Tuesday, July 6, 2010

HILANG TAH KEMANA..

Assalamualaikum..

tadi dah siap buat n3 dah publish pun..tapi..bila tengok..tak de apa2 pun..yang keluar..alahai kemana perginya..betul ke..line tenet..kena sawan sekarang ni..

dah cari kat draff pun tak jumpa..dah la masa mula nak buat tadi,..aku upload gambar tak bolih..terpaksa panggil hero bongsu..dia dah tolong godek2 kan..jadi..dapat la aku upload gambar..

aku dah siap upload..dan tulis..dengan panjang lebar..sampai masa publish..tak ada ape2 pun yang keluar..cuma ada tarikh dan ruang komen..jadi ..aku dah padam kan ..dan aku tulis semula disini..

Buat sedara ku zino..semoga dah bertambah tenang sekarang..dan semuanya kembali saperti sedia kala..aku juga turut sama merasa apa yang dirasakannya..seharian hari ni..aku risau dan sentiasa..teringatkan..dia..alhamdulillah..nampaknya dah kembali saperti sedia kala..

32 comments:

  1. salam kak,
    asma pun tak dapat nak buat posting apa apa..hb dah bawa kabel hp gi keje tak bawa balik..jadi tu yg kuar cete umar..sampai nie asyik lupa..kes nyaiya kan..hihihi..

    ReplyDelete
  2. Kak...rasanya ari ni ada problem ngan blogspot lah kak...dari ptg tadi komen box anie 0 je...malam ni baru nampak...

    ReplyDelete
  3. slam kak erna,
    td dah prasan kak erna tak posting apa2, cuma ada tarikh dan komen, ingat saje buat camtu

    ReplyDelete
  4. KakErna , saya dah penah kena macam tu, dah lah berjam - jam duk karang ayat tiba - tiba ilang pulak,last - last ilang mood.
    Tapi hari memang masaalah dengan komen box saya rasa..saya saya tulis komen pun tak sangkut..begitu juga orang yang beri komen kat kita pun tak sangkut..tak pa sabor je...

    ReplyDelete
  5. Salam
    Nampaknya hari ni blogspot memang pening sampai tengah malam..siang tadi lagi sengal..tak boleh baca komen..malam ni dah boleh buka kotak komen tapi masih ada yg tenggelam timbul juga..

    ReplyDelete
  6. Sabor je la, kan? Fa pun pernah kena sekali dua....grrrrrr

    ReplyDelete
  7. Semua buat post pasal blogspot buat hal ehh.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. salam,

    blogspot tu demam semalaman tengah malam tadi macam dah ok tapi pagi ni demam masih tak kebah lagi hehe..

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Erna,

    Ibupun pernah 2-3 kali jadi cam tu. Rasa blogspot yg problem, sebab masuk web lain ok jerk.

    ReplyDelete
  10. semalam mmg problem la kak erna..
    ain punya pun sama jugak...bile type kat komen tu,satu pun tak masuk

    ReplyDelete
  11. yelah kak erna.....nak comment pun kdg2 comment x kuar....:)

    ReplyDelete
  12. .....sawan En Blogspot dah pulih.
    Tak jadi mogok.

    :)

    ReplyDelete
  13. memang ada masalah blogspot tu...
    saya pulak masalah komen.. posting ok

    ReplyDelete
  14. asma..tak pe..cerita umar selalu pun akak suka..comel dan montel..suka tengok gambar umar..

    ReplyDelete
  15. anie..semalam memang ada masalah..hari ni rasanya dah o.k..petang balik keje baru akak bukak..tengok o.k je..

    ReplyDelete
  16. ibuintan..tu yang haru tu..akak dah tulis panjang lebar..siap ngan gambar sekali..lepas publish tengok2 sepatah pun tak keluar..he he.

    ReplyDelete
  17. wan..memang kan..semalam akak juga dah hilang mood..tapi..dia dah keluar tarikh je..kena juga buat lagi sekali..walaupun cerita dah lain..
    memang sabo pun wan..he he..tu yang kena tulis jugak sebab sabar la tu...

    ReplyDelete
  18. pinatbate..nampaknya hari ni dah o.k kan..balik kerja tadi..dalam kol 6ptg akak buka..dah tak de masalah nampaknya...

    ReplyDelete
  19. Fa..memang kena sabar..akak baru pertama kali kena ni..tu yang kelam kabut sikit..nak cari hilang kemana tu...tapi sampai last tak jumpa..he he..

    ReplyDelete
  20. azz..bilo baco blog orang lain..barulah akak tau..bukan akak sorang kena tipu..he he..

    ReplyDelete
  21. salam PM..tak pe..agaknya dah orang bawak pi klinik dah baik demamnya..hari ni..dah o.k dah..tak ade masalah nampaknya..

    ReplyDelete
  22. salam ibusayang..ha ah kan..ramai yang kata..blogspot yang demam semalam..hari ni dah pulih nampaknya..

    ReplyDelete
  23. ainnoraini..hari ni..alhamdulillah..dah o.k.kan..dari tadi akak bolih baca dan komen..ni..

    ReplyDelete
  24. ibuhani..hari ni..dah bolih tinggalkan komen..akak dah buat tadi..ada..dah tak hilang macam semalam...

    ReplyDelete
  25. he he..biarlah sawan dah elok..dapat baca cerita cklah lagi...

    ReplyDelete
  26. a kl citizen..hari ni dah o.k kan..dah bolih komen dah.

    ReplyDelete
  27. Aslmkm Erna.
    Terkena wabak Maya. :)
    Mmg teruk la server kita ... atau saja jer buat supaya orang ramai tukar produk baru ... atau ada orang yg tak berapa nak baik tu sajer jer kacau suker tengok orang susah! :((

    ReplyDelete
  28. salam kak G..banyak betul atau nya ni..he he..yang sebenarnya..saya pun tak tahu kak G.apa masalah sebenarnya..

    ReplyDelete
  29. Iyalah ada problem sebab bila tengok kat komen ada yang tenggelam timbul.

    ReplyDelete
  30. sekom kak erna.
    time kasih sudi ke blog saya..salam kenal dari sy...

    ReplyDelete
  31. salam zai..dah hampir pulih dah kan..cuma lambat je..

    ReplyDelete
  32. salam anie..terima kasih dari akak..dan salam kenal juga...

    ReplyDelete