Monday, August 18, 2014

AKHIRNYA BERTEMU JUGA

Assalamualaikum
Sabtu dan Ahad.beraya lagi di penghujung syawal
Sabtu 2 rumah dan Ahad jugak sama
Bertemu Adik ajaa di putraja
encem boy Muaz..akhirnya dapat juga
berjumpa..dari Muaz lahir dapat 
tengok gambar je.
Bersama mak adik Ajaa..kakak dia dan mak adik Muaz
oklah jumpa lagi,In syaa Allah.


22 comments:

  1. Masa berkunjung open house ni lah peluang untuk berjumpa kan Acik Erna.. sekarang dah boleh dukung ye.. selalu tengok gambar :)

    ReplyDelete
  2. Ooo ini kisah dalam gambat semalam ya.. alhamdulillah dapat jumpa di samping meraikan hari raya ya..

    ReplyDelete
  3. Baru perasan, kakak ajaa pun tinggi dari Azwa..nampak sangat ke"rendang"annya hahaha

    Terima kasih kak sudi datang dengan Tat nanas yang mabeles kesedapannya..

    ReplyDelete
  4. Akak, tat nenas tu sangat sedappp..

    ReplyDelete
  5. pandai muaz tu pandang kamera ye nak amik gambo

    ReplyDelete
  6. jumpa blogger irfa ya...mula2 tak perasan tapi bila tengok gambar last baru tau

    ReplyDelete
  7. bestnya akak jumpa kawan blogger ea :)

    ReplyDelete
  8. Kisah semalam ye Acik...best kan...dari kenal2 di alam maya...trus bawa ke dunia realiti...:)

    ReplyDelete
  9. Ini dikatakan ada izin Allah lalu berjumpalah juga Acik..

    ReplyDelete
  10. Oh, ni kawan-kawan blogger juga ke, Acik? Seronokkan dapat bertemu muka dengan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  11. bile pulak nk sampai kt ukay perdana jenguk aiyan acik?

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah diberi kesempatan bersua kan achik..:)

    ReplyDelete
  13. seronok dapt jumpa rakan blogger..

    ReplyDelete
  14. seronok mcm tu kak...dari alam maya bawa ke realiti...moga ukhwah yg terjalin terus rapat dan diberkati...in sha Allah...

    ReplyDelete
  15. Saya suka kat pipi Ajaa tu... lembut dan halusss je ... eh apsal mak Ajaa nampak gelab...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dapat jumpa dengan izin Allah. Tentu acik seronok kannn...

    ReplyDelete
  17. AE pun masih beraya sakan lagi? hehe....samalah kita AE
    Sapa dia ni AE..... geng bloggers ke?

    ReplyDelete
  18. Selalunya kalau open house... kenduri... baru la dpt jumpa... maklum la, masing2 sibukkan?!

    ReplyDelete
  19. Seronok dapat jumpa kawan kawan kan

    ReplyDelete