Tuesday, August 27, 2013

XTVT HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum
Acik dapat Jemputan dari kawan 
dah janji dan zino nak pergi sama
dulu dah janji jugak ngan dia
tapi tak dapat sebab ada urusan
ngan hero bongsu.
kali ni seminggu selepas cuti sekolah
dan cuti raya..hero bongsu tak balik
dapat la acik pergi.
Janjinya nak konvoi pagi sabtu 24/8
berkumpul di tol gombak.
tapi bila acik fikirkan
yang en.suami acik ni jenih 
bawak kete perlahan
acik ambik keputusan  pergi awal
jadi acik pergi 23/8..bermalam
dihotel dan esoknya tunggu zino
untuk sama sama ke rumah pengantin.
 ni la pasangan pengantin yang sama cantik.
sepadan
terima kasih pada keluarga
pengantin atas jemputan



menu yang banyak,pelbagai dan sedap

(terima kasih RSA..gambar2 acik ambik dari fb ibu pengantin)
dan akhirnya jumpa juga dengan chef suami isteri ni
mee yang dimasak memang sedap
siap dapat tapau lagi
terima kasih chef.
ni la xtvt acik hujung minggu lepas
jumpa lagi,In syaa Allah

20 comments:

  1. selamat pengantin baru pd mempelai..
    nampak sedap mee goreng tu Kak:)

    ReplyDelete
  2. sy pon p kenduri kawen last week....

    mmg nmpk sedap mee goreng tu, kak...

    ReplyDelete
  3. Lepas raya ni walau dah naik sekolah masih ramai yg membuat majlis kawen di hujung minggu kan Acik. Tempat kakak pun sama.

    Cantik chefnya- manis.

    ReplyDelete
  4. chef tu macam muka Ridzuan Tee

    ReplyDelete
  5. Bnyk betul knduri kawin ujung minggu skrg ni, kalau cuti sekolah tu lagi lah bnyknya. hehe

    ReplyDelete
  6. mesti sedap mee dia kan kak..bestnye :)

    ReplyDelete
  7. saya tak dpt lg jemputan kenduri kahwin..yg ada open house jer...

    ReplyDelete
  8. tengok rupa pun da menarik mee tu..

    ReplyDelete
  9. aktiviti makan2 mmg bestlah acik hehehe

    ReplyDelete
  10. pandu kereta perlahan takpo la Acik , janji selamat sampai...:)

    ReplyDelete
  11. siapa ke chef suami isteri tu Acik?

    ReplyDelete
  12. tengok chef tu pun dah boleh bayang masakan dia sedap...ceh, mcm nujum lak eh.. :D

    ReplyDelete
  13. Salam kak... mula je syawal ari tu orang dah mula menghadiri jamuan menyambut menantu pulak ....sibuk berhari raya sambil sibuk memenuhi majlis jemputan

    ReplyDelete
  14. Kek mano kenduri tu acik? Memanglah acik....mee tu nampak sodap.

    ReplyDelete
  15. kat mana ni acik sampai tidur hotel?

    samalah suami saya , slow 60-70 sj kat jln biasa kalau highway laju sikit.

    ReplyDelete
  16. salam K.Erna..tiap2 mmggu ada jer jemputan kenduri kawen & ari khamis depan lak ada jemputan open house...bestnya :)

    ReplyDelete
  17. Uishh... Jauh berjalan kak.. hehe..

    Sey poie gak kenduri kawen minggu lopeh.. Poie duo buah ghumah.. Pocah rekod sey.. haha...

    ReplyDelete
  18. dua dua chef? patut la mee goreng dia nampak sedap!!!

    ReplyDelete