Sunday, August 31, 2014

SELAMAT HARI LAHIR....MERDEKA


Assalamualaikum
selamat menyambut hari
kemerdekaan yang ke 57
(Terima kasih pada yg.berkenàn pinjam gambar)
Dan selamat hari lahir
buat hero sulong yang ke 27 tahun
semoga menjadi anak yang solleh
dan cukup cukup la
membesar bagai johan
risau mak.

22 comments:

  1. lahir 31 0g0s ke acik? betul2 anak merdekalah abang long ni.selamat hari lahir .....membesar sehat xpe lh acik

    ReplyDelete
  2. happy bday hero achik dan salam merdeka buat achik juga.. :)bestkan bday Public Holiday lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. Salam kemerdekaan AE....dan Hepy Bezday buat hero ....AE masak sedap sangat , manalah nereka tak suka makan AE.....Udah lepas ni cuti masak pulak hehe

    ReplyDelete
  4. salam merdeka
    happy birthday untuk hero tu....itu tnda maknya rajin masak

    ReplyDelete
  5. selamat hari merdeka..
    dan selamat hari lahir....dah acik suka masak tu lah yang hero makin membesar dengan sihat nyer..hehehehe

    ReplyDelete
  6. sama dgn saya ke birthday nya?
    selamat ulang tahun juga

    ReplyDelete
  7. pesanan akhir tu rasa nak gelak
    sabar jelah yg maknya pun

    ReplyDelete
  8. hahahaha..jom hero sulung, join saya dalam transformasi badan selama setahun! :P

    ReplyDelete
  9. Betul acik!, tak pa pelan-pelan suruh dia berdiet!

    ReplyDelete
  10. Amboi cantik molek duduk tu. Cam gaya boss dah. Selamat hari lahir.

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday buat hero sulong...satu M'sia cuti dan raikan.

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday buat hero Acik.. dah tak lama nak jumpa jodoh la tu, ai,, best la Acik nati...

    ReplyDelete
  13. epy belated birthday bt hero acik....

    ReplyDelete
  14. Epy belated besday buat anak sulong acik tu dan salam merdeka :-)

    ReplyDelete
  15. Hepi belated. Dh besar dh hero sulung.

    ReplyDelete
  16. Oh... bestnya satu M'sia raikan birthday along. Happy belated birthday..

    ReplyDelete
  17. happy belated birthday utk hero akak
    takpe kak, mak dia masak sedap sangat tu :)
    yang penting dia sihat

    ReplyDelete
  18. wah! satu malaysia sambut harijadi along...

    ReplyDelete
  19. wow bestnya Along lahir tarikh keramat tu..Selamat hari lahir Along...moga mampu membahagiakan mak dan ayah.

    ReplyDelete
  20. Assalam,

    saya Cik Liyana dari Crumbs Bandar Kinrara. Ingin memaklumkan bahawa kami akan mengadakan program cuti sekolah pada 17hb & 18hb Sept 2014 yang akan datang ini.

    Sila lihat di lampiran flyer untuk program ini.

    Makanan tengah hari akan disediakan beserta yogurt PERCUMA :)

    RM90 untuk satu hari. Promosi RM150 untuk 2 hari. 10pg - 4ptg.

    Sila hubungi saya di talian 018-968 4050 untuk pertanyaan lanjut. Tarikh akhir untuk pendaftaran adalah 12hb Sept 2014.

    ReplyDelete
  21. Selamat hari lahir buat hero Acik. Wah, hero yang ini lahir pada 31 Ogos ke, Acik?

    Dah nak dekat hari Malaysia dah pun jadi saya ucap teruslah ya Selamat Hari Malaysia pulak :)

    ReplyDelete