Sunday, February 6, 2011

MENGHADIRI JEMPUTAN.


Assalamualaikum..

Semalam 5.2.2011 akak ada jemputan di  melaka
Akak pergi satu kereta dengan irfa.
Gambar dibawah ni..ahli rombongan akak..

Kenduri perkahwinan putera sulong anie
 Bersama sya adik anie..yang sudi melayan kami
terima kasih sya.
 Luna juga turut hadir..bersama salwa dan anak2 ..gambar salwa tiada disini.
 Anie peminat rosyam nor..dan rosyam nor juga turut sama memeriahkan majlis anie..
irfa ambil kesempatan bergambar bersama rosyam nor..
akak..tak de lah ..malu..tak sesuai..dah tua..he he


Pasangan pengantin baru..sama cantik sama padan..
semoga berbahagia hingga ke anak cucu..

Lupa pulak..nak kacau anie sekejap untuk bergambar dengan dia..
Terima kasih buat anie dan keluarga sudi mengundang kami dan
makan yang dihidangkan.memang sedap.

64 comments:

  1. Bestnyer hadiri kenduri nih. Mwana pun ada jemputan, tapi nun jauh di K.Trengganu. Tak dpt gi sebab temankan anak gi shooting utk assgment sana sini sekitar KL.

    ReplyDelete
  2. mamawana..
    alhamdulillah le..jemputan ni..tak sampai sejam perjalanan pun..jadi akak boleh pergi.
    macamana shooting anak mamawana..dah selesai ke..

    ReplyDelete
  3. Assalam kak erna...saya pun suka pg majlis kenduri, rasa puas ati kalo dpt pg kan kak

    ReplyDelete
  4. salam kak erna..seronok dapat pergi kenduri..masa nak rapat2 kan hubungan kan..kalau kt kg,mak mertua selalu mintak sy wakilkan dia pergi kenduri sbb sy suka hehe

    ReplyDelete
  5. ingatkan akak dah yg amik gmbr ngan hero malaya tu..hik hik..

    saya pom spjg blik klate..mghadiri majlis kwain ajo..

    ReplyDelete
  6. Wkmusallam rosaliza..
    betul tu..rasa puas hati dapat memenuhi jemputan orang kan..

    ReplyDelete
  7. Suri..dulu masa arwah mak ada pun macam tu..selalu suruh menggantikan arwah pi kenduri

    ReplyDelete
  8. sarah najwan..dan musim kan..bila cuti aje..adalah masa orang buat kenduri..kenduri kahwin..tunang..akikah..dan macam2 lagi lah..

    ReplyDelete
  9. Salam Akak...
    Duk tunggu2 N3 akak...rupanye orang pi kenduri...he..he..seronok pegi kenduri nikan kak...tambah kalau kenduri sahabat atau saudara kita...puas hati kalau dapat pegikan...

    ReplyDelete
  10. azi..ye la..seronok sebenarnya pi kenduri ni..jumpa kawan2..dan kalau kenduri di kampung..jumpa sedara mara
    kalau yang lama tak jumpa pun kita boleh jumpa kan..

    ReplyDelete
  11. hehhe...kak, mane ade tua...bley ape nk gambo ngna hero malaya tu...dia pun dh tua la kak...hehehee

    ReplyDelete
  12. kak erna

    meriahnya suasana..sayang zar tak dapat hadir walaupun dah set dalam program.. mudah mudahan jodoh berpanjangan dunia akhirat dam murah rezeki buat kedua mempelai

    ReplyDelete
  13. suzie..malu lah..he he..rosyam nor tu..nampak muda aje lagi..

    ReplyDelete
  14. zar..mmemang meriah..
    dah tak ada rezeki zar nak pegi kan..nak buat camana..

    ReplyDelete
  15. nafasku terhenti kejap bila nampak rosyam nor!!!

    ReplyDelete
  16. ada orang kata ucapan semoga berbahagia hingga ke anak cucu dah tak sesuai. takut nanti dapat jer cucu dah tak bahagia lagi.

    orang katalah kan !

    ReplyDelete
  17. GB...aduh..sampai terhenti??he he.

    ReplyDelete
  18. AL..ye la..ada yang kata sampai kehujung nyawa..pun tak tentu jugak..kan..
    kita sebut.moga bahagia selamanya la kan..

    ReplyDelete
  19. Assalam kak, bestnyer pi mkn kenduri tu..lama dh saya tak pi...bestkan sambil mkn sambil tgk pengantin comel.wah abg rosyam pun ada meriah gitu:)

    ReplyDelete
  20. Sallam kak Erna,
    Bestnya makan kenduri,
    Semalam saya terlepas 2
    kenduri, gara2 terlupa tarikh.

    ReplyDelete
  21. Nieza..sekarang ni..asalkan ada cuti aje..adalah kenduri..
    insyaallah..jika tiada halangan akak akan pegi..
    akak pun tak sangka ada rosyam tu..dia datang dengan isteri dan 2 orang anak dara dia..

    ReplyDelete
  22. assalam LL..lain kali kena tulis kan tarikh..baru kita tak lupa kan..he he..

    ReplyDelete
  23. Mkn kenduri lagi ye kak..
    Rosham Noor!..wahh, bestnyer kalau dpt jumpa dia...minat giler tu.

    ReplyDelete
  24. saye pun gi kenduri hari ni...jiran depan rumah buat kenduri kahwin anaknye...

    saye kalau pegi kenduri ni mmg suke sgt...lagi2 kalau kenduri kahwin lagi laa suke...

    ReplyDelete
  25. rosyam noor pun siap datang...hehe..

    alah..akak bergambar aja lah dgn si rosyam tu.dia pun bukanlah muda belia lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  26. Ida..ida pun peminat rosyam jugak ye..
    memang ramai peminat dia ditempat kenduri tu..

    ReplyDelete
  27. piweeeurtttt...leh ngurat cik abg tu..menungkan apa ya cik abe tu?

    aaawwwww....rosyam nor.kita same le kk erna.malu nank bergmbo gan org terkenal.kang tangkap over lak...

    tahniah pada pengantin baru.hihihihi...masa mlm berinai.kita tgk hubby kita pakai ala pahlawan melayu, ahak.....tak tahan tawa.gmba kita semua pandang bawah.sbb tahan ketawa.hihihihihi...

    ReplyDelete
  28. ain noraini..sama lah kita..suka pi kenduri lebih2 lagi kenduri kahwin..
    suka makan ramai2 tu agaknya kan..

    ReplyDelete
  29. Daddy Ziyyad..
    akak malu bukan dengan rosyam nya...tapi dengan budak2 muda yang tengok tu..he he..

    ReplyDelete
  30. anie,nagoya..bukan menung tu anie..tapi sedang bercerita sakan tu..dia kan suka bercakap he he..
    anie..scan le gambar tu..boleh upload kat sini..kongsi tengok le..he he..

    ReplyDelete
  31. wah kak best dpt peprgi jemputan kwin kak anie kan.. ;)

    ReplyDelete
  32. musim cuti ni bnyk sungguh majlis khawin ya...seboleh2nya nak dtg untuk tidak menghampakan hajat tuan umah..

    ReplyDelete
  33. ghugi den tak dapek poe.. pasal ado tugas di pahang cewah hehe

    ReplyDelete
  34. Aslmkm.
    :) Seronok juga sekejap bila bersama dengan orang popular kan?
    Ya, ini memang silaturrahim baik. Bila kita mampu penuhi undangan, seeloknya kita pergi la.
    Untuk diri Kak G, kalau jauh2, kena bergantung dengan anak/saudara/kawan. Bila tak ada ruang tu, tak dapat la pergi. :(

    ReplyDelete
  35. Wah, ada artis lagi, hehe..

    Tie pun sibuk dengan kenduri. Satu hari sampai 2-3 tempat. Naik sebu rasa perut ni.

    ReplyDelete
  36. amboi.. rosyam nor pun datang.... glamer pengantin tu ye....

    ReplyDelete
  37. bestnye..

    dapat jumpe artis lagi..heheh

    ReplyDelete
  38. Akak, yus pun ke sana. Tapi tak perasan akak. Perasan Irfa, tak sempat nak tegur dia dah ke depan, langsung tak nampak lagi lepas tu..huhu.

    Yus belum sempat update, tp dapat bergambar dengan kak anie. kalau yus tahu akak pergi, mesti boleh cari akak dan dapatlah kita jumpa..huhu

    ReplyDelete
  39. wah wah wah...Rosyam pun ada...fofular la yg dok sebelah Rosyam tu hehe

    ReplyDelete
  40. iina..kalau iina da di sini..boleh jugak pergi kan..dapat kita bertemu..

    ReplyDelete
  41. sal..macam tu lah kita kan..bila ada kelapangan..kenalah kita memenuhi undangan..

    ReplyDelete
  42. zino..tu lah kan.nasib baik irfa ado..tak do la sogan bona..

    ReplyDelete
  43. wksllm kak G..memang seronok dapat pi kenduri kak G..jumpa kawan2..saya juga bergantung pada suami..bila dia kata ok..boleh pegi..dapat la saya pergi..

    ReplyDelete
  44. Kak Erna..wah seronoknya dapat gi kenduri. Masa kenduri tu, mokcik sekeluarga tengah terperangkap dalam kesesakan jalanraya..

    awat tak bergambar sama dgn Rosyam Nor tu hehehe

    ReplyDelete
  45. kayteeze..tak sangka kan..dapat jumpa artis..
    tu la kan..tak boleh makan semua yang ada..tak larat perut.

    ReplyDelete
  46. chekna@mamaziyyad..
    pengantin galmor..mak pengantin pun sama..

    ReplyDelete
  47. cikceria..memang best..makan pun best..

    ReplyDelete
  48. Yus..sayangnya..kalau tidak dapat juga akak jumpa yus dan arif.
    yu sampai kul brape ye..akak ada aje ngan irfa tu.
    tak de rezeki kita nak jumpa..

    ReplyDelete
  49. kamsiah..sampai nak makan pun tak senang agaknya rosyam tu..ada aje yang nak bergmbar ngan dia..tapi dia sporting..layan semua..

    ReplyDelete
  50. azwa..ingatkan azwa ada..boleh jumpa..rupanya terperangkap kesesakan jalan raya ye..
    aza..malu ngan budak2 muda..tu yang tak bergambar..he he..

    ReplyDelete
  51. utk pengantin, semoga berbahagia...
    kak, bestnya jumpa rosyam nor...nape x amek gambar? huhu...

    ReplyDelete
  52. As Salam Kak Erna,

    Rosyam Nor tu bersaudara dgn pengantin ke???

    ReplyDelete
  53. wahida..segan la akak..nanti budak2 muda tengok..mak cik2 pun nak bergambar ngan artis..he he..

    ReplyDelete
  54. tq kak..bawak kami go kenduri..ha'ah la lupa nak ambik gambar ngan mak pengantin

    ReplyDelete
  55. ibu sayang..tak sedara pun..
    akak pun tak tanya..tapi rasanya..kawan fb mak pengantin dengan isteri rosyam nor tu

    ReplyDelete
  56. Happyirfa..sama sama dik..nanti kalau ada jemputan lagi..kalau nak pi bagi tau ye..seronok kan.dapat kita lama2 bercerita.macam masa kerja dulu..

    ReplyDelete
  57. Alaaa...

    Bestnya ada Rosyam Nor...

    ReplyDelete
  58. azz..minat gak ko..cito trilogi kan..

    ReplyDelete
  59. Kak erna... kita tak sempat bergambar ye... akak lama dok pun tak sempat...sibuk masa tu... lagik pun masa anie tunjukkan abang kat akak...cik abang akak takde pulak...

    Alamak...bila2 nanti kita jumpa lagik ye... tak dpt nak beramah mesra lama dengan akak...

    ReplyDelete
  60. anie..tak pe anie..akak faham..mak pengantin tak boleh ganggu sangat..nanti orang panggil..he he..

    ReplyDelete
  61. sya..tq..akak yang seronok jumpa sya..dah lama baca blog sya..

    ReplyDelete
  62. ingat kan akak yg bergambor dgn rosyam ... ;)

    ReplyDelete