
  85. cek na..terima kasih..
    betul la agakny kan..tu sebab..bertambah bulat..he he..

    ReplyDelete
  86. salam wan..terima kasih..
    insyaallah..ada jodoh anak..dapatlah akak anak perempuan kan..

    ReplyDelete
  87. salam yatie..terima kasih..
    amin..terima kasih juga atas doa yatie..

    ReplyDelete
  88. tahniah kak erna dan suami...semoga terus bahagia hingga hujung nyawa

    ReplyDelete
  89. ibuintan..terima kasih..
    insyaallah..

    ReplyDelete
  90. salam erna...selamt ulang tahun perkahwinan erna yg 28...Alhamdulillah..moga senantiasa di kurnia Allah segala barakah!
    besar panjang dah anak2..mak nye kiut miut jek!

    ReplyDelete
  91. mokwo..salam kembali..terima kasih..
    maknya mana ada kiut..dah kembang he he..

    ReplyDelete
  92. Salam Kak Erna.
    Semoga diberkati dan dirahmati Allah swt. Hujung dan awal tahun setiap tahun memang agak sibuk sikit, akak.
    Nak catat sesuatu kat blog pun tak sempat dek di sergah dengan kesibukan yang lebih menuntut perhatian. Terima kasih akak kerana sudi dan sering meninggalkan jejak di blog Ilham Ikhlasku yan tidak seberapa ini. Wah, n3 akak yang ini dah banyak comment la. Tahniah akak.Hepi New Year 2011.

    ReplyDelete
  93. roha..salam kembali..
    n3 ni..banyak komen..sebab akak lama tak menulis..tapi walau bagaimana pun terima kasih pada roha dan semua yang sudi menjengah dan meninggalkan jejak diblog akak ni..
    terima kasih sekali lagi roha..

    ReplyDelete