JellyPages.com

Saturday, June 11, 2011

KEMANA KITA

Assalamualaikum..


Sabtu datang lagi..
agenda utama hari ni..kenduri..
insyaallah nanti akak  share ke mana ye

kemudian nak kehospital..
melawat sedara akak yang sakit.

kawan kawan kemana hari ni
esok dah ahad.
hari isnin dah sekolah kan.

Insyaallah kita jumpa lagi.

35 comments:

  1. slamat pagi Kakerna,

    pagi ni saya ke rumah jiran ada kenduri kahwin, petangnya pula ke rumah satu lagi ... gotong royong untuk kenduri esok pulak

    hari ni gantung piuk..

    ReplyDelete
  2. tak kemano-mano pun kak....
    lom ado perancangan lagi...selalu ea last minit...!!heheh!!!

    ReplyDelete
  3. Kakak kerja half day hari ini. Petang bawa anak jalan sebelum ke sekolah buka kan.... Esok dah nak hantar anak balik asrama. Malam ini hadirkan diri ke rumah kenduri pengantin sebab esok tak dapat hadir.

    ReplyDelete
  4. saya pun nak pergi kenduri kejap lagi. memandangkan cik abang ada hal jadi pergi lambat sikit...
    kejap je sekolah dah nak bukak kan? tak berkesempatan pun bercuti ke mana2 sbb cik abang sibuk memanjang...

    ReplyDelete
  5. Tak poie mano2 kak... Duduk yoo kek ghumah ni haa...

    Kain baju bolungguk dah stenbai menunggu utk dilipat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. kenduri mmg banyak sampai wiken ni kan kak...

    hari ni saya nak pi berlaga perut dgn kawan baik....dia pregnant twin...sangat excited utk dia

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum my dear sis..Kak Erna
    :):)

    Hari ni...memangggg tak leh ke mana2 dah..hehehe...kena ngemas umah!

    ReplyDelete
  8. salam petang erna kusayang~heee...mommy mai ni nak numpang setenguk ayaq teh...heee,pi kenduri kawen kat mane tu.....

    ReplyDelete
  9. Duduk rumah aje boring sangat tapi esok ada kenduri kahwin depan rumah.

    ReplyDelete
  10. Acik...Mp dop umah jer...join ngan anak2 tgk tv dri pagi sampai petang..Ingatkan esok (Ahad) sekolah kat kelate ni dah bukak....Rupa2nya, cuti lagi(GB call brthu cuti prstiwa)..jadi Isnin jugak buka skolah sama ngan pantai barat..esok layan tv lagi ngan anak2...

    ReplyDelete
  11. ari ni saya on de way blik kuantan..hehe

    ReplyDelete
  12. ibuintan..meriah kan bil dapat ramai2 bergotong royong memasak..

    ReplyDelete
  13. kak long..last minit pun tak kisah..janji menjadi..he he

    ReplyDelete
  14. kakzakie..banayk xtvt hari ni..esok memang rasanya ramai dari kawan2 akan menghantar anak balik keasrama..
    tapi anak acik tak de yang dok asrama..

    ReplyDelete
  15. SMM..sama la kita..hari sabtu ahad pi kenduiri..kali ni lansung tak kemana mana..

    ReplyDelete
  16. azz..akak kono pi kenduri hari ni..jadi e..kain baju tu..kono tunggu giliran untuk dilipat..ha ha..

    ReplyDelete
  17. Ms.lilies..berlaga perut ye..lepas ni mek ayra pulak dapa adik twin..he he..mesti ibunya seronok sangat nanti..

    ReplyDelete
  18. wkmsallam tini..meemannng la sah2 tini tak boleh kemana2 he he..banyak perkaran nak dibereskan sebelum kesekolah semula isnin nanti kan..

    ReplyDelete
  19. mommylavender..jauh kenduri hari ni..2 jam lebih baru sampai..he he..tapi seronok..

    ReplyDelete
  20. assalam zai..en.abe tak balik ye..tak pe.nanti zai sibuk kan diri dengan kenduri tu..untuk menghilang sedkit kebosanan tu..

    ReplyDelete
  21. MPacik pun dalam kete tadi ada dewngar pasal cuti tu..bertambah sehari lagi MP boleh golek2 ngan anak2 tengok tv..he he..

    ReplyDelete
  22. assalam sarah..harap sarah selamat diperjalanan dan selamat sampai kerumah..

    ReplyDelete
  23. kak..
    semoga kakak sedara akak cepat sembuh

    ReplyDelete
  24. kasih..tadi akak pergi tengok..nampak sihat..cuma tenaga tak de..duduk pun tak larat..sian..meangis tiap kali jumpa akak.

    ReplyDelete
  25. Isnin, Kembali ke sekolah.. Yayy!!
    Malasnyerrrr :P

    ReplyDelete
  26. Salam Akak...
    Akak, Saya hari ni pun pegi 3 kenduri .....esok pun ada lagi....rasa saya itu last kot sempena cuti sekolah ni..he..he..

    ReplyDelete
  27. Akak..
    Muhd Fadzuan aliff tu anak sedara saya..kalau datang dia suka main laptop saya ni...masuk masuk lupa nak sign out dia..last2 nama dia yang lekat..he..he..

    ReplyDelete
  28. Aslmkm.
    Agenda kenduri sepanjang tahun nampaknya. Kan?

    ReplyDelete
  29. tak sompek lagi nak lawat .. esok nak cubo..

    ReplyDelete
  30. missgee..kata yeay..tapi mlas la pulak,..camna tu..he he..

    ReplyDelete
  31. Azi..he he..cam tu kisahnya ye..
    rasanya dah bermula sekolah nanti..kurang la sikit jemputan kenduri kan azi..azi pun kurang sikit sibuk melayan tetamu homestay kan..

    ReplyDelete
  32. Wkmsallam Kak G..cuti sekolah dah habis ni..kurang sikit kenduri kan..
    sabtu minggu tak la sibuk lagi..

    ReplyDelete
  33. Zino..tak po lah..dah sibuk nak buek camna kan..nampak ok lah acik tu..cumo tenago yo tak do..

    ReplyDelete
  34. saya dok umah je kak, amani demam pulak

    ReplyDelete
  35. assalam rosaliza..macam mana amani dah baik ke..demam nak ringankan badan agaknya tu..

    ReplyDelete