Tuesday, August 5, 2014

SEBAHAGIAN TETAMU RAYA 2014

Assalamualaikum
Alhamdulillah tetamu yang datang
yang sempat bergambar
Abah Zino mem dan adik
kak Pah


Saripah..bersama suami anak2 dan adik2
Terima kasih pada semua yang sudi datang..kak ngah tak sempat bergambar
Kasih A.kadir juga tak de gambar
Anymz bersama suami dan anak2
kalau dah bercerita tu kan..tak ingat dah
dan pada semua abang2 dan anak2 sedara acik
terima kasih
oklah jumpa lagi,In syaa Allah

36 comments:

  1. Wah..ramai juga tetamu acik tu. Mesti sedap masakan dan best layanan tuan rumah, semua tetamu senyum je tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bergambar mesti semua senyum AN hi hi

      Delete
  2. Eh... kakpah Ibundo pun dtg rumah Acik. Ada pertalian saudara ke acik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de pun kakzakie..tapi kan kita dah kenal lama dari blog sampai ke FB

      Delete
    2. wah dgn blog pun lama2 jd akrab ye..

      Delete
    3. betul PB..dah selalu tinggal komen..macam dah kenal lama kan

      Delete
  3. Meriah ye Acik...seronok ramai tetamu kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang setiap kali raya kita tertunggu tunggu tetamu kan Syifa .tu la yang seronoknya bulan syawal ni

      Delete
  4. Salam K.Erna..bestnya ramai tetamu yg dtg yer...

    ReplyDelete
  5. time raya ni la best dapat jumpa saudara / kawan yang lama tak jumpa kan kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ditunggu tunggu setiap tahun liya

      Delete
  6. walaupun penat tp seronok melayan tetamu yg berkunjung,kan..

    nuff utk ack..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kamsiah
      memang seronok melayan tetamu

      Delete
  7. meriah tu acik... ramai yg berkunjung...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah
    meriah rumah dgn kehadiran tetamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. LYAfrina..memang betul2 meriah..Alhamdulillah

      Delete
  9. sya pun dah sibuk berbual dgn tetamu smpai lupa nk bergambar2 sakan raya ni...
    kalau dekat boleh beraya rumah acik ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saniah..datang la rumah..
      gambar2 yang acik kongsikan disini..semua dari fb tetamu2 acik tu saniah..acik memang tak sempat nak pegang telefon pun nak bergambar

      Delete
  10. Bukan saja tertunggu-tunggu tetamu yg dtg... tapi surprise juga siapa yang datang... kadang-kadang dah bertahun-tahun tak dengar khabar berita tetiba muncul depan pintu di pagi raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sweetie..anak2 pun tau dah..bila yang datang dia orang tak kenal..pandai je panggil..kawan blog maka datang..hi hi

      Delete
  11. Bestnya.. kawan blog datang raya.. rumah Bunda dekat ke dengan rumah acik erna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok sangat yatie..
      rumah Bunda tu tak la dekat sangat ngan rumah acik..tapi Alhamdulillah sudi juga datang beraya kerumah acik

      Delete
  12. apalah erti lebaran tanpa tetamu kan achik, seronok bila rumah dikunjungi saudara dan handai taulan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ana..seronok sangat melayan tetamu

      Delete
  13. Seronok bila tetamu dtg kerumah ya acik...bila lgi nk berjumpa masa ni la kan...

    ReplyDelete
  14. Wahh... sure AE tak sempat nak berayakan .....sebab tetamu dah sampai dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya rumah abang2 dan sedara mara terdekat habis round 1 syawal tu dah okje

      Delete
  15. Replies
    1. Meriah sebab menetima ranai tetamu pmdr

      Delete
  16. seronok raya ye acik ramai yg bertandang kerumah..selaamt hari raya juga dari saya,maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya maaf zahir batin pk.
      Memang seronok sangat bila ramai tetamu ni pk

      Delete
  17. Seronok tengok Acik berposing raya dengan saudara mara dan handai taulan. Terserlah awet mudanya bila dok senyum je pandang kamera tau :)

    Eh, baru perasan blog Acik dah berubah wajah rupanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hero bongsu balik cuti raya ni MD..tu yang blog dah berubah rupa tu

      Delete