Followers

Tuesday, February 15, 2011

KAU PERGI JUA

Assalamualaikum

AL FATIHAH

Lahir-11 Oktober 1989

Kembali -14 Februari, 2011

Semalam Isnin..anak saudara akak..telah kembali kerahmatullah.
semoga  rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.

Dimasukkan ke Hospital pada mei 2010.menurut doktor..kanser darah peringkat awal.
Tapi..dah takdir.belum setahun..dia telah kembali..sedih,pilu..tak boleh dibayang..tapi walau pun kita menyayanginya..allah lebih menyayangi dia.

Mohd.Fakaruddin Abdul Ghaffar.bersemadilah dengan aman.hanya iringan ayat2 suci yang dapat kami berikan buat mu..kami semua tetap sayang kan dirimu.








54 comments:

  1. Sayu hati. Alfatihah, semoga bersama orang2 yg solleh dan dirahmati Allah swt.

    ReplyDelete
  2. Sudi sudikanlah

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/02/bila-hati-berklik-klik-dgn-heartbeat.html

    ReplyDelete
  3. Alfatihah
    semoga bersama2 org2 yg beriman.
    sabar ye

    ReplyDelete
  4. kaklong pun turut besimpati atas pemergian nya....
    walaupun masih muda...tapi biar la dia aman disana,dari terus sabung nayawa...!

    al-fatihah!

    ReplyDelete
  5. Assalam kak ern...patut la saya tak nampak akk, selalu akk rajin dtg umah saya komen2.

    Takziah dari saya buat familinya, semoga allh mencucuri rahmat ke atas roh arwah.

    ReplyDelete
  6. salam..

    Al-fatihah..
    Moga ditempatkan arwah di kalangan mereka yang beriman....Amin

    ReplyDelete
  7. alfatihah. semoga roh beliau dicucuri rahmah

    ReplyDelete
  8. Innalillah... Dari Dia kita datang, kepada Dia kita pulang...

    Al-Fatihah untuk arwah... Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yg soleh dan beriman...

    Salam takziah untuk akak dan seluruh keluarga arwah..

    ReplyDelete
  9. dari Alllah kita datang kepada Allah kita kembali..alfatihah untuk arwah...yang dia pegang tu anaknya ke kak?sedih sy tengok...Allah lebih menyayanginya

    ReplyDelete
  10. takziah..alfatihah untuk arwah, semoga rohnya berada dalam lindungan Allah jua

    ReplyDelete
  11. Takziah kak erna,juga buat keluarga anak buah akak..semuga rohnya ditempatkan bersama org org beriman ..alFatihah.....

    ReplyDelete
  12. al fatihah...
    takziah jua buat semua ahli keluarga

    ReplyDelete
  13. al-fatihah, moga rohnya dirahmati dan dikasihi oleh Allah s.w.t, Amin!

    ReplyDelete
  14. alfatihah...
    sedihnya..tapi allah lebih sayang kat aruah...semoga rohnye berada ditempat dikalangan org2 yg beriman...

    ReplyDelete
  15. Al-Fatihah..takziah buat keluaraga arwah moga mereka redha dgn permergiannye

    ReplyDelete
  16. As Salam Kak Erna,

    Al-Fatihah....Semoga aruwah ditempatkan bersama para solihin. Amin

    ReplyDelete
  17. Al-fatihah buat arwah dan takziah buat Erna sekeluarga.Semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 yang beriman.

    ReplyDelete
  18. Salam takziah untuk akak sekeluarga. Semoga Allah menempatkan beliau di kalangan orang beriman, insyaallah.

    ReplyDelete
  19. Kanser darah?
    Alfatihah pada arwah anak saudara kak Erna. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Amin.

    ReplyDelete
  20. alfatihah utk arwah
    semoga ditempatkan dlm kalangan org2 yg soleh..

    ReplyDelete
  21. Alfatihah...

    Semoga rohnya ditempatkan dikalangan hamba yang soleh. Salam takziah kepada Kak erna

    ReplyDelete
  22. takziah

    alfatihah..

    semoga akak dan keluarga tabah.

    setiap yang hidup pasti akan kembali. cuma kita tidak tahu bila masanya giliran kita

    ReplyDelete
  23. Al-fatihah buat arwah yang telah meninggal...semoga rohnya dicucuri rahmat... dan takziah dari anie buat akak sekeluarga & keluarga yang kehilangan...

    ReplyDelete
  24. Al-Fatihah buat arwah semoga rohnya dicucuri rahmat...

    Takziah buat keluarga arwah semoga tabah menghadapi dugaan.

    DariNya kita datang kepadaNya kita kembali...

    sabar ya KakErna, Allah lebih menyayanginya..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Kak Erna,

    Kalau kakak pun rasa sedih and sayunya pa lagi keluarga yg terdekat. Masih terlalu muda....

    Alfatihah buat allahyarham....

    ReplyDelete
  26. Assalam kak, Al-fatihah buat arwah dan takziah buat keluarganya.

    ReplyDelete
  27. Takziah dari Tie buat Erna sekeluarga. Dan salam Maulidur Rasul juga.....

    ReplyDelete
  28. Al Fatihah, semuga rohnya ditempatkan bersama roh orang2 yang beriman, amin

    ReplyDelete
  29. Takziah kak.. moga roh dia dirahmati

    ReplyDelete
  30. as salam kak erna...

    alfatihah..moga rohnya dicucuri rahmat....



    akak..

    saya wat blog baru ni sebab blog lama akaunnya tak bole nak akses..so terpakse bikin blog baru..kalo akak free nanti..dtglaa melawat yee...

    http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

    terima kasih...

    ReplyDelete
  31. Al Fatihah...semoga arwah aman disana...
    dah sampai masanya..tak kira usia...

    ReplyDelete
  32. innalillahiwainnaiRjiuun..
    allah lebih menyayangi hambanya.....

    ReplyDelete
  33. salam takziah utk se isi keluarga... semuga roh nya di cucuri rahmat...

    al fatihah..

    ReplyDelete
  34. Allahummaghfirlahu warhamhu wa'afihi wa'fuanhu.

    Takziah buat keluarga beliau. Yg muda-mudapun boleh dipanggil Allah. Apalagi kita ni, tunggu masa je. Bersedialah selalu..moga mati kita dalam husnulkhotimah..aamin.

    ReplyDelete
  35. alfatihah...moga ditempatkan bersama mereka2 yg soleh...

    ReplyDelete
  36. Takziah kak.

    Moga rohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  37. -arwah ni askar ye kak?

    -masa detect tu leukemia ni stage berapa?

    ReplyDelete
  38. sedih rasa hati....

    takziah untuk akak dan keluarga.

    ReplyDelete
  39. alfatihah buat nya. Semuga dia bersemadi dengan aman dan dilimpahi kasih sayang Allah.

    ReplyDelete
  40. Al Fatiha
    semoga rohnya dicucuri rahmat
    da
    samlam takziah dr kngh sekeluarga

    ReplyDelete
  41. alfatihah.

    kita pun terasa pilu.moga rohnya dirahmati Allah

    ReplyDelete
  42. Innalillah.. Moga roh arwah dicucuri rahmat..
    Ajal maut tak mengira usia kan..
    Alfatihah untuk arwah dan juga arwah nenek MJ yg baru meninggal pada ari Isnin 14.2.2010

    ReplyDelete
  43. Alfatihah..
    smga roh nya dicucuri rahmat Allah.

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum..
    Akak mengucapkan berbanyak banyak terima kasih pada kawan2 semua yang mengucapkan takziah..
    minta maaf sebab akak tak jawab satu persatu..
    lagi sekali akak ucapkan jutaan terima kasih.

    ReplyDelete
  45. salam, innalilah wainna ilahi rajuun. takziah. Al Fatihah..umur arwah setahun senior je dari anak saya... Allah lebih menyayanginya..

    ReplyDelete
  46. salam takziah kak...

    sakit apa kak?

    ReplyDelete
  47. assalam kak erna,
    maaf lambat memberi komen di blog akak.
    takziah untuk akak dan keluarga
    semoga roh allahyrham dicucuri rahmat.
    dari gambar yang akak kongsikan, arwah seorang yang cekal menempuhi dugaan Allah ini.
    melihat entry akak ini, kenangan saya berada di lantai ward turut trimbau..
    alfatihah untuk allahyarham

    ReplyDelete