Tuesday, April 12, 2011

TERIMA KASIH

Assalamualaikum.

Terima kasih pada nieza 
yang bagi kad yang cantik ini sempena 
1st Blog Anniversary nya.

Akak kagum dengan tuan punya blog yang pandai buat dan beri macam2 award pada pengikut dan pembacanya..tapi sayang.akak memang tak pandai nak buat tu semua.

 
akak sharekan gambar ni ye..
mesti semua dah tau buah apa kan.


Akak ucapkan terima kasih pada semua yang sudi jenguk blog akak yang cuma cerita cerita biasa.
akak amat menghargainya..
Jumpa lagi..Insyaallah.

66 comments:

Pn Kartini said...

assalamualaikum kak Erna:)

Moga akak sihat2 di sana:)

Mana ada citer2 biasa...banyak juga ilmu di sini:):)tahniah sis:)

tksh juga ya kak kerna setia juga mengunjungi blog CM:):)

Nieza said...

Kak Erna, terima kasih sudi gantung poskad ni kak....seronok dapat kenal ngan akak dialam maya ni..tq..akak tak pandai bg kad pun tak pe kak tapi bagi buah yg kat pokok tu...hehe

kak Erna said...

waalaikumussallam tini..
alhamdulillah akak sihat..
akak memang suka mengunjungi blog tini..banayk yang akak dapat dari situ..terima kasih tini.

kak Erna said...

Nieza..terima kasih kembali.
nieza kenal ke buah apa tu he he..
akak jugak berharap satu hari nanti kita boleh bertemu..

kakngah said...

buah markisa tu kan kak??

Zareda Norman said...

kak erna
ada kengkawan kat perlis tak? nak kirim harum manis bleh??

Ms.Lilies said...

saya mmg confirm singgah sini baca kalo xde pape :)



xdpt masuk lg kak?
akak ada akaun gmail x?

Piasara said...

"kak...sama la ngan saya kak...tak buat apa2 ga/contest/kad ker apa sbb...........................taktau nak buat...hahahaha...seronok tgk kwn2 kita yg celik IT ni kan..saya celik gak tapi celik yg tak berapa nak luas..."

aNIe said...

Kak... beberapa hari tak dpt jengok blog akak...

Terima kasih kerana sudi berkongsi cerita dan kadang2 membuat anie tersenyum membaca blog akak... bagi anie ilham nak masak aper...

Dan terima kasih jugak pada akak yg sudi dtg ke blog anie...

Ati Masrif said...

salam kak,

tak tau buah apa tu..
mcm tomato tp bukan kan :)

zino said...

tu la den dah kobaan dulu dalam ni kito buleh dapek ramai kawan... botol tak? hehe

ibuintan said...

assalamualaikum kak Erna,

saya pun lom pernah beri award lagi, ada juga cadangan nak buat

terima kasih sebab kak erna juga selalu datang ke blog saya yang tak seberapa adanya tu..

terima kasih kak

dangarumbia said...

Ingat jambu, pastu, ingat apple... pastu baca komen, markisa?

Waaa... nanti nak suruh abg cari anak pokok markisa, boleh tanam kat rumah di klate tu.. :)

azi said...

Salam Akak..
Akak..saya lagi la tak pandai nak beri atau ambik kad ke..memang buta IT betul he.he...tapi saya nak ucapkan terima kasih kerana akak sudi jenguk ke blog saya yag tiada apa2 keistemewaannya langsug...saya memnag tak pandai kak ..gitu2 aje...
Akak..sekali nampak buah tu macam buah Epal...!

DDrfauziah said...

Aslmkm Erna.
Tak kisah la ... silaturrahim memang digalakkan.
Erna pun peramah & rajin berziarah. Memang baik tu.

~ Cik Azz ~ said...

adoii kak.. susah boto nak b/w dgn line tenet yg gilo ni... huhu..

Alaa kak.. masing2 ado kelebihan kat blog masing2... Akakpun rajin singgah blog sy.. mekasih jugak kat akak...

Blog sy lagi la mcm apo tah.. merapu meraban yoo lobih... hehehe..

tu buah apo tu kak..? Macam buah makisa pun ado gak tu.. sodap ehh makisa...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Baru baca di blog Kak Kasih tadi.Akak pun dapat. Seronok dapat kawan dari jauh. kannn ?

sal said...

alhamdulillah ye..dpt penghargaan drp peminat..
sal nipun minat gak pd blog kak erna tapi tak reti lagi nak bgi awrd pd kengkawan..

kak Erna said...

kak ngah..memang buah markisa la tu kak ngah..tapi akak tak berapa suka makan..masam.

kak Erna said...

zar..dah musim ke..akak pun upa nak tanya kawan tu..nanti akak tolong tanyakan..

kak Erna said...

Ms.lilies..tak boleh masuk lagi..tu yang frust tu..dah beberapa hari tak dapat..akak tak de akaun gmail..

kak Erna said...

Piasara..sama lah kita ye..tak berapa nak celik..tapi teringin kan nak buat macam kawan2 yang lain tu.cuma tak pandai..

kak Erna said...

anie..terima kasih jugak pada anie..akak tau anie kadang2 sibuk..semua nak urus sendiri..kalau anie tak masuk pun akak faham..

kak Erna said...

Ati Masrif..buah markisa tu ati..boleh makan camtu aje dan boleh buat kordial buah tu..

kak Erna said...

zino..he he..iyo lah tu..boto lah apo yang dikato an tu.
yang best he tu..dapek kawan dan boleh membaca macam2 cerito kan.

kak Erna said...

ibuintan..Waalaikumussalam..
terima kasih kembali ibuintan.
akak akan nselalau datang dan baca blog ni bila ada kesempatan..

kak Erna said...

assalam tie..memang buah markisa tu..tapi nak tanam kena ada para para tu..macam tanam anggur..tapi markisa senang hidup dan berbuah

kak Erna said...

salam kembali azi..sama lah macam akak..suka nak menulis disini..tapi nak buat macam2 tu tak pandai lansung kan..
tak pe la azi..janji kita dapat sama2 membca dan menulis kan..dan lebih utama..kita dapat kenal disini..
azi..buah markisa tu..

kak Erna said...

Wkmsallam kak G..saya memang suka menzirah kawan2 dialam maya ni..kalau ada kesempatan tu..semua saya nak baca ..yterima kasih kak G

kak Erna said...

azz..memang buah markisa la tu..azz suko makan ko..
akak tak berapo nak suko..sobab buah ni masam kan..
terima kasih juga kek azz..selaalu datang dan tinggal komen kek blog akak.

kak Erna said...

assalam reen..ye ren..akak pun dapat..seronok kan..

kak Erna said...

sal..ama la kita..tak pandai nak beri..tapi bukan kita tidak menghargainya kan..

ainnoraini said...

selamat pagi kak erna...
saye pun tak berapa pandai nak bg kad ke...

saye sekadar suke berkunjung kat blog kawan2 ni...dpt mcm2 citer...

blog kak erna menarik ape...macam2 citer ade...saye pun nak ucap terima kat akak selalu gak singgah kat blog saye ye..

kak Erna said...

selamat sejahtyera ain..
akak pun sama..suka berkunjung ke blog kawan2 sebab akak suka membaca..kadang2 boleh buat kita tersenyum kan..

MOKCIK AZWA said...

Kak Erna..mokcik lagi larr...tak pandai buat dan tak pandai nak amik utk tepek kat blog sendirik hahahha..

buah aper tu..markisa ker? Teringat arwah bapa pulak dah...dia suka benar tanam pokok markisa kat depan rumah, pehtu petang2 buat air markisa hehehe

Maya Mayana said...

Emm buah tu masyam ..ayah yana tnam sebab ada kncing manis...terima kasih jugak kat akak sebab sudi jd kwn yana...

Ms.Lilies said...

meh saya invite lg skali ek

Aspirasi said...

nak benih pokok tu kak... :D

-GB

secangkir madu merah said...

buah apa tu kakErna? hehehhee...

terima kasih kerana akak rajin dtag melawat ke blog saya dan tak pernah jemu meninggalkan komen...

kakErna layah dapat award...

kakyong said...

cute award tu kak..
best bila kawan2 saling menghargai..

Daddy Ziyyad said...

hehehe..sebagai follower kat blog akak nieza tu..saya dapat jugak poskad from Finland tu...

kak Erna said...

mok cik azwa..ye ke tak pandai..he he
azwa..memang buah markisa tu..masam sangat.tank sanggup akak nak makan

kak Erna said...

yana..memang masam sangat buah tu.
terima kasih jugak sudi join blog mak cik2 ni

kak Erna said...

ms.lilies..terima kasih ye dah invite sekali lagi

kak Erna said...

yong..betul yong..suka bila dapat award yang cantik2 tu kan

kak Erna said...

GB,,nak tanam jugak ke..masam tu..

kak Erna said...

Smm..yatie..sama sama kasih..akak memang suka membaca dan akan setiasa ke blog yatie..jika ada kesempatan

kak Erna said...

Daddy Ziyyad..he he he..sama lah kita..dapat poskad yang cantik

Yati said...

First time tengok buah markisa. Pernah jumpa jus dia je. :)

kak Erna said...

yatie..markisa ni rasa dia pun masam..
kalau jus akak yak berapa suka..sebab ada bau kan..

mamawana said...

Buah markisa ker tu? Wahhhh bestnya tanam sendiri. berkat tu...

kak Erna said...

mamawana memang buah markisa..tapi bukan tanam sendiri tu..kat depan opis..

sarah-najwan said...

sama2 kak..
akak pun salu gak singgah blog saya..tapi saya ni pun jenis xreti2 nk buat awrds bagai tu..hehe

buah markisa ni buah delima ke kak?..huhu

kak Erna said...

sarah-najwan..tak pe kan..walau pun kita tak pandai nak buat dan bagi..kita sebenrnya amat menghargai kawan2 blog kita kan..
bukah markisa dengan delima..tak sama..berlainan.

ummu said...

assalamualaikum kak erna
alhamdulillah malam ini dapatlah saya meninggalkan jejak di sini.semalam cuma baca je.
tahniah kak, dapat award.
bagi saya, kunjungan akak ke teratak maya saya itu sudah cukup beharga.semoga ukhuwah ini diberkatiNya.jaga kesihatan baik2 ya kak.maklumlah menguruskan majlis bukan satu urusan yang mudah.take care ya kak.

Nieza said...

akak, saya tak pernah mkn lagi buah tu kak..mai ler pos sini skit..hehe

kak Erna said...

wkmsallam ummu..terima kasih ummu..insyaallah bila berkesempatan..akak akn tetap ke blog ummu yang yang banyak berkongsi ilmu.

kak Erna said...

nieza..nak pos kan boleh..tapi..takut tak sampai ke nieza dah kena tahan..he he.

ainhany said...

salam kak erna,

amboi bayak arward da dapat nooo..tahniah laa yer..
Amik aura kak erna boleh kot??

bila nak ajak mencicah buah nie?

kak Erna said...

salam kembali ainhany.
terima kasih..
ain..buah tu tak boleh cicah..makan gitu aje.mai la sini..

noorhayati said...

geramnya tengok buah2 tu..terliur dah ni

kak Erna said...

norhayatie..biasa makan ye..buah markisa tu

Mak Su said...

tumpang lalu lalang :)

sambil ngendap pokok buah2an

kak Erna said...

mak su..lalu lah..he he.

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Tahniah dapat award.
Saya juga jenis tak reti nak buat award, selain berblog dengan masa yang terhad.

Tak pasti pula buah apa yang ditunjukkan tu...

TQ

kak Erna said...

Admin P@P.
nak bagi tak tau..tapi ambil boleh..
buah markisa tu cik gu.