Sunday, February 20, 2011

SAJA SUKA2..JANGAN KETAWAKAN YE.

Assalamualaikum

Segmen senyum tak nampak gigi.
akak join dari blog juneaina..asalnya dari blog muazatuladawiyah.

Gamabr akak semasa dilangkawi tahun lepas.senyum la tu kan.
Sebenarnya sejak menulis disini.akak memang tak pernah join apa apa pun..sebabnya..malu..dah tua2 nak join orang2 muda punya segmen atau GA yang pelbagai tu kan.
tapi baru baru ni akak ada baca diblog yong
bila kita ikut serta tu..maknanya kita memeriahkan dan menghormati kawan..rasanya macam tu lah kot.
Tak pe..kali ni pun akak cuma suka suka.
sambil bersantai..malam tadi baru balik dari rumah abang akak..sebab dia buat tahlil arwah
akak masak kan rendang ayam.sebabnya arwah anak sedara suka makan rendang yang akak masak.
bila teringat tu akak pun masak rendang untuk dijamu makan pada yang datang untuk sama2
membaca yassin dan tahlil malam tadi.

22 comments:

  1. Kak Erna,


    nanti jangan lupa GA saya jugak !



    hehehe...


    takde paksaan kak..gurau aje.

    ReplyDelete
  2. salam kak erna ............ senyum, sedekah tu !

    ReplyDelete
  3. Tie ni bukan tak sudi, tapi entahlah... bila ada GA atau apa-apa pertandingan macam tak dapat tangkap. Blur je... Tak pe laa.. kita beri peluang orang lain. Kita cuma nak sokong je, hehehe...

    ReplyDelete
  4. piwetttt....pd kita.tua ke muda tiada masalah.asalkan kita tahu batasnya.ewahhh...

    ReplyDelete
  5. kak erna nih kiut rupanya...
    masih muda belia...
    cun gitu..

    ReplyDelete
  6. assalam reen..kalau tau..rasa semua nak ikut..he he..

    ReplyDelete
  7. assalam ibu guru..betul tu..satu sedekah...

    ReplyDelete
  8. kayteezee..sama dengan akak..yang ni je senang..tunjuk gambo senyum je..he he..

    ReplyDelete
  9. sal..ni gambar tahun lepas..dah tak muda dah..dah lebih setengah abad dah..

    ReplyDelete
  10. as salam kak,

    senyum 100 meter tu!

    ReplyDelete
  11. ibu sayang..he he..lucu pulak..ada no 100 meter ye..tak perasan pulak..

    ReplyDelete
  12. Salam Akak..
    Amboi!...senyum 50% aje tu...he..he..manisnye akak bila tersenyum macam tu..he..he....akak, org.kedah..kalau tgk.kita pakai baju merah...diorang suka ckp..." Merah sangatlah Mak Ngah..."..he...he..

    ReplyDelete
  13. tnaks k.erna sudi turut serta...

    ReplyDelete
  14. azi..ha ah la kan..merah sangat la mak ngah..he he.

    ReplyDelete
  15. wah merahnya mak ngah..cun tu kak....saya nampak akak muda jelita lagi tau..:)

    ReplyDelete
  16. nieza..tu gambar 2010..dah setahun bertambah umurnya tu..

    ReplyDelete
  17. assalam yong..he he..nak buat camana..dah nak merah kan..

    ReplyDelete
  18. Ha ah, Yati kalau orang dah jemput masuk GA atau contest kat blog, rasa tak nak la menghampakan orang kan. Bukan nak hadiah sangat pun.
    Merah la kak Erna! :)

    ReplyDelete
  19. Yati..akak baru nak cuba tu..
    merah sangat ke yati..he he..

    ReplyDelete