Friday, December 10, 2010

JANJI UPDATE, WALAUPUN RINGKAS..

Assalamualaikum.
melayan hero bongsu di cuti sekolah.

 makan makan di marry brown.sendayan
 ayam dua ketul dengan kentang..tah apa nama yang diordernya..akak lupa nak tengok.yang penting dia dah makan sampai habis..
 Ayah dia..tak boleh tinggal nasi.nasi ayam Mb..
Habis cerita makan..kita sambung sikit cerita buku..buku yang akak sedang baca sekarang..tajuk buku 'kenali 15 superfoods dalam alquran.'tulisan Normadiah Daud'



33 comments:

  1. salam kak..tentu seronok hero bongsu akk tu hehehe..

    ReplyDelete
  2. Salam kak Erna,

    Saya belum pernah jejak kaki kat marry Brown ni...:D

    Nampak sedap juga menunya ye!!

    ReplyDelete
  3. salam rosaliza..seronok sangat dia.

    ReplyDelete
  4. salam yus..akak pun dah lama tak pi marry brrown ni..tapi baru2 ni bila buka kat sendayan tu yang akak cuba tu..sedap pulak..nasi lemak pun ada..mee kari pun ada..

    ReplyDelete
  5. saya makan marry brown masa p manjung dulu lepas observe student kat sitiawan.. boleh tahan gak lah kan.. lgik pun tak ramai org.. mmg saya suka sgt hehehe.. boleh makan sorg2 xde org kacau.. tapi bila dah kat sini.. semua tuh kalau nak makan kenalah masak sendiri jek ;)

    ReplyDelete
  6. iin..memang tak ramai orang..aman tenteram aje makan..masa akak pegi tu..akak 3 beranak je..
    kali ni..rasa sedap pulak..mee kari dia pun sedap..

    ReplyDelete
  7. sekom.
    hero cuti sekolah.kk Erna pun cuti keje ke?bleh tnya kat kk Erna buku apa yg best utk dBaca?....ari tu ada beli buku novel.tapi cite yg membosankan.best lagi cite2 kat blog.

    ReplyDelete
  8. anie,nagoya..nbalik mesia nanti..datang mah akak..boleh berguru camana nak cari novel yang tak membosankan..he he..

    ReplyDelete
  9. kak,
    nanti share 15 superfood tu.. ;)

    ReplyDelete
  10. salam yong..kebanyakkannya..harian..macam bawang,halia,bawang putih,timun..termasuk juga.delima,buah tin dan kurma..

    ReplyDelete
  11. walaupun ringkas tapi padat...!

    sodap ko nasi ayam marry brown tu kak?

    ReplyDelete
  12. saya tak pernah makan lagi kat marry brown ni. nampak best jer makanannya...

    ReplyDelete
  13. Aslmkm Erna.
    Hmmm ... anak era sekarang memang suka gitu. Kita pun terikut juga ... lama2 makin debab! :)
    Elok juga ada orang bukukan apa yang jelas ada di dalam Al Quran.

    ReplyDelete
  14. salam...

    ala..kak..anak kesayangan kan tu..:))

    ReplyDelete
  15. salam
    kak erna..saya suka posting yg simple2..ada gambar,ada sikit caption...kalau panjang berjela2..huhhhh amik masa nak baca...

    ReplyDelete
  16. Salam Kak Erna,


    anak-anak suka makan kat sini sebab ada buaian dan bubur mangkuk besar !

    ReplyDelete
  17. bila tengok anak-anak kita makan sampai habis, otomatik kita pun sama kenyang..

    kan kak ?

    ReplyDelete
  18. salam.
    mi curry sedap ek?
    bubur sedap tak?
    x pnah rase lak menu tu

    ReplyDelete
  19. kakErna, budak2 memang suka makan makanan2 yg cam ni kak... takpelah cuti2 sekolah ni bawak2 gi jenjalan makan2 hehehehe....

    ReplyDelete
  20. kak long..
    sodap..akak raso sikit.sobab akak tak makan nasi ayam.akak makan kontang goreng tu yo..

    ReplyDelete
  21. akak pun baru aje makan kat sini..baru buka..dulu2 rasa tak sedap sangat..sekarang ni.kena pulak dengan selera..

    ReplyDelete
  22. wksllam kak G..memang betul tu..makin sendat semua seluar baju..
    nasib pun tak selalu sangat bawak..
    betul kak G..walaupun isi buku ni rengkas saje..

    ReplyDelete
  23. SR..salam kembali..semua anak..anak kesayangan..

    ReplyDelete
  24. salam kamsiah..ada masa panjang jugak akak tulis.

    ReplyDelete
  25. salam reen..betul tu reen..tengok anak makan..seronok rasanya..sampai kita pun tak makan..
    reen..akak tak duduk atas buai..pening..tapi anak suka sangat dok atas buai tu..

    ReplyDelete
  26. salam dahlia..
    pada akak mee kari dia memang sedap..tapi..buburnya kurang sikit..sebab tak de sup nya..

    ReplyDelete
  27. Salam yatie08..tu la kerja akak cuti sekolah ni..jalan2..makan2..sampai sendat seluar baju..he he..

    ReplyDelete
  28. salam my dear sis Erna:)

    Cuti2 camni..ada jek kan sis agenda makan2..:):)Ok ke sis..menu2 kat MarryBrown ni..:)tinie tak pernah try!

    ReplyDelete
  29. Salam kembali tinie..
    dulu..tahun 90an..dah ada kan merry brown ni..tapi tak sedap..
    baru2 ni ada buka dekat jugak lah dengan opis akak..pi cuba..sedap pulak..
    tapi tak boleh selalu kan..

    ReplyDelete
  30. Salam kak Erna.
    Saya n my daughter selalu makan nasi ayam kat kfc aje. Nak cuba gak la kat marry brown ni.tengok yang akak snap ni sedap aje....teringin la pulak.

    ReplyDelete
  31. salam kembali roha..memang sedap.tapi kata kawan akak..kalau kfc..kat mana2 pun sama sedapnya..tapi kalau di mb katanya..tak sama.ada tempat sedap dan ada yang tidak..cuba la dulu ye..

    ReplyDelete
  32. Akak,
    suma makanan best2..
    Kenyang mata saya nengok..
    hehehe

    ReplyDelete
  33. misgee..he he..mata pun kenyang samakan..bukan perut aje..

    ReplyDelete